marekczek Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 (edited) mno já to dotahuju pak ještě momentákem na 120 ALU kola. Edited November 2, 2014 by marekczek 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 Jo, to je ideální, ale já momenťák nemám, takže prostě "na tvrdo". 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted November 9, 2014 Author Share Posted November 9, 2014 Konečně jsem se dokopal k výměně žárovek od Jima. Na mobilové fotce je pochopitelně vidět prt, ale v reálu bylo patrný, že ty GE Megalight Ultra 120+ svítí jasněji, resp. ty původní Osramky byly víc žlutý. Tak uvidíme, jak dlouho vydrží. Každopádně je to parádní retro, stejný paraboly měl děda už ve Škodě 110. Čím dál víc to auto miluju :D 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted November 16, 2014 Author Share Posted November 16, 2014 Jeep academy máme úspěšně za sebou a byla to fajn akce se super organizací, cateringem i večerním programem na hotelu i ubytováním A to už mám doma pozvánku na další akci (prezentace Renegadu), tohle se mi líbí, že prodejem ta komunikace se zákazníkem nekončí. VW ani Škodovka nikdy nic nedali B) Jinak Motorland Bělá je super, dá se tam slušně vyblbnout :) 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 dost dobry nechal tam nekde nekdo neco nebo ani zadnej plast neutrpel ? 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted November 16, 2014 Author Share Posted November 16, 2014 Všichni přežili bez újmy. Ono je to celý koncipovaný dost "s rezervou", takže ani nebylo kde tomu ublížit. Ale jako zas na druhou stranu to bylo místy dost slušný a sám by se tam člověk asi nepustil, natož pak s Grandem nebo Cherokeem. Ale projeli všichni, ty auta se toho nebojí. 0 Quote Link to comment
jar_da Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 hezký, ... lepší zábava jak dálnice co?, jsem měl v týdnu jednání s jednou pí jednatelkou v KV, která jezdí v GLK-čku od MB a říkala že na tankodromu to s tím není ono, že potřebuje něco víc, tak objednala Turka .... :D , neskutečná baba 0 Quote Link to comment
wrccko Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Jirko, ďakujem za pozvánku na Jeep Academy - akcia super, areál Motorlandu tiež výborný. Bolo vidieť, že to nerobia prvý krát, aj keby bola väčšia zima tak človek vonku nemrzne lebo sme prakticky sedeli buď v aute alebo vo vyhrievanom "stane" s občerstvením. Inštruktori tiež na veľmi profesionálni, jeden z nich navigátor Rally Dakar z českého kamiónu - na večernom raute porozprával aj ako to tam všetko funguje. Je super, že ukázali majiteľom Jeep-ov čo všetko ich auto (ne)dokáže a priučil som sa aj ja niečomu novému. Aj vzhľadom na vysoký počet áut sme boli možno o 1 prejazd ochudobnení ale to nevadí :) - viď. kolóna v lese keď sa menili skupiny :) Kiež by aj ostatné automobilky organizovali niečo podobné - ale vzhľadom na počet predaných vozidiel to asi ani nie je možné. Postupne pridám pár onboardov čo sa mi podarilo nahrať. Ešte raz díky Jirko! Ako sme zapadli :) 0 Quote Link to comment
jar_da Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 pěkný ... jsem koukal na ty videa, tak jen dotaz, proč všichni najížděli na ten kopec zleva, by se mi to takhle na dálku víc líbilo zprava, jinak na těch foto vypadá ta modrá barva dobře a zajímavě... 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted November 17, 2014 Author Share Posted November 17, 2014 Zleva se najíždělo kvůli zapadnutí. ...Protože v prvním průjezdu jeli všichni ve stopě a projeli bez problému, tak aby to bylo zajímavější, tak nás v dalších kolech borec nasměroval doleva mimo stopu. Mimochodem jsem byl první, komu se podařilo splnit zadání a zahrabat se A ta modrá je luxusní, borec ji tam měl naleštěnou a vypadala parádně ...Původně jsem ji taky chtěl, ale bohužel byla jen v naftě. 0 Quote Link to comment
