Guest Pavel28 Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Zdravím, určitě to zde v minulosti bylo probíráno, ale nemůžu to dohledat. Při brždění mi extremně vibruje volnat. Brzdy komplet výměna, silentbloky, čepy, stabiláky, tlumiče, komplet všechno vymněno ale cca po 4 tis km to zase začalo. Prosím o radu co s tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 vodící čepy na třmeny? zkontroluj jeslti ti jdou vytáhnout lehce, jeslti ne ,tak sundat vytáhnout gumičku a pod ní bude rez, vybrousit, namazat, nasadit zpět pouzdro, namazat čep a měl by jít zlehka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrnovakhr Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 Zdar ten samej pripad pri koupi me okty se puvodni majitel chvastal ze kotouce jsou nove ale asi za par korun byly zvlnene , tak jsem koupil nove a od te doby ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Me se to ted deje a mam vuli na lozisku. Koukni na to. Kdyztak poradim jeste pres SZ :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CdCko Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Mam ten samej problém, zlepšilo se to, když jsem nechal ztočit kotouče, už to nemlátí, ale při nasazení kola jsem zjistil, že má kolo vůli. Co se stím dá udělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golis Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Tak už jsem zase v tom:(. Četl jsem o tomhle problému x-krát, udělal x aktivit a už mi to zase kope do volantu jako blázen. Jediné co jsem nevyměnil a mělo by být s problémem spojen jsou těhlice a uložení -plastové čepů brzd. Nejsem mechanik, takže spoléhám na svého mechanika,že když mi řekl, že tyto jsou v pořádku, tak tomu tak je. Dotaz. když teď nechám stočit kotouče-opravdu je po problému? Vždyť ta root příčina musí být někde jinde, ne?Ale opravdu už mi tam zůstávájí jen ty těhlice. Vím že tento problém má X naftových jedničkových octavek, ale postupně to lidé raději neřeší, nebo rovnou koupí jeté z RS. Tam bych se taky spíš příkláněl k lépe řešeným těhlicím, než tomu, že to změní průměr kotouče. Nebavím se o účinnosti, tam je to jasné. Dík za každou radu, ale další sada kotoučů už mě neba kupovat:(. Opravdu nikdo neví, nebo neřešil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golis Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 :(( nikdo neřešil-nikdo neví? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vasekma Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 http://forum.skodahome.cz/topic/49464-jak-jste-vyresili-krouceni-kotoucu/page-8 Doporucuju přečíst příspěvek od JaroslavaZ. Jinak ja tenhle problém resim momentalne na Golfu IV TDI s 280mm kotoučema, nechal jsem povymenit kde co aby nebyla ani sebemenší vule na nápravě, stocili se kotouče, cca 2tis. km klid a pak opet vibrace do volantu sice mensi ale citit pri lehkem dobrzdovani jsou. Zajímavý ze na předchozím vozidle jednickovy benzinovy Octavií kde byl stejny brzdovy system fs-3 ale s mensim kotoucem 256mm sem mel na přední nápravě snad vse vymlaceny a kotouče se nikdy nezvlnili. Jinak dočetl jsem se někde, že stoceni zvlneneho kotouče moc nepomůže, po čase se teplotne výhřeje a je opet zkroucen. Ted mam v planu dat komplet nove kotouce tak uvidím co to udělá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 těhlice na vlnění kotoučů mít vliv nebude, já jsem vyměnil za 288x25 a je po problému :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vasekma Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 V tom případe když není chyba v tehlici tak kde? Už se s toho stal celkem fenomén bez vyreseni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Uz jsem to tu myslim psal, ale osobne si myslim, ze ta tloustka na 280 kotouc je malo. U 256 kotoucu je ta tloustka dostatecna, proto se nekrouti, ale u vetsiho kotoucu uz je ta tloustka malo a verim, ze kdyby ten kotouc byl 280x25mm, tak je po problemu. To je to same, kdybych vzal 2mm plech a vystrihl z nej 5cm kolecko, tak bude pevny, ale 10cm kolecko uz se bude vlnit a to same plati i u tech kotoucu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 přesně tak ... ještě jsem někdě četl, že si kdosi koupil 288x25 a nechal stočit na 280x25 ... pak trošku ubral na destičkách a taky v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek1583 Odesláno Říjen 17, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2015 Chtěl bych zeptat, zda za zvlnění kotoučů mohou samotné brzdiče. Mám OI 1,9TDI 81kW ASV r.v.2002 najeto 287000Km a měnil jsem u ní destičky Textar Ceramic + kotouče Zimmermann + nové vodicí čepy i pouzdra, do kterých dal přiložené mazivo. Budu objednávat nové kotouče + desky a přemýšlím, zda nemám pro jistotu objednat brzdiče. Díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cinek Odesláno Říjen 17, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2015 přesně tak ... ještě jsem někdě četl, že si kdosi koupil 288x25 a nechal stočit na 280x25 ... pak trošku ubral na destičkách a taky v pohodě Tohle uz jsem asi trikrat lidem delal, a svete divse - zatim jezdi vsichni tri bez kopani Je tam asi jednoznacne pocitit vetsi sirka toho kotouce , pred tim taky vymenili kde co, stalo to spoustu penez a ve vysledku k nicemu . Zalezi taky hodne na vyberu kotoucu a hlavne desticek , je lepsi dat desky mekkci, i za cenu toho ze vic prasi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 ani nie tak vyber kotucu ako tie dosticky.. :) tie su najdolezitejsie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.