Přejít na obsah

ka_r_los 2.0 TDI custom edition

Doporučené příspěvky

Schanel nekdo z vas cerny zpetny zrcatko+sensor? Ono s ohledem na to, ze to mam mit komplet a je to combi, tak na tom zas tolik tratit nebudu.

Ja mam eleganci, takze mam v latce A i B, C slopek nevim a D je vzdycky plast.

Stropnici chci stejne sundavat, chci vymenit antenu a opravit ulozeni hagusu, vylejza mi to tesneni.

Jako taky bch si to prebarvil a nakoupil po castech, ale kolik vyjde jen veskery barveni (barva na latku+plast)... Ale schanet to... Uz se musi venovat polovine taky sakra:D

Odkaz ke komentáři

Ja zrcatko necham asi bily, kazdopadne cerny neni problem sehnat, zrovna Rolbař nějaký měl když sem od nej kupoval bily :)

To ja mam ambiente takze vsechno plast :D Ale zase me to nijak nevadi, nejak me to vzhledove netrapi a hlavne aspon nejsou zasrany, na minulym aute sem je mel potazeny a vecne bily zasrany od rozebirani :lol:

Odkaz ke komentáři

Další otázka do pranice, pokud bych chtěl do budoucna vyměnit řadičku, jakou hlavici byste brali?

Mám manuál, takže možností je víc: Nechat před face a vymenit za kůži s příslušnou plaketkou (6st) nebo vzít fl hlavici+předFL manžetu? A co FL Superb? Byla tam vůbec nějaká odchylka?

S FL vozy nemám zkušnost, takže nevím jak se hlavice drží...

OIII hlavice jde namontovat taky, ale tam už jsem četl, že se blbě drží...

Děkuji!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...