Přejít na obsah

karburátor(y)?

Tavi

Doporučené příspěvky

Chtěl bych se zeptat, protože se mě ptá hromada lidí a česky odpověď nikde jinde asi nezchrastím :pest: - zda je možné někde sehnat kvalitní karbec(e) pro 1.6ku. Jako se to dřívávějc dělalo u tatrovek a hadicí, weber-em či jinou značkou.

Při hledání letem světem jsem zjistil že tam víceméně pasuje karbec z moťorky Suzuki ( :huh: ) ovšem nevím jak by se to realizovalo... :unsure:

odkaz http://retrorides.proboards.com/thread/128382#.VB4Eavl_uNo

pro doplnění, asi to minimálně zasahuje do téma úpravy atd tak se předem omlouvám.. :(

Odkaz ke komentáři

Nechápu, proč by jsi chtěl dávat karburátor na motor, který má vstřikování???? :O :wallbash: Pokud ti motor blbne, tak je potřeba odstranit závadu a nevymýšlet, jak to obejít a navíc by přestavba na karbec nebyla jednoduchá, protože má motor spoustu elektroniky, kterou by jsi musel nějak obejít...

Shrnuto, podtrženo, je to prostě blbost to předělávat na karbec!!! :wacko:

Odkaz ke komentáři

to Tavi:

Nápad zajímavý, ale nedá mi to se nezeptat, co od toho očekáváš? Jsem názoru, že by to šlo přestavět, ale za kolik a teď je otázka, jestli to za vynaložené finance bude mít nějaký přínos ;)

Každý se chce odlišit a odlišovat se na zevnějšku láká jak zloděje tak poliše. Zatímco pod kapotu vidí jenom majitel nebo servisák. Jde mi o kombinaci čipu, vačky a karburátorů. Nechci uplné wrc vozítko ale využití potencionálu aee není snad špatná myšlenka. :palec:

V dnešní době zlý jazykové tvrdí že 55kW je jako prd do větru :pest: a že radši brát silnější motorizace, ale swapnout motor je, upřímně řečeno finančně tak pracovně tak zařizování kolem dokola docela kupa.

Na přestavění na 4x4 jsem se už ptal a jak dokazuje "Čajíček" se svou fabkou, dá se to, všechno se dá ale je otázka jestli to za to stojí no. :wacko:

Přínos? Vzhled, výkon(?) a pocit dobře udělané práce. Peníze, mno, když se mi to nepodaří , tak určitě jinému bláznivci co by rád svojí krásku vylepšil.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...