Konny Odesláno Říjen 3, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 Mišo, ještě bys měl během toho čekání na zimu dodělat to nabarvení těch brzd, ať hezky vyniknou za těma plecháčema :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Michal než to nabarví, tak Octu stihne snad i prodat :-)) S přezutím mám trošku problém, servis u nás má totiž otevřeno jen do 4 odpoledne a to nestíhám, tak to vypadá, že ty letní si ještě chvilku nechám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Pokud to máš už obutý na plecháčích, tak to zvládneš přehodit doma ne? Já jsem byl dneska nechat vyvážit zimní kola a jen za to vyvážení jsem dal 300,- a s tím Michalem to tak asi bude jak říkáš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Jěště že já byl včera zkontrolovat všechno na zimu kola atd..... zkoušim gumy jeslty drži a hele jedna guma měka, tak kukam kukam a co nenajdu hřebik tak musim do pneuservisu... ještě že jsem šel kontrolovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Gumy jsou na plechách, takže vyvážit a zrona hodit na auto. heverem doma Octu dělat nebudu, to už asi ani na Feldě ne, zrovna taky v servisu, loni jsem se přesvědčil o tom, že prahy tyhlety malý hevírky zrovna moc rády nemají Libor: já teda píchnul zatím jen jednou a to bylo v pneu zapíchnutý něco jako je drátek do kancelářské sponkovačky, borec v servisu to ani nemohl najít, jak to bylo malý, ty to máš s hřebíkem jednodušší :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 ty hevery, co jsou v autě u rezervy v základní výbavě jsou tak akorát na výměnu jednoho kola.. lepší je mít doma pořádnej pístkovej hever a zvedat za nápravy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Přesně tak Peťo, ale to je právě to co já doma nemám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 no, a já teď mám problém pod golfa vůbec ten hever dostat :D budu muset pořídit novej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 už se teda budeš každou chvílku teda přezouvat jo ? jo jinak ještě jdu měnit zitra oil :D vzduchový a pylovy filtr vyměněn, a to mi řikaly ať to nemenim ten pylový až po 30tis km a jak jsem ho viděl černy jak uhel a bordelu plno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Budu no, kola mám nachystaný, jen to auto není pořád doma :-( Možná to klapne v pondělí, to zůstane buď mě doma a nebo s tím pojede žena do Prahy - což by nemusela :-) Na filtry jsem se nedíval, ale asi je taky zkontroluju jak na tom jsou :-) Honí se mi hlavou plány na příští rok, snad se mi aspoň něco z toho co bych chtěl na autě udělat podaří splnit :-) no, a já teď mám problém pod golfa vůbec ten hever dostat :D budu muset pořídit novej :D Takže raději nepíchnout :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 a kde pak maš autíčko ? Jinak jsme zkoušely Maxík a nešel nam nakodovat jinak dveře ukazovaly přesně ktere jsou otevřene třeba leve zadni samotne :D ale nešlo nam to nkodovat immo nevim proč budeme muset přehrat soft budíku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Na přezouvání doma to chce opravdu pořádnej hydraulickej hever (ten já doma mám), v tomto případě je to pro tebe opravdu lepší v servise. Jinak loni jsem taky šel před zimou taky z kontrolovat, jak jsou na tom uložené zimní kola a ejhle, jedno bylo taky prázdný, tak jsem zajel do servisu a taky to nemohl najít, nakonec našel a byl kousek plechu (cca 5x3 mm), ale byl tak dobře schovanej, že ani pod vodou to nemohl najít, až po asi 10 minutách :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Teď třeba stojí ve Vyškově, doma bude až po 7, jinak Brno. Jó vyměnit tak Feldu za Fábii s TSI, to by byla paráda, s ní bych si vyhrál, teď se akorát chystám na Felině zatřít rezavý místo na dveřích, v létě se to podařilo nechtěně škrábnout a udělat to dřív nějak nebyl čas + dát nový stěrače, dolít vodu, natřít gumy, no trošku zimní příprava. Ten maxík jsi dělal s Pepohludem? Jak to rozchodíte tak prosím foto, ať vím co chtít od ježíška, ne že bych už teda neměl seznam už teď :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Teď třeba stojí ve Vyškově, doma bude až po 7, jinak Brno. Jó vyměnit tak Feldu za Fábii s TSI, to by byla paráda, s ní bych si vyhrál, teď se akorát chystám na Felině zatřít rezavý místo na dveřích, v létě se to podařilo nechtěně škrábnout a udělat to dřív nějak nebyl čas + dát nový stěrače, dolít vodu, natřít gumy, no trošku zimní příprava. Ten maxík jsi dělal s Pepohludem? Jak to rozchodíte tak prosím foto, ať vím co chtít od ježíška, ne že bych už teda neměl seznam už teď :-)) Jo s nima a Drapkem pepohlud měnil podsvíceni na modro je to paráda ma to tady v zmene podsviceni aj fotku jak to vypada, neboj určitě dodám fotky, máme možnost sehnat ručičky do budíku chtěl bys ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Jaký přesně ručičky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Jaký přesně ručičky? passat CC,polo GTI EDIT: už je obědnáno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Pokud to máš už obutý na plecháčích, tak to zvládneš přehodit doma ne? Já jsem byl dneska nechat vyvážit zimní kola a jen za to vyvážení jsem dal 300,- :) a s tím Michalem to tak asi bude jak říkáš :D Neblaznite jeste ju nemam ani rok slibuju do STK to bude :D a to je v listopadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Však neboj, na nějakým zimním srazu ti to zkontrolujem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 Neblaznite jeste ju nemam ani rok slibuju do STK to bude :( a to je v listopadu. Michale ale bacha na to, listopad je už příští měsíc :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 Malá očista 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 sakra to je pěkná Trumfice. Aspoň ty sedačky chci! Zázak mytí silně znečištěných vozidel! :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 garrette budeš voskovat na zímu? čim ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 sakra to je pěkná Trumfice. Aspoň ty sedačky chci! Zázak mytí silně znečištěných vozidel! ;) ;) Díky, sedačky jsou luxus :-) garrette budeš voskovat na zímu? čim ? O víkendu na to vlítnu a použiju to co mám doma, takže vosk od Porzelacku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 taky se teda na to vrhu....... použiju želvu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 tak tak, želva umí želva a tempo ! včera jsem použil želvu okenu a tak čisté okna a světla snad okta ještě nikdy neměla ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 ježišekkkkkkk :) jsou v autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Supr, tichá závist :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Víkend za náma, stihnul jsem navoskovat 3 auta, ségry I30ku, včera Octu a dneska Felinu. Asi bych se tím dokázal i živit, baví mě to :-) Zítra v 15h jedu přezout :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Asi se za tebou zastavím s autem abys mi ho taky tak hezky navoskoval, když tě to tak baví :) PS: moc hezký fotky, to je foceny tím novým foťákem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 (upraveno) Přijeď :-) A fotky jsou z novýho foťáku, starej je už zašitej někde v šuplíku :-) Při tom voskování jsem našel promáčklou přední SPZ, nějakej mamlas do ní nacouval kulí z tažnýho, je tam vytlačený kolečko přímo uprostřed značky :-( Upraveno Říjen 10, 2010 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.