Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Gumy jsou na plechách, takže vyvážit a zrona hodit na auto. heverem doma Octu dělat nebudu, to už asi ani na Feldě ne, zrovna taky v servisu, loni jsem se přesvědčil o tom, že prahy tyhlety malý hevírky zrovna moc rády nemají

Libor: já teda píchnul zatím jen jednou a to bylo v pneu zapíchnutý něco jako je drátek do kancelářské sponkovačky, borec v servisu to ani nemohl najít, jak to bylo malý, ty to máš s hřebíkem jednodušší :-)))

Odkaz ke komentáři

Budu no, kola mám nachystaný, jen to auto není pořád doma :-( Možná to klapne v pondělí, to zůstane buď mě doma a nebo s tím pojede žena do Prahy - což by nemusela :-)

Na filtry jsem se nedíval, ale asi je taky zkontroluju jak na tom jsou :-)

Honí se mi hlavou plány na příští rok, snad se mi aspoň něco z toho co bych chtěl na autě udělat podaří splnit :-)

no, a já teď mám problém pod golfa vůbec ten hever dostat :D budu muset pořídit novej :D

Takže raději nepíchnout :-)))

Odkaz ke komentáři

Na přezouvání doma to chce opravdu pořádnej hydraulickej hever (ten já doma mám), v tomto případě je to pro tebe opravdu lepší v servise. Jinak loni jsem taky šel před zimou taky z kontrolovat, jak jsou na tom uložené zimní kola a ejhle, jedno bylo taky prázdný, tak jsem zajel do servisu a taky to nemohl najít, nakonec našel a byl kousek plechu (cca 5x3 mm), ale byl tak dobře schovanej, že ani pod vodou to nemohl najít, až po asi 10 minutách :D

Odkaz ke komentáři

Teď třeba stojí ve Vyškově, doma bude až po 7, jinak Brno. Jó vyměnit tak Feldu za Fábii s TSI, to by byla paráda, s ní bych si vyhrál, teď se akorát chystám na Felině zatřít rezavý místo na dveřích, v létě se to podařilo nechtěně škrábnout a udělat to dřív nějak nebyl čas + dát nový stěrače, dolít vodu, natřít gumy, no trošku zimní příprava.

Ten maxík jsi dělal s Pepohludem? Jak to rozchodíte tak prosím foto, ať vím co chtít od ježíška, ne že bych už teda neměl seznam už teď :-))

Odkaz ke komentáři
Teď třeba stojí ve Vyškově, doma bude až po 7, jinak Brno. Jó vyměnit tak Feldu za Fábii s TSI, to by byla paráda, s ní bych si vyhrál, teď se akorát chystám na Felině zatřít rezavý místo na dveřích, v létě se to podařilo nechtěně škrábnout a udělat to dřív nějak nebyl čas + dát nový stěrače, dolít vodu, natřít gumy, no trošku zimní příprava.

Ten maxík jsi dělal s Pepohludem? Jak to rozchodíte tak prosím foto, ať vím co chtít od ježíška, ne že bych už teda neměl seznam už teď :-))

Jo s nima a Drapkem pepohlud měnil podsvíceni na modro je to paráda ma to tady v zmene podsviceni aj fotku jak to vypada, neboj určitě dodám fotky, máme možnost sehnat ručičky do budíku chtěl bys ?

Odkaz ke komentáři
Pokud to máš už obutý na plecháčích, tak to zvládneš přehodit doma ne? Já jsem byl dneska nechat vyvážit zimní kola a jen za to vyvážení jsem dal 300,- :) a s tím Michalem to tak asi bude jak říkáš :D

Neblaznite jeste ju nemam ani rok slibuju do STK to bude :D a to je v listopadu.

Odkaz ke komentáři

Přijeď :-)

A fotky jsou z novýho foťáku, starej je už zašitej někde v šuplíku :-)

Při tom voskování jsem našel promáčklou přední SPZ, nějakej mamlas do ní nacouval kulí z tažnýho, je tam vytlačený kolečko přímo uprostřed značky :-(

Upraveno uživatelem Garrett
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...