Pejp Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Ahojte. Ako máte riešené "bezrámové" uchytenie ŠPZ, či už vpredu alebo vzadu (skôr ma teda zaujíma zadok), tak aby to nebolo v rozpore s "lagislatívou" SR? Tzn. ked prídem na TK/EK alebo keď ma zastavia žabičky, tak aby nebol nejaký problém. Premýšľal som totiž o 3M obojstranke, ale dopočul som sa, že PZ SR s tým robí obrovské drahoty. Ako to máte riešené vy? Mali ste nejaké problémy? Vďaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Já mám bez rámečku jen vpředu a na šrouby.Vzadu by to bylo plech na plech a to je na prd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Ja to mam prilepene tymto: http://www.pattex.sk/s-pattexom-to-zvladnes-lepidla-produkty-novinky/produkty/lepiace-pasky/pattex-paska-120-kg.html a vzadu nic nie je plech o plech. ...a ked si ich budu chciet zobrat, tak nech sa paci :D Neviem o tom, ze by s tym bol problem na SK, zatial som teda ziadne nemal. Skor keby si ju prevrtal a dal na sroby, tak by sa im to nepacilo. Ale co som sa pytal znameho dopravaka, tak neni problem ani s tym, len sroby musia byt v tom bielom podklade a nemali by byt cez pismeno/cislo, alebo cez ten euro znak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Ja ju mam prevrtanu a nanitovanu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Říjen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Zaujímalo by ma, ako by SPZ-ku (zadnú) udržalo toto: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-100-110r/ostatni-doplnky/originalni-3m-paska-suchy-zip-2-5-x-50-cm-dual-lock-id:10012.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Úplně s prehledem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 prvé OIII s aktívnou kapotou majú predné na niečom podobnom a drží to v pohode.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Zaujímalo by ma, ako by SPZ-ku (zadnú) udržalo toto: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-100-110r/ostatni-doplnky/originalni-3m-paska-suchy-zip-2-5-x-50-cm-dual-lock-id:10012.eshop Na zadni jsem to zkousel asi dva mesice a dal to pryc. Je to strasne vysoky a znacka az moc a nepekne odstava od karoserie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Říjen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Takze najlepsie asi kvalitna obojstranka typu pattex alebo 3M 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Ja to mám na suchom zipe od 3M a bez problému veď pod tou značkou to treba sem tam vičistiť hlavne po zime či nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Žiadne pripomienky ani na STK ani od PZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Já mám bez rámečku jen vpředu a na šrouby.Vzadu by to bylo plech na plech a to je na prd. Tady to máte černé na bílém. §123, odst. 4: "Držiteľ vozidla je povinný vydanú tabuľku s evidenčným číslom bezodkladne pripevniť na vozidlo. Tabuľka s evidenčným číslom nesmie byť pripevnená spôsobom, ktorý narušuje jej celistvosť a znemožňuje jej čitateľnosť alebo identifikáciu. Ak boli vozidlu vydané dve tabuľky s evidenčným číslom, držiteľ vozidla je povinný bezodkladne pripevniť na vozidlo obe tabuľky." Takže na Slovensku žádné vrtání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Ako si tú špztku primontuješ je podľa mňa tvoja vec dokonca aj s tých homologovaných rámikov vie bez problému vypadnúť a koniec koncov stratu odbečí zasa len majiteľ vozidla zaplatením pokuty, takže pokiaľ ju neznehodnotíš, neprevrtaš a pod. nemal by s tým byť nejaký problém.Mňa za to ešte nikto nebuzeroval.Prilepené to mám na tomto .Lidl cca 2€ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Ja ji provrtal a nastrelil nejty a v pohode. Na ex passatu jsem pouzil 3M pasku po cele RZ a byl problem ze zadku sundat a vepredu mel passat lwhce vybouleny naraznikns drzakem a kraje se začali odlepovat. Davam vsude nejty. Ramecky nee ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 No u vás Českých bratov asi nie je taká sku....á legislatíva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonko Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Ja ju mam vzadu prilepenu uz 3 roky a ziaden problem :) , kupil som nejaku obojstrannu pasku od firmy ceys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Říjen 25, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2014 Tie lepky z lidlu sú somarina, nič to nedrží. Ja mám značku prilepenu už cca 6,5 roka páskou od patexu. Tou silnejšou. Ale mám ju po celej značke a nie len nejaké 3-4 body. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 A uvažovali ste niekto nad klasickým čirím silikonem? na čistom povrchu bude držať špičkovo. A v prípade odstránenia existuje taký roztok na odstráneni silikonu a pekne sa to zlupne. Ale aj tak ma zaujíma ta legislatíva, možem ju tam prilepiť alebo ne a musí byt v ramečku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
laton Odesláno Leden 8, 2020 Sdílet Odesláno Leden 8, 2020 Ja som kúpil tiger bezrámečkový držiak od http://www.drziakspz.sk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 8, 2020 Sdílet Odesláno Leden 8, 2020 Ja mam jednu znacku sundavaci na "suchem zipu" od 3M a jako tri svisle pruhy a drzi. Zadni mam na oboustranku Pattex cerveny a 4 svisle pruhy a taky v poradku. Ten cerveny Pattex prezil i bouracku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.