Stifmeyster Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Nevite jestli se delal do O1 nejaky drzak napoju ? neco jako byl vysuvny v Golfu ? docela bych neco takovyho bral neni tam jediny misto kam odlozit piti. videl jsem ze v RSu nejaky byl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 tohle mě taky zajímá,líbí se mi to jak to mají VW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Tak se mi zdá že na starém foru bylo popsáno že to do O1 to jde dodělat za použítí komponentu z Golfu, zkuste se tam kouknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Leden 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 me by spis zajimalo jestli se delalo neco original do octavie ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Dělá se original do Octavie, jen je umístěn vedle ruční brzy místo té malé přihrádky, v Golfu nebo Fábii je to lépe řešené přímo na středu palubky, tohle do Octavie je takové trochu nepraktické hlavně když máte loketní opěrku tak ta je přímo nad tím držákem a je tam horší přístup, musí se odklopit loketka. Pokud by měl někdo zájem mám tento držák na prodej, dá se i zaklopit do rovné polohy a v zadní části je ještě držák na mince. Já sem si ho nemontoval pač pití moc nevozím v autě a je pro mě praktičtější ta malá přihrádka než držák na nápoje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 co chceš za ten držák? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 tohle mám taky a nepožívám to,spíš raději ten co je jako obruč ,zkusím kouknout na starý forum,snad budu mít štěstí. Vždycky když tam něco hledám tak to nenajdu a někdo jinej to má hned a já jsem lama ;) :D :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Krpy Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Chtěl bych se zeptat, zda jde ten držák vedle ruční brzdy dát do octy, kde je jen ta odkládací plocha nebo se musí nějak upravit ten střední panel? A nemáte když tak někdo ten držák na prodej? Díky..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 jde to musíš si jen koupit ten držáček nápojí a nasadíš ho tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Krpy Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 nemáte někdo ten držák na prodej? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 nemáte někdo ten držák na prodej? Díky Vyloupni ten kaslík vedle ručky a napasuj tam ten držák,seženeš ho na každý vrakárně za pár kaček.Hodně štěstí kolego. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Chalani ak by ste mi vedeli poradit. Mn by skor zaujimalo ako ho rozobrat :) Kupil som z bazaru aledost tazko sa hybe ako keby o nieco drel a neviem ako ho rozobrat aby som ho vycistil pripadne zistil kde by mohla byt chyba. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 co třeba takhle a mám ještě jeden z GIV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghkim Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 ja som to poriešil takto, viď foto. zatial iba prototyp s nalepenou foliou. ak sa osvedčí pôjde do laku a samozrejme sa doriešia všetky detaily. pasuje doň zatiaľ všetko, od malého kelímku na kávu až po 0,5L pohár z mcdonald-u. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Chalani ak by ste mi vedeli poradit. Mn by skor zaujimalo ako ho rozobrat :) Kupil som z bazaru aledost tazko sa hybe ako keby o nieco drel a neviem ako ho rozobrat aby som ho vycistil pripadne zistil kde by mohla byt chyba. Dakujem Cauko, tiez som mal rovnaky problem ked som kupil :D stryko mal Redbull na dennom poriadku a drziak viac lepil jak drzal :D predpokladam ze mas aj opierku... takze, zboku na klbe opierky su kryty na strane vodica by mala byt cela čast, kraj a stred, na strane spolujazdca len bocna krytka, takze zo strany spolujazdca to daj dole, Davaj pozor, chce to trpezlivost rado sa to lame a potom to odstava, ked to budes mat dole, mal by si vidiel 13stku 6-hranovy srob ktory drzi opierku, odsrobovat a demontovat opierku, dalej otvor zadny popolnik, vyberaciu cast jednoducho vytiahni, ostane ti tam este ta spodna cast, ked sedis na zadnon sedadle tak na zadnej strane (blizsie k tebe) je jedna taka zavlacka ako keby (v strede)... a na prednej strane su na pravo a nalavo take iste zavlacky.. zase to chce trpezlivost, pod tym by si mal vidiet 2 torxy (alebo imbusy) vysrobujes tie 2 sroby, a ked to mas tak zatiahni rucnu, a tam jak sa chyta do ruky rucna je medzera medzi plastmi, len tam strc ruku a tahaj hore, odcvakne sa to a uz to mas cele v ruke, jedine co ta bude drzat je konektor na zapalovac, teda 12V zasuvku, ten jednoducho odpoj, a ostane ti v ruke velky plast aj s drziakom na pohare, ten uz len zospodu odistich z takych zapadiek a je to... uz len rozobrat dalej pokial ide a ocistit... ked to budes skladat, dobre si to tam uloz vsetko lebo aj tie 2 sroby pod popolnikom su pohyblive myslim.. (teda ten cely plast sa hybe dopredu dozadu) a opierka sa da tiez posunut moc dopredu/dozadu a vtedy ti tam nebude sediet kryt na opierku alebo napr. nezavres poriadne zadny popolnik... snad som pomohol :D ak najdem nejake fotky tak ich sem hodim aby si si to vedel predstavit... ak som na nieco zabudol tak sorry, rozoberal som to naposledy v aprili.. ale malo by to byt jak som pisal :) // tu su tie 2 sroby pod popolnikom (len tam chalan nema opierku) http://olisoft.sk/obr/olisoft/laktova_opierka/P1050889.JPG tu mas ten popolnik na tretej fotke http://www.iautodily.cz/popelnik-zadni-skoda-octavia-nd100045068.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Laďa Říha Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 co třeba takhle a mám ještě jeden z GIV to je pěkný :-) jak to máš vymyšlený tu mezeru pod tím ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 ještě to asi trochu poupravím ,ale chce to čas . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Já jsem viděl v jedné O1 držák (nevypadalo to jako domo-robo) ve stylu O2 vedle ruční brzdy. Našel jsem na netu jen odkládací přihrádku, ale né s držákem na nápoje :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Jo, to byl asi laurin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Já nemyslím pod loketní opěrkou ten výklopný, ale vedle ruční brzdy vepředu tak jak má O2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest michalbr Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 A ten držák z golfu tam pasuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 A ten držák z golfu tam pasuje? Koukni sem: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21710&hl= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.