phob Odesláno Březen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 tak ještě musím počkat na nový rámeček a bude se dělat upgrade interiéru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 to je nějaká čajna ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 (upraveno) Ano je... Jelikož jsem zvažoval co za rádio pořídit, Bolero/RCD510 se mi zamlouvalo, ale prostě nevím jestli by mi vydrželo v autě, parkuju na veřejném parkovišti, tak jsem si řekl že zkusím tohle a uvidím jestli aspoň toto vydrží Upraveno Březen 23, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 no nevim, vypada hodne obdobne jako bolero (mimo tech spodnich tlacitek) a pokud budou chtit ukradnout, tak ukradou ...to si mozna mel uz to bolero origo vzit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 (upraveno) Jo, jenže tohle oproti origu bazarovému Boleru stálo polovinu ;) Takže když se případně ukrade, tak to bude méně bolet... Jinak funkce má více méně stejné jako Bolero/RCD510 pro evropský trh (kromě podpory RDS), má ale navíc možnost připojení couvací kamery a taky konektoru USB ;) A to, že bude v angličtině mi nevadí :) Podle mě, zloději co to kradou ví moc dobře co kradou, takže si myslím že tady poznají že to není origo, záleží jestli je bude lákat i toto... No uvidíme, snad vydrží Upraveno Březen 23, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Mám to samý RCD, a v pohodě už rok. Zapojena kamera, usb atd.. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 ty jo, pulku ceny co bolero, to zní zajímavě můžu se zeptat kde si ho kupoval B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Marťas: tak to rád slyším, snad budu mít stejnou zkušenost :) Myš: objednával jsem přímo v Číně, ale dá se pořídit i na bazoši ;) Jinak koncovka výfuku co jsem zkoušel z Číny se mi pořád nezdála, moc trčela a nechtěl jsem ji znehodnocovat úpravami, tak jsem ji prodal... No a jdeme na druhý pokus, myslím že to už bude o poznání lepší :) Pořídil jsem origo RS koncovky, no a s tím dorazil i jeden malý detail do interiéru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2015 a jsou tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Březen 26, 2015 Sdílet Odesláno Březen 26, 2015 tak to se teda kouknu, díky za tip ...už hraješ :D panejo, a já nemám ješte zapsaný ani 18ky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Březen 26, 2015 Sdílet Odesláno Březen 26, 2015 To radio zní hodně zajímavě :) Mohl by jsi sem nebo do sz hodit odkaz ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Březen 26, 2015 Sdílet Odesláno Březen 26, 2015 Hezky pekne to me by stacili 18 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2015 děkuji, jsem rád že se podařilo je zapsat do TP. jinak dneska se konečně nazouvalo a tady detail 215/35 na 9,5 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 ty jo :) .. krása , jsem zvědavej jak to bude vypadat na autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Hodne dobry ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 mě už to teda přijde přehnaně natažený... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Co je to za kola? Vypada to vyborne!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 (upraveno) Děkuji všem, mě se to taky moc líbí, nebyla to sice sranda nazout, ale povedlo se :) Už jsou na autě, včetně podvozku. Bohužel ještě není pořádně výškově dolaďěný, tak fotky dám až to bude komplet podle mých představ. Podvozek jsem začal měnit v pátek, a skončil jsem v sobotu ve 3h ráno a už v 7h jsem musel jít makat. Už nebyl čas to přes víkend doladit. No skoro nic nešlo povolit, ale porařilo se, až na jeden čep předního ramene, který jsem ještě musel schánět nový. Aspoň jsem využil poprvé clubovou slevu v autokelly, fakt to funguje :D Jinak kola to nejsou z audi, ale z mercedesa a ty zadní natažené pneu jsem volil proto, abych tam ty 9,5J dozadu vůbec nějak funkčně dostal ;) Upraveno Březen 30, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Duben 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Doladěné to pořád není, protože to aprílové počasí mi to neumožní... Tak aspoň jedna špionážní zezadu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 to Acko se mi moc nelibi, ale jinak pecka!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 sáááákra palec nahoru :) dobrý salámy! To se mi líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 to se mi nelíbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 nevím no ten zadek. počkej až potkáš obrubník... kola krasný, snížení super ale ty zadní jsou možná moc. Ale víš jak na můj názor se vys... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Bud to chce niz nebo nevim, takhle to na me pusobi docela smesne ze ty kola jsou na to moc velka ale tezko soudit no fotka muze zkreslovat...spis se tesim na pohled zboku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Ty brdo 19", není to už trochu moc? Já přemýšlel nad 18, ale odradili mě ze komfort ve městě, kde převážně jezdím, stojí za prd.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Kolieska pekné ale tie zadné falce si budú koledovať u VAŠICH len o problém.Vanilky sa na to naťahovali asi dosť blbo . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Hoď jsem fotku z boku, jinak áčko suprový :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 bombice , supr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Duben 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 (upraveno) Díky všem za komentáře :) Kola jsou velikostně na auto podle mě úplně akorát, pneu natažená se mi líbí, a hlavně je to kvůli tomu abych se vzadu se snížením vlezl a nemusel dávat extrémní odklon. Jinak fotka z boku bude až se to celé doladí, snad už někdy příští týden. Jinak Timile, zadek půjde ještě asi 3,5cm dolů, tak to třeba bude vypadat ještě líp ;) No a momentálně, když je venku takové počasí, tak makám na změně podsvícení interiéru. Ještě stále čekám na nový rámeček kolem rádia a pak se to vše nahodí do auta a dám fotky... Upraveno Duben 4, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 panacku...zadek je mrdoszni..takhle jsem to mel a takhle bych si to predstavoval ;) za me palec hore!Fakt super prdel....hod nejake fotky jeste at se pokocham ;) dej zadni face svetla..ovalna koncovka vyfuku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.