Přejít na obsah

Pastelka 1.8T

Doporučené příspěvky

Tim že maj leštěnej límec je to dělá trošičku decentnější než když je to kolo celý v laku, ale vypadaj dobře. Já teď stejně všechno nasypu do brzd, podvozku a interiéru, kola mají zatím nejmenší prioritu, zrepasovaný jsou za týden když to nechám udělat.
Nemá někdo náhodou na prodej za rozum 17"(5x100,5x112)? Klidně strašně ošklivý, odrbaný, se sjetejma papučema atd... 16" se mi nevejdou na přední brzdy :/

Odkaz ke komentáři

Nějaký lakování drobností...
post-23374-0-93462400-1421944987_thumb.jpg

Bohužel v tuhle chvíli jsem na tom časově tak špatně, že uvažuju i o prodeji celýho projektu tak jak je, ale pustil bych to jenom jako celek....celkově za 70k včetně všech dílů co doma mám, pokud by měl někdo zájem pošlete SZ

Odkaz ke komentáři

Madla jsou dělaný základem na plasty, pak černym matem a nakonec vrchní bezbarvej lak
Kluci je to velká škoda, ale nezvládám to, na druhou stranu on se stejně nikdo nenajde kdo by to takhle koupil, takže můžete bejt v klidu. Porcovat to rozhodně nebudu, to by byla blbost.

Jinak dneska připlujou konečně kotouče na předek, tak pak hodím fotku.
Sobotu jsem si vyhradil celou jenom na auto, tak doufám že s tim nějak pohnu.

Odkaz ke komentáři

Kluci shánim těhlice a poloosy z Cupry R/ Audi S3, kdo by o něčem věděl dejte vědět.
Nakonec to vezmu z gruntu, takže na písek k zadní nápravě půjde ještě přední nápravnice, zadní třmeny, přední ramena, těhlice a další drobnosti, všechny ložiska s nábojema přijdou nový, všechny čepy nový, k zadní nápravě musim koupit nový trubky k brzdám, ty starý už jsou KO, dál přijdou pancéřový hadice na přední brzdy.
Ještě jsem si všimnul že mi funí zadní tlumič, takže to dám asi dopryč a nechám svařit nerez 65ku od turba dozadu s jedním rezonátorem.
Xenony ještě rozlešťuju ale vzhledem k výborný kvalitě čehokoliv z autokellyfamily budu muset koupit ještě klasickou 3M sadu na retuš...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...