DaNo_O1 Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Teraz keď sú vonku mrazy, tak mám komplet zamrznuté čelné sklo ZVNÚTRA!!! Doslova je vnútri sklo viac zamrznuté, ako zvonku. V čom môže byť chyba? Ako to vyriešiť? Ďakujem //Ostatné okná zamrznuté niesu, len čelné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 mas tam vlhko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 tak tak. Jak píše Houmik. Buď zaparkovta na nějakej den otevřený auto do vytopený garáže, nebo se dá použít takovej ten malej elektrickej přímotop a nechat ho v autě třeba půl dne topit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Vymen pilovy filtr a poradne prohrej auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 (upraveno) p2p: možná blbá otázka,ale proč měnit pilovej filtr? Upraveno Prosinec 30, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 dyž se zašpiní tak drží vlhkost a to je zlé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Také se mi to 1x stalo, ale již to mam vše v pořádku Stačilo 1x hezké počasí přímo na slunci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 ten pilac opracdu drzi vlchkost a tim padem ti i kdyz zapnes klimu poradne nevyvetra cele auto... Stalo se mi to na moji O I... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 a nebo se to stává, když autem v zimě jen popojíždíš po krátkých vzdálenostech a zadýchaný skla se nestihnou pořádně vysušit a pak ten kondenzát zamrzne .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Mám ten samý problém. Až bude po svátkách tak si zajdu koupit novej pyl. filtr. Koupím asi od MANu s aktivním uhlím je to prý to samé co dávají jako origo. Pro jistotu to ještě vydezinfikuju proti plísni atd. Dostal jsem nedávno novej čistič od Wurtha prý to funguje. Jen škoda že to nemaj vyřešeno jako Mercedes . Mám služební Vito a to má funkci vysoušení filtru když prší nebo když je vlhko a funguje to naprosto super!! Fakt škoda.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Jednoduchá finta, která funguje naprosto spolehlivě - nechávej si v zimě přez noc pootevřený přední okýnka. Stačí milimetr, nikdo si toho nevšimne, nic ti dovnitř nezateče a přední okno nezamrzne. Dělám to už úplně automaticky - celoročně. Vyzkoušej to a uvidíš. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 to ale neni reseni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 ja si myslim, ze to reseni je, jinak se te vlhkosti nezbavis, a porad se tam bude drzet. nejhorsi je, kdyz prsi a to mokro nebo vlhkost si natahnes do auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Si do auta narvěte pohlcovač vlhkosti a bude snad klid. Nic jiného mě opravdu nenapadá Třeba http://www.lepidla-tesneni.cz/detail/ceres...covac-vlhkosti/ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Mnó, samotnej filtr to nevyřeší. Vodu si tam nanosíš v podobě břečky na botách a sněhu na šatech. Funguje nechat po jízdě auto pořádně vyvětrat - aby se uvnitř ochladilo (na teplejch sklech vykondenzuje vlhkost a pak zamrzne). Pokud se ti však vlhkost z oken při krátký trase nestačí odmlžit, zamrzne ti už při větrání.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Si do auta narvěte pohlcovač vlhkosti a bude snad klid. Nic jiného mě opravdu nenapadá Třeba http://www.lepidla-tesneni.cz/detail/ceres...covac-vlhkosti/ Jj to jsem zkouse,ale takove polstarky do Felicie a celkem to pomohlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Taky v zimě pomáhá před zaparkováním auta chvíli ofukovat okna STUDENÝM vzduchem, jak psal kolega výše, zabráníš tak vysrážením vlhkosti na předním okně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Nejlepší je nechat to pořádně vyvětrat...a nebo si udělej delši vylet,hod se jen do trička...topení na plno a vysušíš si to taky....pak poradne vyvětrat. tu vodu si tam človek v zimě tahá pořad.....i když jen mrzne jedes kousek tam to zadychaš...chce to vyvětrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 nekterym se rekne vyvetrat, venku kosa jak svina, nebo prsi a jak chces vetrat, a zatopit v aute, jo jasne, te vody se z bavis, kdyz aspon pojedes 50km a ne 15km z mesta domu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Nestacim se divit co vsechno delate s autem... Ja na to seru a nemam problem... rano kdyz je na skrabani automaticky dam ohrev sedacek a foukani na predni skla.. nez oskrabu je to v poho... jestli neskrabu delam to taky a zadna vlchkost a led zevnitr neni... Je sice pravda ze pilac menim pri 25 tkm preventivne i fitrem motoru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Taky mi to sem tam zamrzne. Pred rokem jsem to resil, ale uz jsem se na to vyprdl. Staci kdyz si nekdo malo oklepe boty a uz je tam voda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 p2p: ono je to taky tím, že O2 odmlžuje čelní sklo daleko líp, než O1 (navíc když je O1FL, tam to je katastrofa) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 No tak nevím, vozíš taky dvě děti věčně obalený sněhem ? Já mám každou zimu pravidelně louže v autě, jak když mi vytekla pračka a abych cestou ke tchýni (5km) s dětma ujel 50km, tak to raděj vyvětrám (cca 1min otevřených dveří) - přijde mit to schůdnější... . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 ja teda se svym autem problem nemam (OI face) ale filtr menim taky hodne casto, posledni dobou kazdych 15tisic km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Taky se mě to nemlží..jezdím delší trasy tak se me to pekne vyhřeje a proschne...a kdyz tak svačí vyvetrat kdyz tam je te vody moc...a piláč měnít tak po 8 až 10 tis km ta stovka mě nevytrhne a je to poznat, krásně to fouka a nic ne nehlží... radši koupim filtr za kilo a vymenim ho 3x za rok nez koupit za 5set a mit to tam rok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdenal C. Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Navic dieselum nesvedci, kdyz se studene nastartuji a nechaji na volnobeh zahrivat a myslim, ze se ani nestihne za tech par minut jako benzin vyhrat dostatecne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 kdyz bys nechal naftu bezet treba den, tak se nezahreje ani o kousek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 JEZDÍM 17 KM DO PRÁCE A ABYCH NEMĚL TAK MOC VODY POD NOHAMA, TAK MÁM KLIMATRONIK NASTAVENÝ TAK ABY FOUKAL NA SKLO A NA NOHY.......PŘI FOUKÁNÍ NA NOHY SE KOBEREČKY PĚKNĚ VYSUŠÍ A PAK NENÍ V AUTĚ TAK VLHKO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysko Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Tak ja napr nemusim cakat cely den na volnobeh ale co viem tak za 10-15 minut podla teploty vonku mam vodu pekne na 90 a nemam vobec ziadny problem. Takze spominane ze za cely den sa nezohreje je trosku blbe tvrdenie...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 (upraveno) u naftovyho motoru? Tak to si k tobe klidne i dojedu a podivam se na to Upraveno Leden 13, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.