Giancarlo Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Tak sa tiez pripajam a gratulujem ! Do nasej rodiny pribudol presne pred tyzdnom maly Samko. Zodpovedny za to je bracho (ten, co som bol pre neho pozriet tu feldu). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Děkuju Giancarlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Díky Deko Jedna novinka stará asi 3 týdny :lool: Jinak se na autě k lepšímu nezměnilo vůbec nic :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 noo, pěkně lítáš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Hej ta spotreba je provokace teda :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Pěkný čísla, Peťo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Pěkně ty čísla skáčou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 23, 2012 Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 Všechno nejlepší Peťo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 23, 2012 Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 Všechno nejlepšíí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Červen 23, 2012 Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 Taky všechno nej, nej, nej, přeju, Peťo :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Díky kluci za přání A je mi 30, včera velmi pěkná první akce v altánu, rodinná oslava super Z dárků co jsem dostal, mám ale největší radost z pátečního ultrazvuku: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Červen 24, 2012 Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Sice trošku pozdě, ale přece! VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 24, 2012 Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Peto, taky preji vse nej :pivo: fotecky ultrazvuku supr drzim palecky at vse dobre dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Obrovská gratulace !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Dodatecne preji vsechno nejlepsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 Končí mi dovolená, tak jsem se pustil do aut, ať to trošku vypadá a nedělají ostudu :P Jinak nic nového, letos to vypadá už jen na to, že vyměním olej a pojedu na garančku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 Pěkný, jako nový:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 Ahoj Peťo, opožděná gratulace k té nové třicítce :) a hlavně k té super fotečce z ultrazvuku, její podstatu mám už skoro dva roky doma a je to úžasnýýýý. Máš se na co tě těšit (myšleno v dobrým). Tak držíme palce +MRK+ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 (upraveno) Pěkně Peťo naleštěno , já jsem se před chvílí vrátil z pískovny a octu můžu omývat znovu :( Upraveno Srpen 17, 2012 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 ironpipi: kéž by to tak opravdu bylo :) Pentadius: díky Marku, už se nám to blíží, 28.9 je tu co by dup a v rámci příprav si dnes jedeme vyzvednout kočárek, tak jsem zvědavej jak to kufr Okty pobere a kolik tam zbyde místa :) Konny: taky pořád něco děláš :D Já nebyl dnes v pískovně, ale ve stavebninách pro písek na betonování s Fábií a nakládal jsem to velmi opatrně ať se z toho moc nepráší :P Zítra jedu zase, ale pro štěrk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 No jo, furt se musí něco dělat, já jsem byl v pískovně s vozíkem a bral jsem půl tuny ;) , jinak to bereš ve stavebninách nějaký pytlovaný písek a štěrk? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 Mna to uz davnejsie prestalo bavit vozit autom, tak som si pred dvoma tyzdnami zase priviezol 7ton . Blbe je, ze uz zas nie je => v utorok idem zas . Inak octa pekne nalestena, ako vzdy. Pozeram, ze cervenych je tam viac :D ! Hosi, sme Octavia club => my sa o miesto v kufri obavat nemusime . To by sme si museli kupit potom uz len nejakeho logana a to neprichadza do uvahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 Včera mi Peťo říkal kamarád z práce, ''jel jsem do práce (na červené motorce) a za Ivanovicema mě předjelo červený krásně naleštěný eReSo a na kufru byla nálepka Octavia Clubu, tak jestli náhodou nevím o koho jde''... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 Konny: nebereme pytlovaný, ale mám to blíž a ceny nejsou zas tak vyšší než v Lulči, tam jsem byl pouze 1x :) A co se té Yukiny týče, tak jsem si na tebe taky vzpomněl když jsem ho předjízděl :) Giancarlo: 7 tun bych neuživil, to bych musel vybetonovat zahrádku Jinak Kufr Okty pánové dostal včera zabrat, kočár, kastl piva, nějaký nákup k tomu a bylo to plný :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 Peto, konecne tu oktu zacnes pouzivat naplno myslim skrz ten kufr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 Co se týká písku, tak jsem ho bral v Ondráticích u Brodku a cena velice příznivá , jinak ten kufr vypadá, že bude nakonec malej... ;) PS: motorkář byl kamarád, co si se mnou kupoval taky motorku, ale každej teda máme jiný model :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 To jo, chtělo by to kombi :D O tom tvým kámošovi jsem si byl celkem dost jistý tím, že je to on, mluvili jsme o tom, když jsi by u nás, já ho potkal už na náměstí když jsem mu dával přednost a viděl nápis Yuki, pak jsem ještě nabíral doma ženu a ještě jsem ho na rovince u Hoštic předjel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 To víš, je to jen 125 ccm, takže žádná střela se s tím nedá jet ;) a co se týká toho combi, že by bylo časem nový auto??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Nový auto, tak to by se nám muselo hodně zadařit, prozatím si necháme to co máme, u Yetiho bych si stejně moc nepolešil, spíš naopak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.