Rob Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Pěkně vylepšuješ, jen tak dál. Jo a sem zvědavej na ty ručičky, jak to bude vypadat, hoď pak foto. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Mračítka buď Milotec a nebo Mattig (stojí míň), takže kromě ceny v nich vlastně žádný rozdíl nevidím :-) bych řek že ty od mattiga jsou tenší, třeba na fotkach z ob autodilu je ten rozdíl hodně vydět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 (upraveno) jj, máš pravdu, o kousek budou tenší :-) rob: jak bude zase něco novýho, dám fotky :-) Upraveno Leden 9, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 (upraveno) Cau Pane. Moc zajimave rucicky . Jo a neboj, Fabka vrze porad a moje Ccta taky Skoda,ze uz ty xenony z Fabky nemas.... Jinak drzim palce pri dalsich upravach Upraveno Leden 11, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Cau Pane. Moc zajimave rucicky . Jo a neboj, Fabka vrze porad a moje Ccta taky Skoda,ze uz ty xenony z Fabky nemas.... Jinak drzim palce pri dalsich upravach Kube chceš ručičky ? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Ty Libore ani ne. To radsi RS naraznik nebo nove kormidlo. Tohle mit zas az tak nemusim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Cau Pane. Moc zajimave rucicky . Jo a neboj, Fabka vrze porad a moje Ccta taky Skoda,ze uz ty xenony z Fabky nemas.... Jinak drzim palce pri dalsich upravach Ahoj, díky :-) Kvůli xenonům mě uhánělo snad 5 nebo 6 lidí, tak jsem je nakonec sundal, chtělo to, aby Verush shánělo auto o chvilku dřív a byly tam :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Ještě jednou díky Peťo Jo nechceš někdy přijet na náš každoměsíční sraz u Olympie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Nemá zač :-) Moc dlouho jsem Vás neviděl, naposledy Luga někdy v červenci, ale tuhle sezonu chci nějaký ten sraz navštívit a brňáky samozřejmě taky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 (upraveno) bych řek že ty od mattiga jsou tenší, třeba na fotkach z ob autodilu je ten rozdíl hodně vydět Já mám od Mattiga a super,Milotec mne nějak nenadchl,jiná cena a vždy když jsem něco objednal tak jsem čekal dóóst dlouho. Za mne teda Mattig!! Malá ukázka doufám že neva. Upraveno Leden 11, 2011 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Ty mračítka vypadají dobře, jinak mračítka co jsou určený na facelift jdou dát i na předface? Dost se mi totiž líbí a pokud bych koupil LaK světla, tak bych do těch od Mattigu šel :P . Ještě mě napadá, ovlivní se nějak svícení, jako že by světla s těma mračítkama svítili na kratší vzdálenost? Garrett: sorry za OT, ale nedalo mi to se nezeptat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Živočich: vůbec nevadí, dík za foto! Konny: na předchozím autě jsem si nevšimnul rozdílu ve svícení s mračítky nebo bez :-) Ale když se dívám na eshopy, tak všude rozlišují předface a face světla, takže rozdíl tam asi bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Ty mračítka vypadají dobře, jinak mračítka co jsou určený na facelift jdou dát i na předface? Dost se mi totiž líbí a pokud bych koupil LaK světla, tak bych do těch od Mattigu šel :P . Ještě mě napadá, ovlivní se nějak svícení, jako že by světla s těma mračítkama svítili na kratší vzdálenost? Garrett: sorry za OT, ale nedalo mi to se nezeptat ;) Mračítka jsem kupoval na Aukru a po dotazu na prodejce jestli jdou na predface mi písnul že ano. Koupil,láknul namontil a jezdím. Žádný ůbytek světla jsem díky mračítkům nepocítil. Podle mne je horní hrana světel u face a předface stejná takže by to mělo být jedno......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Děkuji vám oboum za odpověď, no pokud bych pořídil LaK světla, tak bych pravděpodobně dal ty mračítka na facelift, protože předface se mi vůbec nelíbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Marťo a nárazník teda vyměnit fakt nechceš? Byla by to kočka, dát face a jak by prokoukla :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 No abych pravdu řekl, je to tak 50:50, možná bych zvolil i ten face s RS nárazníkem, no ještě nejsem pevně rozhodnutej a samozřejmě na to musí být nějaký money, kterých teď moc není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Dnešní balíčky, nákup z Aukra, jedna sada pedálů je pro mě do Octy a zbytek je pro Konnyho a MiRa :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Ahoj Peťo, vypadá to super :) , už se těším až to budu mít v autě, musíme se domluvit kdy a kde si to předáme (více SZ)... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Pěkné věcičky kluci....... :) ti žárovečky se mi líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Ahoj Peto, super domluvim se s Konnym a dame Ti vedet kdy dofrcime :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 S Konnym něco už dáváme dohromady (napíšu SZ) :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Na odpoledne vyhlašuju soutěž o nejšpinavější auto! Vítěz dostane Škoda bonbon :-)) Před chvilkou jsem otevřel garáž a radši honem zavřel :-)) Vezmu vodu a aspoň vevnitř to trošku utřu od prachu, jinak bude ostuda, wapka je dneska jasná :-) :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Hlásím se do soutěže, jsem na tom úplně stejně jako ty , jen jsem vevnitř trochu otřel prach a vysál koberec a taky to vidím na tu vapku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 mozem sa prihlasit do sutaze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Na odpoledne vyhlašuju soutěž o nejšpinavější auto! Vítěz dostane Škoda bonbon :-)) Před chvilkou jsem otevřel garáž a radši honem zavřel :-)) Vezmu vodu a aspoň vevnitř to trošku utřu od prachu, jinak bude ostuda, wapka je dneska jasná :-) :-( Dobře taky se hlasím ale foto dodam až zítra dneska me čeka v 21hod. směr ->Ostrava->Třinec->Ostrava->Praha->Ostrava tak uvidime jak bude špinavé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Klidně se hlašte, ale ceny jsem už rozdal :-)) Libor: Tak se stav, budeš to mít ke mě už jen přes kopec z dálnice :-) Nějaký fotečky z dnešního odpoledne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Pěkny srazik kluci :lool: škoda že jste ho něměly neco kolem 0:14 bych se stavil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Sraz byl fajn, ze začátku ani nebyla taková velká zima, jak ke konci, taky mám z toho dneska pořádnou rýmu :-)) Ale aspoň vím, co si v týdnu zase koupím :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Sraz byl fajn, ze začátku ani nebyla taková velká zima, jak ke konci, taky mám z toho dneska pořádnou rýmu :-)) Ale aspoň vím, co si v týdnu zase koupím :-)) No co pak s koupiš ? ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Bude to jen drobnost, ale moc se mi to včera líbilo, takže Led žárovky nad SPZ :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.