Přejít na obsah

houpani otacek pri vyrazeni 1,8 20v turbo


Doporučené příspěvky

zdravim lidi, mam takovej problem :-( houpou se me otacky pri kazdym vyrazeni. houpe se to cca 500-900 ale pri zastaveni to delat prestane a volnobeh se normalne ustaly :-) nijak to necuka ani neskube. pokud je auto studene a bezi sitic tak to nedela a motor bezi pekne hladce. VAG nic nepise :-( nekdo rikal ze to muze byt vahou vzduchu tak sem ji vymenil a dela to porad vycistil sem skrtici klapku - udelal zakladni nastaveni klapky a dela to porad ovsem jen pri provozni teplote. kdyz je to studeny tak to bezi normalne. :-( uz zacinam bejt v koncich nevim uz kde kam se podivat nebo co kde vymenit "vycistit" :-( nemate s tim nekdo nakou zkusenost?? prosim o vzacne rady... 1,8 20v turbo

Odkaz ke komentáři

tak sem na to asi prisel za klapkou je naky cidlo na vzduch nejspis prej na mereni hustoty vzduchu... a to sem mel cely zabaleny v oleji z prachem tak sem ho vicistil a vypada to ze je to dobry :-) pokud nee tak zkusim vymenit ty cisla na teplotu.. ale podle me kdyby odeslo naky cidlo tak by to napsal VAG ale ja mam registr chyb cistej. :-)

Odkaz ke komentáři

tak a je to v pice :-( houpani otacek je zpatky. rozsvitila se me rezerva a dela to znova tedka k tomu jeste pribylo nepatrny skubani pri rozjezdech... a zacalo bejt dost slyset turbo + tam je slyset takovy to odfouknuti jako kdybych tam mel blow off ventyl :-( nevim co s tim?? ale zacalo to delat az kdyz se me rosvitila rezerva nevim co s tim?? skusim vecer dotankovat a uvidime co to bude delat...

Odkaz ke komentáři

Tak to bude nejspis tim. Tenhle "moderni" benzin bych do svyho auta nenalil ani za zlaty prase. Tyhle motory nejsou ani dost stary, aby jim to bylo jedno a ani dost novy, aby na to byly uzpusobeny.

Pokud jsi tam toho nalil jen malo, tak doporucuju co nejrychleji vyjezdit. Jestli ho mas dost, tak to z nadrze vylij.

PS: dopurucuju si najit solidni informace o tom, co umi etanol udelat s urcitym typem plastu, gum a dokonce i treba tesnenim pod hlavou. Docela jsem valil bulvy, kdyz jsem to cetl.

Odkaz ke komentáři

tak sem to mrte rozredil... benzinem z shellky a dela to stejne :-( skusim zejtra vymenit palivovej filt a uvidim co to udela ale turbo stichlo. a chova se normalne jak ma. tak doufam ze to bylo tou srackou sice se to obcas chova normalne ale vetsinou se to houpe a pri ostrejsim slapnitim na plyn to cukne a pak az to jede :-( no zkusim se podivat jeste po podtlakach jestly nekde neni spuchtela hadice a to houpani nede nekde nakej podtlak ale moc tomu neverim ....nebo jeste nakej napad?? a nevite nekdo kde presne hledat benzinovej filtr?? jestly je na stejnym myste jako u 1,6 mpi?? nebo nekde jinde???

Odkaz ke komentáři

Tam ho snad mají všechny benzinové O1. Kdy jsi ho měnil? Tohle by klidně mohl způsobovat. Kamarádovi auto poškubávalo se zaneseným benzinovým filtrem. Hlavně tohle by se mělo hlídat, pokud už tam někdo leje ethanol. Ten ethanol rozpouští usazeniny a ty Ti mohou ucpat ten filtr. Něco si nejprve o tom palivu kluci zjistěte ;) Vím i o jedné 1.8T, kterou ethanol v kombinaci s filtry zrušil :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...