Přejít na obsah

Octavka RS 132

Doporučené příspěvky

Já bych to dal taky pryč, takové přeplácané mi to přijde :( u těch dálkových Ti funguje světelná houkačka jen na žárovku nebo i xeny? Jinak jsem zvědavý na denní svícení ala S6, zajímá mě, kam ho dáš, když je zaoblené. Do teď jsem nenašel denní svícení, které se mi na O1 líbí :-D

Odkaz ke komentáři

pude pryč, teď je tam jak pěst na oko, taky pudou do černa.

u dálek mám jako houkačku jen tu původní H1, aby se rozsvítil i xenon tak by se to muselo udělat nějak přes relátko, aby modul jednorázově nažhavil výbojku

u toho DRL z S6 by se muselo řezat do nárazníku, ale od toho zatím upouštím, s denním který mám teď jsem spokojen a když svítí vypadá podobně jako to z S6, jen to zatmavím tou světlou folií

např. tu černou sem potkával v Pardubicích a ta bílá je z Německa, takže už to někdo vymyslel jak to tam napasovat

post-27516-0-44752400-1422125126_thumb.jpg

post-27516-0-16590100-1422125134_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

je to pěkný, konečně jsem spokojen, hlavně sem se konečně dostal na wapku a jak je to celý čistý tak je to pecka. už chci jaro a nahodit osmnáctky kola. jinak v únoru půjdou na auto pružiny H&R -2cm a nový uložení tlumičů, možná nový silentbloky zadní nápravy, vyříznout středový tlumič výfuku a když se podaří sehnat spodní dveřní pant na řidičovy dveře

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

jsem právě koupil druhý, už byly černě lakovaný, čili jednou rozlepený byly, tak jsem to jen objel nožíkem a bylo, jinak to bylo řešený tak, že je odříznutá vnější část drážky, do který se to plexi zasouvá, po celém obvodu světla, kromě místa kde jsou packy pro blinkr, to pak už jde lehce, ale tím pádem odřízneš packy pro vrchni a bocní krycí gumy, ty se pak musí přilepit

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

jaro je tu, čas pro letní kola, ty zimní Mangelsy už nechci ani vidět, pujdou do světa a budu shánět Spidery 17" na zimu,

a druhý bod je, že RSka je blíže k zemi, pouze ty pružiny H&R -2 cm + nový uložení tlumičů, pro mě je to uplně ideální snížení, a jízdně předčily mé očekávání, ani to není kostitřas, dle mého je to přijemně tvrdý

post-27516-0-49935800-1425936290_thumb.jpg

post-27516-0-84773700-1425936299_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...