Přejít na obsah

Jeep Wrangler Unlimited 3.6 V6 Polar alias Polárka

Doporučené příspěvky

Tos neměl psát, teď mi to dá Ol@f pěkně sežrat

Nic se nikomu nebude dávat sežrat ten Turek byl zcela jistě v jiném koncipovane konfiguraci než je moje. Rad se na polarku podivam a okouknu co umi. Zajima me srovnání svetle vysky. Tusis kolik to má brodivost?

Odkaz ke komentáři

Tak já bych něco podobnýho i zkusil (byť to nemusí být hned tak hluboký :D ), resp. nějaký větší bláto atd, ale dokud nemám naviják, je to celkem o hubu. Přeci jen je docela velká šance, že to člověk někde utopí a bude se z toho muset nějak dostat. Takže buď dvě auta, nebo ten naviják to chce.

Ale dostal jsem k tomu poukaz na Jeep academy, což má být nějaký takový seznámení se s tím, co to v terénu umí, tak uvidíme, co nás tam naučí. Byl mi doporučen areál v Bělé pod Bezdězem, že to je drsnější než Přerov, takže pro Wrangler větší zábava :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Už máme kola na zimu. Během špekulování nad vhodným rozměrem gumy k vyhlídnutýmu disku (AEV Savegre) jsem narazil na bazosi na lehce jetou sadu DOTZ Rafting dark + Nokian Hakkapeliitta LT2 prakticky v top stavu za luxusní cenu. Černý disky jsem chtěl, HPLT LT2 taky, takže nebylo co řešit :palec: AEV + nový gumy by mě vyšly na 38tis Kč, bazarovky byly za 16tis Kč, takže jsem happy.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

Odkaz ke komentáři

Jiříku, za mě zatím těžko říct, mám na nich najeto relativně málo, cca 5-6tkm. Ale zatím velká spokojenost. Drží to moc hezky, tichoučký jsou, na vodě taky ok, a navíc byla i příznivá cenovka..Nokian Zline rozměr 225/40 R18 -> cca 2700 s DPH..takže za mě zatím určitě OK..uvidím až budou mít větší nájezd ;)

Jinak jsem koukal ještě na zimní Nokiany a taky paráda..jen to je po 2mm :palec:

Ale teda moc se mi to libí to jejich DSI (Driving Safety Indicator), díky za objev ;)

post-190-0-53821400-1414147976_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Za mě pecka jsem z nich unesenej co se týče jízdních vlastností na suchu na mokru tak jsou spica, dokonce bych řekl že jsou míň hlučný oproti předchozím pneu a to jsem měl csc5 což jsou hodně dobrý pneumatiky... Já osobně Jsem s zline spokojenější než s csc5 a ještě mají o dost lepší cenovku za mě palec nahoru :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...