Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Kripling - tripling jsem si jednou vyzkoušel a od té doby ho chci v autě mít taky :D

Foto mého bývalého maxidotu :P

Jjo, tak tenhle DOT mám v autě, takže zatím jen ten tripling, ještě bych chtěl ty parkováky, jenže bych rád aby něco vydržely a ne abych je za 2 roky vyhazoval schnilý :lool:

Jinak na těch budíkách jsou fajne ručičky, to se dá nacpat i na moje budíky, nevíš?

Odkaz ke komentáři

Peto ty ses teda rozjel je videt ze uz skoncila zaruka :) ten parkovak je stejnej co mam ja akorat mam jeste k tomu navic ten display toto ma jen zvukovou signalizaci jinak cena dobra :palec: A ten tripling bude od Vase? nebo sis ho sehnal sam muzes sem hodit cenu?? :)

Odkaz ke komentáři

Peto ty ses teda rozjel je videt ze uz skoncila zaruka :) ten parkovak je stejnej co mam ja akorat mam jeste k tomu navic ten display toto ma jen zvukovou signalizaci jinak cena dobra :palec: A ten tripling bude od Vase? nebo sis ho sehnal sam muzes sem hodit cenu?? :)

Mire cena byla myslim 1100 ale nejsem si jisty Kolage to vi presne i s praci :) od Váši

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

surfman: ručičky jsem mel na prodej na Rozkosí mohl si si vybrat :D ted mam taky jake jsou v inzeratu,

Garrett: Konečně davaš auto trochu do kupy :)tripling asi mozna dam taky ale nejdriv gumy, a potom co pride driv :D bud DX nebo H9.1 :D

Kolage: nastesti takovou vec jako jsou parkovaky uz nemusim resit :D

Já nevěděl, že si je měl na Rozkoši, to víš, byl to můj první sraz, takovej panic co se týká srazů, takže jsem se rozkoukával a seznamoval..jinak juknu do inzerátu :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...