Petr.B Odesláno Srpen 29, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 Zdravim, nejde sice o nic važneho ale zajimalo by mě to.V zimě jsem vymlatil kat z oct.1 81kw asv, auto jelo tak nějak stejně, ale turbo mělo krasny zvuk při např. řazeni, něco jako ve videu. Jde mi o to že se ten "zvuk" cca po měsici se začala snižovat intenzita zvuku a po dalšim cca měsici už nebylo slyšet vubec nic. Čím by to mohlo byt? zvuk to byl pěkny :) ještě doplnim že asi půl roku na to mi odešlo turbo ale nemyslim že by na to měl vliv ten kat. Turbo se koupilo nove ale ten mocny zvuk pořad nikde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr.B Odesláno Září 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2014 nikdo nic? tak jinak, co vlastně ten zvuk způsobuje? vim že turbo, ale trochu konkretněji. Naklápěci lopatky? ale proč to teda po měsici ustálo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 řekl bych že tím že ti kleklo turbo tak šel ten zvuk pryč..kat ti tlačí na splodiny a turbo se nedotáčí tak hlasitě, když ho dáš pryč tak se turbo dotáčí pomaleji a výfukem jde tenhle zvuk...ale že by se ti ten zvuk tak náhle ztratil je docela divné...jo a egr máš zaslepený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr.B Odesláno Září 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2014 egr vyčistěn a zaslepen, ale dlouho po tom co se ten zvuk ztratil... navic jak pises ze sel zvuk pryc kdyz odeslo turbo, tak turbo odeslo cca pul roku po tom co zmizel onen zvuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr.B Odesláno Září 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2014 jeste me napadlo jestli na ten zvuk ma vliv jak je ten kat vykuchany, ja sem vymlatil vnitrek ven a nechal sem jen prazdny obal, pomohlo by kdybych skrz ten obal navaril trubku se stejnym prumerem jak ma vyfuk ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 možná jo, zkus :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 Ja jsem kat vyrizl a dal ciste trubku. A foukani co ty mas na videu neslysim. Je taky mozny, ze na to ma vliv stav tlumice ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr.B Odesláno Září 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2014 to si nemyslim, kdyz sem kat vykuchal byl na aute origo tlumič a zvuk byl jak z videa a po mesici postupne slabnul tak jak sem uz popisoval, po nejake dobe šel na auto tuzing vyfuk i s tlumičem a zvuk turba furt nikde ... s holou trubkou misto tlumiče to jooo :D ale to uz je docela brutalita, hned druhy den bylo "dobry den pane řidiči..." a 2oo,- v pr... ve vyfuku, rychle sem daval tlumič zpatky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 Ahoj, myslím si že to bylo právě tím turbem co šlo do kytek, bylo vyšlehane a proto to dělalo takový randál. Nové turbo ok=zvuk ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr.B Odesláno Září 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2014 to zni logicky, ale jakto že na všech videech na netu kde maji mistři kat off ten zvuk slyšet je? žeby měli všichni turbo před odchodem? ale je fakt že takhle se to nedá porovnat. Až bude čas zkusim do toho prázdneho obalu navařit trubku a uvidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Hoši tak moje turbo asi 3x umřelo.. ale ja mam rouru az do zadu bez jedinyho tlumice a dela to tzv. Pou až moc brutalně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
-pavel- Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Zdravim, nechci zakladat nove tema tak se zeptam tady...je normalni že když připojim novou regulačni banku přimo na vyvod z vyvěvy nezatahne se uplně nadoraz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bembas Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Zatuhlé lopatky na regulaci,lopatky se nedovřou a dělají ten zvuk alá blov ventil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adam4897 Odesláno Listopad 17, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2023 Dělají to zatuhlé lopatky turba, když dřou a uplně se nezavřou tak to udě "pouu" zvuk je to pro někoho sice hezký ale značí to že turbo je před smrtí pokud je turbo v základu. Někdo si dává větší turbo a dává "čip" kterým zvyšuje tlak takže to tenhle zvuk dělá taky, a někdy až moc brutálně nahlas. Zdravé turbo by tenhle zvuk dělat nemělo, co se týče holé roury a poškození turba je to nesmysl, jediný co ho může poškodit je když je výfuk zbastlený a špatně drží. Jinak průchozí výfuk by turbu měl teoreticky spíš prospět než ho poškodit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.