Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

ironpipi: kéž by to tak opravdu bylo :)

Pentadius: díky Marku, už se nám to blíží, 28.9 je tu co by dup a v rámci příprav si dnes jedeme vyzvednout kočárek, tak jsem zvědavej jak to kufr Okty pobere a kolik tam zbyde místa :)

Konny: taky pořád něco děláš :D

Já nebyl dnes v pískovně, ale ve stavebninách pro písek na betonování s Fábií a nakládal jsem to velmi opatrně ať se z toho moc nepráší :P Zítra jedu zase, ale pro štěrk :wallbash::lol:

Odkaz ke komentáři

Mna to uz davnejsie prestalo bavit vozit autom, tak som si pred dvoma tyzdnami zase priviezol 7ton :lol: . Blbe je, ze uz zas nie je :blink: => v utorok idem zas :blink: .

Inak octa pekne nalestena, ako vzdy. Pozeram, ze cervenych je tam viac :D !

Hosi, sme Octavia club => my sa o miesto v kufri obavat nemusime :pivo: . To by sme si museli kupit potom uz len nejakeho logana a to neprichadza do uvahy :lol:

Odkaz ke komentáři

Konny: nebereme pytlovaný, ale mám to blíž a ceny nejsou zas tak vyšší než v Lulči, tam jsem byl pouze 1x :)

A co se té Yukiny týče, tak jsem si na tebe taky vzpomněl když jsem ho předjízděl :)

Giancarlo: 7 tun bych neuživil, to bych musel vybetonovat zahrádku :lol:

Jinak Kufr Okty pánové dostal včera zabrat, kočár, kastl piva, nějaký nákup k tomu a bylo to plný :P

Odkaz ke komentáři

To jo, chtělo by to kombi :D

O tom tvým kámošovi jsem si byl celkem dost jistý tím, že je to on, mluvili jsme o tom, když jsi by u nás, já ho potkal už na náměstí když jsem mu dával přednost a viděl nápis Yuki, pak jsem ještě nabíral doma ženu a ještě jsem ho na rovince u Hoštic předjel :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...