košin Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 proměna krásná, pár věcí a jak to auto změní k lepšímu :) bezramínkové stěrače na origo ramínkách nepracujou dobře, ale když dáš z dvojky tak to je pak jiný výhled :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 Já mám BOSCH aerotwin na normálních ramínkách a lepší sem nikdy neměl! Pravda, že když jsou úplně dole tak asi 2 cm konce lišty stěrače nepřiléhá k oknu (spolujezdcova strana) ale když stírají, tak za kousek už stírá celej a moc dobře. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 Ja mam nejake bezraminkove z autokelly a kdyz jedu nad 120 tak nestiraji :D takze v budoucnu taky planuju O2 raminka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 taky se připojim do diskuze, mám taky aerotwiny, ale u mě to jsou spíš takové roztírače než stěrače , ale když byli nové tak stírali pěkně (mam je tak 2roky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 RAAF_96: pevně věřím, že to bylo tím čidlem, to uvidíš při dalším studeném startu ;) Jinak octa pěkně prokoukla a jak kola, tak i mračítka autu moc sluší Ohledně těch stěračů, tak jsem vyzkoušel několik bezraménkových stěračů a nejlepší byly Aerotwiny Škoda (od Bosche), ale ta cena je hrozná. Loni na podzim jsem na radu člena Mikl pořídil hybridní stěrače http://oximo.cz/hybridni-sterace-/680-hybridni-sterace-5901583960000.html#/delka_sterace-650mm_26 a za tu cenu opravdu luxus. Stírají lépe než klasické Aerotwiny a jak jsem je na podzim nasadil, tak stírají pořád stejně, takže fakt super a příště jdu zase do nich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Duben 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 Pry roztirace nez sterace :D :D Ja tyhle koupil pred zimou za 250 nejake no name jsou primo na Octavku a stiraji uplne paradne :D Cenu navic za bezraminka od Bosch radeji projedu v benzinu kluci :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 ked sa uz bavite o stieracoch, ja som skusil bosch aerotwin, valeo first, magneti mareli tiez bezramienkove a teraz mam Denso hybrid tie su jednoznacne najlepsie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Duben 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 Taky jsem dnes měnil spínač výstražných který mi blbnul, Čína za 200kč, je ten trojúhelníček trochu tmavší ale za tu cenu to přežiju :D Hlavně že bliká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 noo, tak s touto potvorou som sa natrapil ,ked som si dorabal komfortne blikanie. Daval som origo vw rele. Uz sa mi aj zdalo,ze budem objednavat tiez novy vypinac, ked som ho pritlacil a uz nechcel spinat ,ale potom sa spamatal nastastie . Tak cina no uvidis, kolko vydrzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Pryč s tim. Taky jsem to koupil protože jsem si říkal, že taková blbost za tu cenu stačí čína. Mám to půl roku a zrovna včera mi to začlo blbnout. Cvakalo v tom jak pitomý a nechtělo to přestat. Samo, že blinkry krom výstražných vůbec nešly. Tak jsem to vyndal párkrát s tím klepnul a zatim dobrý, ale radši dojdu koupit origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Uvidim, origo jsem si schoval a jak bude cas zkusim ho opravit dle navodu: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/spinaci-rele-smerovych-svetel-blinkry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Něco z dneška ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Pěkný fotky a co startování, už je to OK, bylo to tím čidlem? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Nerad bych to zakřikl ale co jsem od té doby startoval tak vždy napoprvé tak snad to nebyla jen náhoda a opravdu to bylo tím čidlem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Moc krasne auticka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Na 99% bych řekl, že to tím čidlem určitě bude, protože jak jsem ti psal, já už jsem si s čidlama užil své (MiR by to potvrdil), takže vím co dokáže špatný čidlo udělat za neplechu... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Díky Adolfiku :) Místní členové, DannyOrság a košina určitě znáš Na 99% bych řekl, že to tím čidlem určitě bude, protože jak jsem ti psal, já už jsem si s čidlama užil své (MiR by to potvrdil), takže vím co dokáže špatný čidlo udělat za neplechu... ;) Zatím to tak vypadá, ale jednou se jí holce moc nechtělo ale naskočila, ještě mi pár lidi radilo čidlo otáček? Ale k tomu se snad nedostanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 A ještě s jednou věci se pochlubím, co jsem vyměnil ty svíčky a natankoval na Benzině tak mi nějak klesla spotřeba, do Ovy průměr 6,9 a to nebyla žádná eko jízda, pak zpátky než se člověk vymotá z města, pak jsem jí na rychlostce držel na 150 furt a měl jsem 7,4 zdá se mi to až podezřele málo :o Ale jsem rád :)A taky jsem dnes díky Košinovi výměnou relátka deaktivoval dešťový senzor a ostřiky světel, mimochodem, jak teď vyliju zbytek vody z hadiček co vedou k těm ostřikům světel ať mi to v zimě něco nerozerve... Díííky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Na 1.8t hodně dobrá spotřeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 fotky pěkný kluci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Pokud jsi měl K.O. teplotní čidlo, tak to mohlo mít předtím negativní vliv na spotřebu a teď je to tak jak má být :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Pekna fotka, ale fakt ty 18 budu muset sehnat :-D vodu z ostriku vylij tak ze odpojis z cerpadla hadicky a u ostriku vyfoukni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Tak už můžu s klidem říct že to bylo tím čidlem, od té doby bez problému tak ještě jednou velké dík co jste mi poradili že by to mohlo být tím, nakonec oprava za pár kaček :)Dnes cesta na VsetínTam jsem musel vyfotit profesionálně zapojené denní svícení A taky mi přišel diagnostický kabel, na ten bluetooth se už asi nedočkám tak jsem objednal klasický tak uvidíme zda se mezi s sebou skamarádí :)A včera jsem si musel vyfotit "low" Asi by se mi líbila kdyby šla ještě o trochu níž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 spíš by to chtělo podložky :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Hele kuci tak kabel kabeluje ale sw je totálně nahovno Nemáte nějaký odkaz na stažení normálního použitelného wagu? Díííky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 no len ci nemas sw sparovany s kablom a pouzijes iny soft a bloknes si kabel. A ten kabel by som skor odporucal VCDS-Pro co je a ma nalepku Rosstech - aj ked je to china. Funguje lepsie a aj na novych autach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 napiš mi sz :) pošlu ti co mam k autu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2015 Kluci co rikate na 6000k xenony do svetel bez cocek? Ted mam Osram NB, bude to zmena k lepsimu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 9, 2015 Sdílet Odesláno Květen 9, 2015 Do paraboly xenony urcite nee... pokud to chces na efekt tak to dej do mlhovek. Xenony v parabole strasne oslnuji, nevypada to hezky a pri prvni policejni kontrole bude problem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 9, 2015 Sdílet Odesláno Květen 9, 2015 (upraveno) Řeknu ti to takhle ;) oslnis jak hovado i když světa sklopis.. policie po tom jde fest a ver mi ze mám vždycky chuť vzit baseballku a rozmlatit tomu dotyčnému světla jelikož to oslňuje jako krava :) Upraveno Květen 9, 2015 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.