Přejít na obsah

RAAF_96 a moje Octavia 1.8t combi

Doporučené příspěvky

Já mám BOSCH aerotwin na normálních ramínkách a lepší sem nikdy neměl! Pravda, že když jsou úplně dole tak asi 2 cm konce lišty stěrače nepřiléhá k oknu (spolujezdcova strana) ale když stírají, tak za kousek už stírá celej a moc dobře. :)

Odkaz ke komentáři

RAAF_96: pevně věřím, že to bylo tím čidlem, to uvidíš při dalším studeném startu ;)

Jinak octa pěkně prokoukla a jak kola, tak i mračítka autu moc sluší :palec:

Ohledně těch stěračů, tak jsem vyzkoušel několik bezraménkových stěračů a nejlepší byly Aerotwiny Škoda (od Bosche), ale ta cena je hrozná. Loni na podzim jsem na radu člena Mikl pořídil hybridní stěrače http://oximo.cz/hybridni-sterace-/680-hybridni-sterace-5901583960000.html#/delka_sterace-650mm_26 a za tu cenu opravdu luxus. Stírají lépe než klasické Aerotwiny a jak jsem je na podzim nasadil, tak stírají pořád stejně, takže fakt super a příště jdu zase do nich :palec:

Odkaz ke komentáři

Pryč s tim. Taky jsem to koupil protože jsem si říkal, že taková blbost za tu cenu stačí čína. Mám to půl roku a zrovna včera mi to začlo blbnout. Cvakalo v tom jak pitomý a nechtělo to přestat. Samo, že blinkry krom výstražných vůbec nešly. Tak jsem to vyndal párkrát s tím klepnul a zatim dobrý, ale radši dojdu koupit origo.

Odkaz ke komentáři

Díky Adolfiku :) Místní členové, DannyOrság a košina určitě znáš :palec:

Na 99% bych řekl, že to tím čidlem určitě bude, protože jak jsem ti psal, já už jsem si s čidlama užil své (MiR by to potvrdil), takže vím co dokáže špatný čidlo udělat za neplechu... ;)

Zatím to tak vypadá, ale jednou se jí holce moc nechtělo ale naskočila, ještě mi pár lidi radilo čidlo otáček? Ale k tomu se snad nedostanu :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

A ještě s jednou věci se pochlubím, co jsem vyměnil ty svíčky a natankoval na Benzině tak mi nějak klesla spotřeba, do Ovy průměr 6,9 a to nebyla žádná eko jízda, pak zpátky než se člověk vymotá z města, pak jsem jí na rychlostce držel na 150 furt a měl jsem 7,4 zdá se mi to až podezřele málo :o Ale jsem rád :)
11208957_797623363649093_1450786960_n.jp
A taky jsem dnes díky Košinovi výměnou relátka deaktivoval dešťový senzor a ostřiky světel, mimochodem, jak teď vyliju zbytek vody z hadiček co vedou k těm ostřikům světel ať mi to v zimě něco nerozerve... Díííky

Odkaz ke komentáři

Tak už můžu s klidem říct že to bylo tím čidlem, od té doby bez problému tak ještě jednou velké dík co jste mi poradili že by to mohlo být tím, nakonec oprava za pár kaček :)
Dnes cesta na Vsetín
20150507_090948.jpg?ver=0Tam jsem musel vyfotit profesionálně zapojené denní svícení :wallbash::smich:
20150507_084341.jpg?ver=0A taky mi přišel diagnostický kabel, na ten bluetooth se už asi nedočkám tak jsem objednal klasický tak uvidíme zda se mezi s sebou skamarádí :)
20150507_115110.jpg?ver=0A včera jsem si musel vyfotit "low" :lol: Asi by se mi líbila kdyby šla ještě o trochu níž :rolleyes:
20150506_184031.jpg?ver=0

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...