Přejít na obsah

Pastelka 1.8T

Doporučené příspěvky

S těmi prodeji O1 se moc nedivím. Ceny šly hrozně dolů. Ty O3 vytlačují 1. Inu už nejsou nejmladší. Ale já si svojí rozhodně nechám. Jen jsem zvědav jestli se ty nový trojky budou držet na trhu 14 let jako jedničky. A jestli tu budou s natočeným půl milionem km... Snad budou dostupnější díly a hlavně levnější...

Odkaz ke komentáři

Držák to být nemůže... Už z podstaty věci. Vemte si že před 15-25 lety se věci dělaly jinak. Doteď fungují. Nové věci se berou jako spotřební zboží a tomu nasvědčuje i kvalita. Viz elektronika bílé zboží a tom ani nemluvím. Tyhle auta jsou na 5 let. Pak šup pryč a zas nový model...

Odkaz ke komentáři

Zase flame jak noha :D
Hoši ale z vážnějšího soudku....
Teď mi poslední dobou blbne elektrika, stylem že pohasínaj budíky teploty a paliva, pak přestane hrát rádio, pohasnou i všechny ostatní budíky, rozsvítěj se mi kontrolky pytlů a abs, pohasnou mi i všechny světla....během chvíle všechno naskočí a běží to jak nový. Teď jsem jel a motor začal i cukat a ručičky otáček a tacha se zasekli, no napínavý jak kšandy to bylo.
Přes diag to nic nevypsalo tak nevim kde začít, jediný co mě napadá je že je tam slabší baterka než tam má bejt (nová ale s menší kapacitou asi 45-50Ah myslim) pokud by to mohlo bejt tim, za rady dík.

Odkaz ke komentáři

Za mě jedině ty porsche. Audi kola se mí líbí ale tohle jsou moc pěkný kola, který se v CR nevidí, takže jednoznačně jsem pro je nechat. Až to bude hotové, tak doufám jen v mé očekávání, že budeš jeden z lepších v Stance zde na foru :palec: hlavně na auto nesekáš, žádný zbytečný blbosti což máš další velké + ...
jdeš fakt správným směrem příteli :palec:

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Hans26: díky za support a vážím si toho, snažím se jít cestou takříkajíc oem+, ale kolikrát je to dražší/složitější než se zdá...
Konny: jsem rád že se líbí, ale stříbrný se mi na stříbrným autě nelíbí a přijde mi že zanikaj ještě víc
Alimen: viz. konny :D
Berte to tak že jsou osekaný od kamínků, tudíž půjdou na kompletní chem. odlakování a lak, lak ještě není vybranej, ale chtěl jsem černej lesk, protože nevím jaká jiná barva by k tomuhle laku šla. Jiný barvě se samozřejmě nebráním, ale zase nechci mít z auta ultra barevnej cirkus. Klidně sem hoďte někdo nějakej nápad, představivost mi bohužel poslední dobou chybí.

Odkaz ke komentáři

Pohrával jsem si ještě s myšlenkou je vyleštit, ale to by asi na tom autě stejně zaniklo.
Fialová asi ne jirko, no a na šmoulí ještě nemam gule :D
BTW: už se mi konečně vyrábí nový kotouče, původně jsem chtěl pořídit kotouče z R32, ale nakonec vyhrál lepší design plovoucích nesmyslů

Odkaz ke komentáři

Není za co, také GTIčko pojedu ve stylu OEM+ ale díly jsou drahý :lol: chci postavit styl GTI Edition 30 co jezdí mimo CR a potkají se třeba na Worthu..... Já bych se možná do barevných kombinací nepouštěl, dal bych je do nějaké grafitové, šedivé RS O3 apod, jednoduše něco ve stylu co jezdí v zahraničí ;), či něco co by bylo tmavší než stříbrná ale zase nezanikalo. Mě se ten černý lesk líbí, ale kola to zmenšuje, též jsem je chtěl na G5tku ale není to asi ono :unsure:

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Jéňo nad tou šedou(grafitovou jsem uvažoval, i originál porsche ten odstín měli jen jinej model
post-23374-0-48037500-1421007079_thumb.jpg

Ale nepřijde mi to zas takovej rozdíl oproti stříbrný

Jinak na golfíka jsem taky zvědavej, hlavně na ty koníky, to je totiž cesta kterou já se nikdy nebudu moci vydat :D

Odkaz ke komentáři

Přesně tak jak píše zavy, myslím si, že šedá z OIII RS by byla super či něco takového, myslím si, že by to na autě bylo elegantní ;) Najít jen vyhovující odstín, jak jsi dával to foto tak byl volil lehce tmavší lesklou ;) jinak Golfík se bude stavit déle, přeci jen je to 3x nákladnější jak octa :(

Jinak jelikož v Litáku jezdila auta jak se šmoulí modrou, což byla octa, tak audi bývalého člena konwase s fialkovými koly, tak zde máš fota

post-19884-0-53300000-1421070328_thumb.jpgpost-19884-0-17888400-1421070393_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ta fialová nevypadá špatně, ale neni to už tak decentní, ta šedá vypadá jako dobrej kompromis, asi do ní půjdu, ještě mám ale čas, takže spíš budu vybírat jen její odstín

A aby jste si nemysleli že se ve volným čase flákám, tady fotečka skoro hotového stolečku/vinotéky, stačí nasadit sklo dle libosti....mimochodem barva kol by mohla být stejná jako tom filtru na fotce :D
post-23374-0-50497300-1421079417_thumb.jpg
post-23374-0-75344300-1421079431_thumb.jpg

Dále s kamarádem renovujeme jedno třídílný OZ, z něj bude taky stoleček, ale tam nejsme ani v polovině.
Takhle jsme ho dovezli
post-23374-0-98581500-1421079451_thumb.jpg
Po pár hodinkách nějaký tý práce
post-23374-0-22411300-1421079587_thumb.jpg

Upraveno uživatelem numikk
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...