krocan Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 vím, že na toto se dá sehnat spousta doplňků, ale nemaj EU homologaci........... škoda, že nedaj do techničáku i alternativu nějakýho většího pneu....... je to pak fakt mrda auto:-) o kolik se cca zvedne spotřeba s takovým pneu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 To netuším, ale myslím, že to nebude velký rozdíl. Tipl bych +- litr Někdo kdesi psal, že po přechodu na 33" kola mu spotřeba stoupla, protože automat blbě řadil. Ale stačilo diagnostikou nastavit ten rozměr pneu v ŘJ a zase to kleslo zpátky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 Scajo:tak to je megaulet :) at Ti to slouzi bez poruch a prinasi jen radost.Nase firma je chtela porizovat ale nakonec vyhral Land Rover:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Tos neměl psát, teď mi to dá Ol@f pěkně sežrat Nic se nikomu nebude dávat sežrat ten Turek byl zcela jistě v jiném koncipovane konfiguraci než je moje. Rad se na polarku podivam a okouknu co umi. Zajima me srovnání svetle vysky. Tusis kolik to má brodivost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 No brodivost ofiko udávají 76 cm, ale jako nějak si to nedokážu představit, protože to by byla komplet elektrika a ostatně i motor pod vodou, tak netuším, jak to může fungovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 elektrika bude pravděpodobně utěsněná poti vodě, ale má to větší brodivost než Hummer .. ty udávájí 60 :D .. jsou to saláti ty humřisti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 (upraveno) něco takovýho zkusíš? na to bych neměl koule. Upraveno Srpen 25, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 tak to je slušný , sice řeka není dravá ale ve prostřed je vidět jak jede auto bokem jak ho strhává proud :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Tak já bych něco podobnýho i zkusil (byť to nemusí být hned tak hluboký :D ), resp. nějaký větší bláto atd, ale dokud nemám naviják, je to celkem o hubu. Přeci jen je docela velká šance, že to člověk někde utopí a bude se z toho muset nějak dostat. Takže buď dvě auta, nebo ten naviják to chce. Ale dostal jsem k tomu poukaz na Jeep academy, což má být nějaký takový seznámení se s tím, co to v terénu umí, tak uvidíme, co nás tam naučí. Byl mi doporučen areál v Bělé pod Bezdězem, že to je drsnější než Přerov, takže pro Wrangler větší zábava :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Motorland Bělá je dobrej ;) Jinak i když máš naviják, tak do terénu VŽDY se dvěma vozidly!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Ahoj, netocil ses naaahodou vcera u penny v blansku? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 V Blansku určitě ne, tam jsem snad v životě nebyl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Byl tam stejnej polar, je vas tedy vic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Už máme kola na zimu. Během špekulování nad vhodným rozměrem gumy k vyhlídnutýmu disku (AEV Savegre) jsem narazil na bazosi na lehce jetou sadu DOTZ Rafting dark + Nokian Hakkapeliitta LT2 prakticky v top stavu za luxusní cenu. Černý disky jsem chtěl, HPLT LT2 taky, takže nebylo co řešit AEV + nový gumy by mě vyšly na 38tis Kč, bazarovky byly za 16tis Kč, takže jsem happy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 ten ukazatel toho vrorku je hustej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Osobní Nokiany to maj ještě lepší, tam je to psaný přímo v milimetrech ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Luxusní zimáci!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Super, pěkný kola, k Polárce se budou hodit Jinak mě dostal ten indikátor opotřebení pneu :D a pak se divám co píšeš tak jsem utíkal k autu a fakt,že jo..ani jsem o tom nevěděl ;) v srpnu jsem obouval nový Nokiany Zline ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 :D tyjo, to musím jít taky zkontrolovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Tak se taky musím mkrnout jestli to bridgestone má taky .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 nemá, maj to jen nokiany... Já bych to raději neviděl. Tuhle jsem koukal a po sezoně zline 5mm :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 A jaká je s těma zLine zkušenost? ...Já nikdy letní Nokiany neměl, vždycky jen zimáky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Jiříku, za mě zatím těžko říct, mám na nich najeto relativně málo, cca 5-6tkm. Ale zatím velká spokojenost. Drží to moc hezky, tichoučký jsou, na vodě taky ok, a navíc byla i příznivá cenovka..Nokian Zline rozměr 225/40 R18 -> cca 2700 s DPH..takže za mě zatím určitě OK..uvidím až budou mít větší nájezd ;) Jinak jsem koukal ještě na zimní Nokiany a taky paráda..jen to je po 2mm Ale teda moc se mi to libí to jejich DSI (Driving Safety Indicator), díky za objev ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Za mě pecka jsem z nich unesenej co se týče jízdních vlastností na suchu na mokru tak jsou spica, dokonce bych řekl že jsou míň hlučný oproti předchozím pneu a to jsem měl csc5 což jsou hodně dobrý pneumatiky... Já osobně Jsem s zline spokojenější než s csc5 a ještě mají o dost lepší cenovku za mě palec nahoru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Super, díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Ja mam na leto Nokian Line 205 55 16 a opravdu paráda. Tichoucky,perfektní na suchu i vode!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Taky mám zLine, najeto asi 17k, předtím jsem měl continental sportcontact 5 a když to porovnám, tak nokian maj lepší cenu, výdrž, hlučnost parádní, na mokru drží fakt dobře a na suchu jsem jim dával a je to jak přibité :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Dneska jsem si udělal z garáže pit stop a mámino a dědovo je přezutý. Polárka má zatím čas, navíc musím nechat ty balóny napřed vyvážit, kdo ví, v jakým jsou stavu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Twe, ta utahovačka na kompresor je bomba! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Bral jsem ji za 1600 bez DPH a na osobák to v poho stačí. Povolil jsem šrouby bez problému a utažený byly taky dost, ručně jsem je spíš jen zkontroloval. A to mám jen samo-domo stavěnej kompresor, žádnou profi mašinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.