Přejít na obsah

Denní svícení octavia rok 2000 před faceliftem

Doporučené příspěvky

Dobrý den, chtěl bych si namontovat denní svícení na octavii rok 2000 s nárazníkem před faceliftem a nevím jaký světla vybrat a kam je umístit, kdybych měl novější nárazník po faceliftu tak je to jednodušší protože prodávají se dole mřížky se světlama, tak že bych pouze vycvakal původní mřížky a nacvakal nový se světlama + zapojil elektriku, jenomže na můj typ staršího nárazníku kde jsou jiný malý mřížky neprodávají se světlami, jak to máte vyřešený vy, dejte když tak fotky pro inspiraci, jde mi hlavně o to aby to splňovalo předpisy abych neměl problémy při silniční kontrole nebo na technický, předem díky za rady.

Odkaz ke komentáři

Kupovat hotový mřížky se světlama je úplně zbytečný, protože je to zbytečně 2x předražený a navíc jak už jsi napsal, na předface nic takovýho neseženeš, takže budeš muset koupit LED světla a montáž si udělat sám doma. Co se týká LED denních světel, tak je jich nepřeberné množství a hodně jich se vleze i do předface mřížek.

Pro inspiraci, já jsem si před 5 roky pořídil tyto světla http://www.e-xenony.cz/vysoce-svitive-led/kosouhla-svetla-pro-denni-sviceni--sj-296typ2/ a jsem s nima nadmíru spokojenej. Mám je přišroubovaný k mřížkám a drží to jako přibitý :palec:

Tady nějaký foto:

post-107-0-73900600-1408223393_thumb.jpgpost-107-0-02842400-1408223405_thumb.jpgpost-107-0-39458400-1408223417_thumb.jpgpost-107-0-29350900-1408223429_thumb.jpgpost-107-0-20546000-1408223442_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vypadá to dost dobře ale měl bych několik otázek, vychází rozměry podle přepisů při tomto umístění abych později neměl problémy při silniční kontrole nebo na technický? A druhý dotaz mám taky takovýto nárazník s těmito mřížkami ale za pravou mřížkou je original napevno umístěný tažný oko nepřekáží to tomu světlu nebo jste musel tažný oko odřezat což já bych velmi nerad.

Odkaz ke komentáři

Ty rozměry jsem nikdy neměřil, ale určitě to bude odpovídat podle předpisům (kam jinak by jsi ty led světla chtěl dát :D ), nicméně jak na STK tak i u PČR jsem nikdy neměl problém nebo je spíš ty denní světla ani nezajímaly ;) . Ohledně zažného oka, tak to samozřejmě mám a ani bych ho neřezal, protože člověk nikdy neví kdy ho bude potřebovat, ale krásně se tam ty světla vešly a nějaký místo od tažného oka tam ještě je a právě, když to mám přišroubované na té mřížce, tak v případě odtahu odpojím pravé světlo a společně i s mřížkou ho můžu jednodušše vytáhnout... :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...