Jim Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 tož polepit a nechat bilý pruhy ;) 0 Quote Link to comment
wrccko Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 touto cestou by sa sám od seba odvážil asi máloktorý majiteľ :) 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 fotky a videa jsou z casti ktere tam rikaji Vojenske Lesy ? 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted November 17, 2014 Author Share Posted November 17, 2014 No je to mix 3 částí: offroad polygonu (malý kolečko, kdo jsou uměle postavený různý překážky - výjezd, sjezd, brod vodou, křížení), pak větší přírodní okruh v místním lesíku (poslední video, co dával wrccko se sjížděním červenýho Moabu) a nakonec cca 10 km vzdálený bývalý vojenský prostor (tam jsou ty videa z vyjíždění pískovýho kopce). Netuším, čemu přesně říkají vojenské lesy, ale asi ta třetí vzdálenější část ve vojenským prostoru (písečný areál). 0 Quote Link to comment
_neo Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Pěkný video, to jste se vyřádily :) .. koukal jsem že ten výjezd do písku se dělil tak jako na dvě skupiny .. ty co měly ty "hezké" jeepy (tuším že to byly GrandCherookee) tak ty to při to, výjezdu dost šetřily ale ty s Wranglerama ty to pořádně do kopce rozčadily a vlítly tam jak utrženej vagon :D .. ale jinak moc pěkný ;) Koukal jsem žo to má větší brodivost než Hummer .. 0 Quote Link to comment
mira Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 V Bělé jsem se měl možnost povozit s defenderem i v těch lesích okolo-tam kde je písek+prudké výjezdy mezi stromama...instruktor než někam jel tak nás tam poslal pěšmo...no samo že ani pěšmo to nešlo kolikrát vylést ale s defenderem to vždy vyjel...ikdyž třeba na poněkolíkátý...byli jsme posraný jednou tak že auto málem spadlo ze srázu..nechal nás vystoupit a sám to radši sjel....pěkné to tam je v Bělé...pěkné videa máš Skajáku 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 No aby nevzniklo nedorozumění, tak ten "sestřih" videí, co jsem vkládal, není můj, ale jsou to materiály, co jsme dostali od pořadatele. Fotili a točili to kluci z Jeep Academy. To, co vkládal wrccko je jeho práce ;) 0 Quote Link to comment
wrccko Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Za kopcom to vyzerá takto... :) 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted December 1, 2014 Author Share Posted December 1, 2014 Mazec. První polární zážitky Polárky. Celá byla obalená v silné ledové krustě, škrabka se absolutně nechytala. Naštěstí ten benzínek luxusně topí prakticky od nastartování, takže než jsme se dostali do mámina brouka (jehož bezrámový dveře to nesly docela těžce), bylo čelní sklo holý. Ale jízda s dvoutunovou zadokolkou v tomhle marastu je mrtě sranda Jen na parkovišti jsem musel připojit předek, jinak bych nevycouval. 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 Dneska dovezl kurýr paletku "Made in USA". Vypadá to, že Polárka bude mít předčasný Vánoce :jelen: 0 Quote Link to comment
jar_da Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 co to s tím plánuješ dělat? původní nejsou ono? 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 Série je nízká. Půjde o 2,5" nahoru, navíc je ten AEV podvozek i přes výšku stabilnější než série. A jako bonus tam pak vlezou 33" kola, což je u série problém a při křížení to škrtá ;) 0 Quote Link to comment
jar_da Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 No hezký tedy .... 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Mooooc pěkný, tomuhle rozumím ;-) 0 Quote Link to comment
marekczek Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Tak to je hustý! 0 Quote Link to comment
Mirouch76 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Konečně normální člověk, všichni jen snižujou a snižujou. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts