vlastaaa Odesláno Srpen 21, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2018 tak proběhla jedna menší oprava, a to sice nové hadice na odvětrávání motoru, už déle jsem měl tu hadici co vede od ventilového víka dolů do toho T kusu popraskanou a už držela jen díky el. pásce, tak jsem ji koupil novou a pro jistotu i ten T kus a odvzdušňovací ventil, jak se ukázalo ten T kus byl taky jak řešeto, takže by to teď mělo být v cajku. jinak RS půjde asi tak na konci září do stodoly pod zámek, ale na prodej pořád bude, v tu dobu bych už měl mít hotovej novej povoz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 27, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2018 tak si po roce řekla zase o olej od Shellu a filtry, a po 5 letech jsem ji dopřál i palivák, vše od Mann, a vyměnil jsem i plastovou trubku odvětrávání klikovku, protože praskla, na diagnostice je auto čistý, a jede teď o poznání lépe. A v červenci jsem ji protáhl na Červenohorské sedlo, je to tam fakt pecka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 27, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2018 jinak teda už mám dome nějakou dobu nový auto, a jelikož jsem benzínovej... je to 2007 - S500 4Matic Designo AMG Paket, 5,5 V8 285kw, 7G-Tronic převodovka, výbava je snad nekonečná, od adaptivního tempomatu, přes noční vidění k všem elektrickým vyhřívaným chlazeným sedačkám (přední masážní s dynamickou funkcí dofuku bočnic) k ledničce. díly na to už nám sehnaný všechny, nejdál jsem byl pro nárzaník a xenon v Popradu, jen čekám až bude mít klempíř čas na spasování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 27, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2018 Ta tva octa nema konkurenci, co se tyka vzhledu, naprosta pecka ??? Jinak medved taky pecka, az bude v kupe, tak to bude lepsi jak doma v obyvaku ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Listopad 12, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2018 to moc děkuju, až odjede asi mi to bude líto no na medvěda jsem zvědavej, jestli se s ním sžiju, přece jen je to úplně něco jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Prosinec 8, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2018 Koukám že už je to skoro 1/2 roku a auto neprodaný. Aspoň vidíš sám, že je cena prostě nesmysl. A za ty prachy, co máš i teď v inzerátu, ještě dlouho v garáži zůstane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 23, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2019 tak Octávka je do konce května u nového majitele v Tachově, koupil si to jako víkendovku, chce tam dát AirLift podvozek, 19 kola, a celopolep černou folii, možná šedou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Červen 23, 2019 Sdílet Odesláno Červen 23, 2019 Docela by mě zajímalo, za kolik šla nakonec pryč. Klidně SZ🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 4, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2019 no hele na konec jsem ji tam měl za 145 asi, a odvezl ji za 135, s tím: - že nedostal letní pneu, protože jsem to nestihl přezout, a prodal jsem je kamarádovi - že rozvody sice mají najeto 50 tis. ale jsou tam 6 let, chtěly by udělat - že jsem strhl roční dálničku a prodal jsem ji též kamarádovi - a sám řekl, že nebude prudit a otravovat, když se tam cokoli vysere, nikdy nevíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Červenec 4, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2019 Takže nakonec ještě celkem slušná cena😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matej.volf Odesláno Červenec 1, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2020 Zdarec, kde seženu ty nášivky? Díkec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.