libor.kratas Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Bude to jen drobnost, ale moc se mi to včera líbilo, takže Led žárovky nad SPZ :-) to ja mam :lool: mam je vsude krom kastliku tam nemuzu sehnat takou malou sufitku.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Mě ten Led tuning moc nechytil, ale když jsem to viděl naživo :-) Časem se možná ještě dokopu k vnitřnímu osvětlení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 to ja mam mam je vsude krom kastliku tam nemuzu sehnat takou malou sufitku.. :D ja ji mám i v kastliku sehnal mi ji Zdenek Hezkej srazík škoda že jsem nemohl přijet, ale příště určitě dofrčím :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Pristi udelame az bude tepleji a vyjedem treba nekde do prirody Jinak rymu mam taky jako tram :o Peto nejsi sam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Kolage: je škoda že jsi nemohl dojet, ale koncem března nebo v dubnu bude další jarní sraz, tak snad už to výjde, to už bysme jak napsal MiR někam zajeli, poseděli a něco dalšího se určitě vymyslí Jinak já jsem to naštěstí přečkal bez újmy na zdraví a myslím si, že i přesto že jste dostali rýmu, tak se sraz vydařil :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 taky se na další sraz hlásím ) potom dej vědět garette, nebo to alespoň napiš sem sdo vlákna - sleduji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Jak se bude něco plánovat, tak to sem napíšu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Kluci az zas budete delat ten srazek tak mi hodte echo. Snad budu doma a pokud to bude zas pobliz Hranic tak prekecam Rubi a vezmem ukazat obe auta :D JEn je to se mnou horsi s tim kdy. Jsem doma jen par dni v mesici :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Dobře, píšu si :-) Za chvilku to bude rok, co je Bublina pryč, ale myslím, že málokdo má možnost sledovat co se s jeho bývalím autem děje a v tomhle případě se na to dívá dobře :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Garrette tak to co jsi ted napsal me oravdu zahralo u srdicka :D :D Dekuji pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Nemáš opravdu zaco, jen neusnout na vavřínech :-)) Udělal jsi už hodně věcí, z toho co jsem měl v plánu taky, takže jen pokračuj :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Budu se snazit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 taky se na další sraz hlásím ) potom dej vědět garette, nebo to alespoň napiš sem sdo vlákna - sleduji :D Určitě tě taky uvítáme, čím víc nás bude tím líp :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 já budu taky moc rád, zkouknout a pokecat - to je to, oč tu běží :D sice nejsem z vyškova, ale to mi doufám odpustíte :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Jasně že to nevadí, že nejseš z Vyškova..., tak při dalším srazu s tebou počítáme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 díky :D kolik lidí přijíždí obvykle na srazy? cca, do 10 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Teď nás bylo 6, příště by nás i s tebou mohlo být 8-9 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Dobře, píšu si :-) Za chvilku to bude rok, co je Bublina pryč, ale myslím, že málokdo má možnost sledovat co se s jeho bývalím autem děje a v tomhle případě se na to dívá dobře :-) souhlasim s Garrettem taky jsem Bublinu videl parkrat na vlastni oci a taky sleduji dalsi jeji zivotni etapu a preji mnoho zdaru pri upravach a taky se tesim az Vas uvidim nekde na srazu a pokecame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Vyškováci a okolí, pokud by někdo chtěl budu zase na Aukru nakupovat http://aukro.cz/dverni-nastavky-tahel-fabi...1455228680.html Cena na salonu cca. 220Kč. Pokud budete chtít, dejte vědět :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Ahoj Peťo, beru 4 ks, co tam mám ty obyč. plastový, tak už je mám odrbaný a toto bude super náhrada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 mám v autě a krásně introš oživí :) a padnou i trošku níž, takže tolik nečouhají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 jj, taková blbůstka a jak to vypadá líp :-) Konny, počítám s tebou, asi zítra večer bych to objednal :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 OK, beru na vědomí, bude to chtít více lidí nebo jsem ,,zatím,, jediný zájemce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Zatím jsi napsal jen ty, nevím jestli třeba Kolage bude chtít, Michal má Elegance, ten by je tam už mohl mít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 No uvidí se, jestli se ještě někdo přidá, každopádně já je chci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 bohužel ja už to mam v autě od vyroby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Prej bohužel :-)) Našteští já taky :-)) Takže měním jen ty dražší věci :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 mam eleganc a je tam akorat tak ho..o ;) Peto beru taky 4 ks diky moc zatim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Dobře, počítám i s tebou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 (upraveno) mam eleganc a je tam akorat tak ho..o Peto beru taky 4 ks diky moc zatim ;) MiRe : ale ja vidim že si pořad hodnost AMBIENTE ale ne rčite to v autě zase oživy Upraveno Únor 14, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.