Garrett Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Je to dost peněz, na to že jde jen o koncovku, zkusím jinde a nebo koupím oválnou a bude taky dobrá. Rehy ji měl za 700Kč, což se dá Přesně tak Avia je supr, dneska jedeme do Brna tak bych to i umyl, ale moc mrzne, aktuálně -6°C 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 zkus napsat tady ohledne koncovky - odkaz ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 a proč to musy byt presne z RS-ka gdyž za nej chteji takove šilene ceny? Dej tam dve ovalny manšiho prumeru a zapust do narazniku a budeš to myt lepši než origo RS. A jelikož je to naftovej motor tak tam dej klidne i nejakou levnejši, ono to od kondenzace nebude rezavet tak rychle jako u benzinu :D Pokud budeš davat koncovku tak tu druhou pokud ne tak tou prvni. Dilema tam žadna neni protože ta prvni je pro verze bez koncovky a druha pro verzy s koncovkou. To je podle mne jedini rozdl mezi nima. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 houmik: díky :-)) MfM: už jsem si vybral verzi difuzoru pro koncovku, to je vyřešeno :-)) A proč musí být RS - no asi proto, že se mi nejvíc líbí a doplnila by prostě pravý vzhled RS, až na znáčky samozřejmě :-)) Psal jsi ještě variantu dvou menších oválných, to nee, to by se mi nelíbilo, o tom jak to bude vypadat mám už jasnou představu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 tak jo, super teda, ale podle mne nejlepši je Audi dvojta ovalna koncovka zapuštena do narazniku, každy človek jinej nazor, akorad rad davam rady podle myho vkusu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Žádný problém :-)) Jedna rady by se hodila, řeším stejnou věc jako houmik -barvu na třmeny, nějakou výraznou, něco k červené na autě, zatím si říkám, že nějaká oraonžová by asi nebyla špatná, nebo i červený Co nechci tak bílou, černou a ani růžovou :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 no gdy bys mnel černe nebo graftove šede kola tak se tam mimoradne hodi bud nejaka ta drsna orange bud červena. Ale takhle na stribrne origo kolo, podle mne asi ta stribrna zustane nejlepši volbou. Maximalne tak ta červena. Vše ostatni by vypadalo trošku nevym nevym :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 (upraveno) Dík za typ, porozmýšlím, času do jara dost :-) V každým případě, kola zůstanou tak jak jsou, s tím nic dělat nechci, jen ty třmeny :-) Upraveno Leden 3, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Peto za me na ty trmeny cervenou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 No zajimave vubec nevim jakou barvu na třmeny ti mam řict 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 ja si na ty cerveny taky neumim nic extra predstavit cervena nebo stribrna... mozna jeste zelena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 taky nevim, jestli bilou nebo tu fosforove ruzovou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 taky nevim, jestli bilou nebo tu fosforove ruzovou jajiN:na tvoji ruzovou.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 aj kola pujdou ruzova a detaily v interieru jak by smet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 no kluci už mne to s ružovou tady na foru začina byt nejak podezdrele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 kazdopadne se tesim na celorepublikovy sraz, az se vsicni sejdeme a pokecame o ruzove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 nechci delat OT, ale musim :) muzeme si klidne zamluvit nejakou spolecnou chatku, jak to tak posloucham, co :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 ahh ta ružova :) už je my blbe z ni, a aby my toho nebylo malo tak braha na auto nalepil ružovou samolepku :D Garrett prosim Te nevzdavej se, trvej na tom aby to nebyla ružova :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 aj kola pujdou ruzova :D a detaily v interieru jak by smet :) To bude vypadat divne ruzovy kolesa i brzdice ne?! Taky totiz planuju ruzovy kola a nevim co s brzdicema, nejspis bila :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Kuciiii, ale jste si vedomi toho, ze budete mit oba bily auto + ruzovy kola? :) Ja vam do toho nechci kecat, ale na spolecny sraz bych nejezdil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Kuciiii, ale jste si vedomi toho, ze budete mit oba bily auto + ruzovy kola? :) Ja vam do toho nechci kecat, ale na spolecny sraz bych nejezdil :) ja si teda nejsem jistej, ale jajin ma auto stribrny, jestli teda neplanuje bilou folii nebo prelakovani :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 (upraveno) mnooo, kdyz proctes to jeho tema, tak prave psal, ze bude auto nechavat lakovat do bila :D a ze chce cernou strechu a tak :) jestli to plati nevim... ale v planu to bylo (dal se k tomu uz nebudu vyjadrovat radsi :) ) Upraveno Leden 3, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Tak to je supr...ted musim holt jenom rikat, ze me to napadlo driv :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 ahh ta ružova :) už je my blbe z ni, a aby my toho nebylo malo tak braha na auto nalepil ružovou samolepku :D Garrett prosim Te nevzdavej se, trvej na tom aby to nebyla ružova :) Jen růžová to může být :-)) Já ti fakt nevím, když je to teď v módě, navíc společná chatka na srazu :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 To bude vypadat divne ruzovy kolesa i brzdice ne?! Taky totiz planuju ruzovy kola a nevim co s brzdicema, nejspis bila :) Nerad spinim cizi tema - kola buou bile s ruzovyma detailama abych to upresnil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 jajIN : v pohodě :-) Dneska jsem auto odvezl do servisu na první roční prohlídku, tak zítra budu referovat jak to dopadlo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 po roce si myslim ze to bude tip top s tim jak se o to staras :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Uvidíme, pán se ptal jestli je všechno v pořádku, říkám ano, až na dvě věci: 1. cvrček někde v palubce před řidičem, jakoby za budíkama nebo u A sloupku 2. když zatáhnu ruční brzdu a třeba vystupuju tak něco hrozně zezadu vrže, skřípe Tak slíbil, že se na to podívají, tak jsem zvědavý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Hotovo :-) Asi jako bonus na Octě umyly okna a koberečky, musím uznat, že obojí to už potřebovalo. Cenovka hezká, jsem spokojenej. Olej stál 1378Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.