Přejít na obsah

Zamrznuté čelné sklo ZVNÚTRA!!!


DaNo_O1

Doporučené příspěvky

Mám ten samý problém. Až bude po svátkách tak si zajdu koupit novej pyl. filtr. Koupím asi od MANu s aktivním uhlím je to prý to samé co dávají jako origo. Pro jistotu to ještě vydezinfikuju proti plísni atd. Dostal jsem nedávno novej čistič od Wurtha prý to funguje. Jen škoda že to nemaj vyřešeno jako Mercedes . Mám služební Vito a to má funkci vysoušení filtru když prší nebo když je vlhko a funguje to naprosto super!! Fakt škoda.. :palec:

Odkaz ke komentáři

Jednoduchá finta, která funguje naprosto spolehlivě - nechávej si v zimě přez noc pootevřený přední okýnka. Stačí milimetr, nikdo si toho nevšimne, nic ti dovnitř nezateče a přední okno nezamrzne. Dělám to už úplně automaticky - celoročně. Vyzkoušej to a uvidíš.

;)

Odkaz ke komentáři

Mnó, samotnej filtr to nevyřeší. Vodu si tam nanosíš v podobě břečky na botách a sněhu na šatech. Funguje nechat po jízdě auto pořádně vyvětrat - aby se uvnitř ochladilo (na teplejch sklech vykondenzuje vlhkost a pak zamrzne). Pokud se ti však vlhkost z oken při krátký trase nestačí odmlžit, zamrzne ti už při větrání.... :D

Odkaz ke komentáři

Nejlepší je nechat to pořádně vyvětrat...a nebo si udělej delši vylet,hod se jen do trička...topení na plno a vysušíš si to taky....pak poradne vyvětrat. tu vodu si tam človek v zimě tahá pořad.....i když jen mrzne jedes kousek tam to zadychaš...chce to vyvětrat

Odkaz ke komentáři

Nestacim se divit co vsechno delate s autem... Ja na to seru a nemam problem... rano kdyz je na skrabani automaticky dam ohrev sedacek a foukani na predni skla.. nez oskrabu je to v poho... jestli neskrabu delam to taky a zadna vlchkost a led zevnitr neni... Je sice pravda ze pilac menim pri 25 tkm preventivne i fitrem motoru...

Odkaz ke komentáři

No tak nevím, vozíš taky dvě děti věčně obalený sněhem ? Já mám každou zimu pravidelně louže v autě, jak když mi vytekla pračka a abych cestou ke tchýni (5km) s dětma ujel 50km, tak to raděj vyvětrám (cca 1min otevřených dveří) - přijde mit to schůdnější... :smich: .

Odkaz ke komentáři

Taky se mě to nemlží..jezdím delší trasy tak se me to pekne vyhřeje a proschne...a kdyz tak svačí vyvetrat kdyz tam je te vody moc...a piláč měnít tak po 8 až 10 tis km ta stovka mě nevytrhne a je to poznat, krásně to fouka a nic ne nehlží... radši koupim filtr za kilo a vymenim ho 3x za rok nez koupit za 5set a mit to tam rok...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...