Přejít na obsah

Moje Octávečka

Mix

Doporučené příspěvky

Tak jsem si dneska udělal radost a pořídil nový tapce ^_^
Jenže byli trochu zabalené že jsem si až doma všiml že ty zadní jsou ještě na švihadlo :wallbash::blink:
Tak jsem okamžitě vymejšlel co tam hodim za záslepku a vymyslel jsem že bych tam mohl dát znak škodovky (z kol nebo rovnou z masky, ale to se ještě uvidí) a možná to bude vypadat líp než kdyby tam nic nebylo :P :lol:

post-40200-0-99795400-1420321547_thumb.jpg

post-40200-0-47503100-1420321585_thumb.jpg

post-40200-0-54310700-1420321593_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Takže už jen upřesním :)
Podsvícení nožního prostoru pod palubovkou pod sedačkama + ovladače,osvětlení SZP (jestli se to smí), kufru, stropní lampičky a i budíků
Když to tak teď píšu tak asi vlastně komplet :D :lol: (vše do modra) Na podvozek ne-e :lool: ) Na combiku mi to moc nesedí :huh: , ale na sraz.... kdo ví :P
Začnu asi paticovejma a sufitkama na tom nic neni, pak páskama a ovladačema a nakonec ty budíky (těch se trošku bojim :unsure:)
Ještě uvidim jestli se do těch budíků pustím sám :ph34r:
Průběžně sem budu sázet fotky :palec:

Odkaz ke komentáři

Otázka pro ostatní. :pivo:
Čistě teoreticky jestli by se nějak dali podsvítit skla oken dveří. Třeba přilepit pásek smdéček na spodní hranu skla ve dveřích a tím by se celé sklo prosvítilo. Nikdy jsem neviděl ty dveře otevřené (zevnitř) tak nevím jestli tam je na to prostor atd.
Že by to též svítilo při otevřených dveřích.
Podle mě představa a nápad víc než parádní, ale otázkou pro mě zůstává jak reálná je realizace

Odkaz ke komentáři

To je kolotoč jako prase, promiň. Koupím zadní tapece s dírou, nevadí, narvu tam znak Škodovky. Modrý podsvícení interiéru a přidám ještě podsvícení nohou, taky modře. A aby toho nebylo malo, nechám si nasvitit i skla! Věřím, že kdyby octavka mohla, jednu by ti za tohle střelila ;)

Odkaz ke komentáři

Když sis to tak pěkně celý přečetl tak sis taky mohl všimnout že jsem tam snad od začátku ani půlku věcí nedal. Ano u tapců mě ta díra samozřejmě srala a tak první co mě napadlo byl ten znak což ovšem neznamená že to tak bude ;) Zadní tam tím pádem ještě nejsou a vyměním u nich jen středy bez děr.
Co tu padla zmínka o podsvícení bočních skel tak tenhle nápad sem tu uveřejnil kvůli tomu že jsem to ještě nikdy u nikoho a ani tady na fóru neviděl i kdyby to mělo sloužit jen jako inspirace ostatním svůj účel to splnilo.
Ano chrlím tady nápady, ale sem soudnej a nemyslím si že tu dělám nějaký extrémy :lol:

Odkaz ke komentáři

mě spíš fascinuje, že tě takový píč.viny vůbec napadnou. To, že je na auto nedáš, je polehčující okolnost, ale i tak. Na tvým místě bych šetřil peníze na opravy, přecejen, auto už má něco za sebou. Tomuhle nerozumím, ale ladiči byli, jsou a budou. za mě konec. Tak ať ti to hlavně jezdí, ahoj

Odkaz ke komentáři

Tak každej jsme se párkrát špatně vyspali ;) Ale nechápu proč bych se měl rozčilovat nad něčím co někdo někde napíše a mě to zrovna nesedne.
Pro klid duše na autě jsou nově udělaný rozvody,komplet brzdy, vyměněné všechny filtry a vyměněný olej, seřízený LPG, seřízená sbíhavost náprav a novej podvozek půjde další. Víc zatím nebylo potřeba. Navíc mám vždy prachy stranou protože auto potřebuji pro každodenní fungování.

Odkaz ke komentáři

chlapi :D já se nerozčiluju, co si dáte na auto je vaše věc, jen nechápu, jak to může někoho napadnout - což jsem psal a je to celý.. stejně tak ten plyn. LPG beru, sám jsem ho měl několikrát a je to super, ale auto ti musí vydržet pěkně dlouho, aby se ti investice vrátila. Proto jsem teď poprvé šel do TDI, i když jsem ho moc nemusel.

Ale jak procházím forum, je tu spousta lidí, kteří strkají do aut zbytečný peníze. byl jsem jeden z nich (u OIface a SI jsem bláznil taky), ale naštěstí mě to už pustilo. Tak se na mě nezlobte, dáváte auto veřejně na forum a musíte čekat i jiný komentáře, než pochvalný.

:palec:

Odkaz ke komentáři

Každý má nějaký koníček, někdo vysedává v hospodě, druhý bere drogy a další prostě dává peníze do auta. Každý koníček něco stojí a vždy je to prodělečný, ale aspoň z toho ten člověk něco má, když má např. auto podle svých představ. Každý holt máme jiný vkus. Co se ale týká modrého podsvícení interiéru, tak proč ne, pokud nemá daný modrý neonový trubice po stropě, na podvozku a za zadním oknem (už jsem to na více autech na silnici viděl), tak si myslím, že je to v pořádku. Luxusnější auta taky mají diodové podsvícení interiéru a noh a nikomu to nevadí, no a že by jsi chtěl podsvítit skla? Pokud by to nesvítilo pořád, např. jen při otevření dveří, tak proč ne...? Sice mě osobně by se to podsvícení skel taky asi nelíbilo, ale jako nápad je to zajímavej a hlavně neokoukanej ;)

Ohledně LPG, loni jsem si ho taky pořídil do 16 let staré OI a vůbec jsem neřešil, že to auto už má tolik let. Návratnost je v mém případě do 2 let, tak není co řešit, když si chci auto nechat aspoň 5 let, protože i když už je to už ''stará vrána'', tak mi plně vyhovuje a jsem s ním max. spokojenej, tak nemám důvod měnit za novější, do kterého bych zase cpal peníze ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Stále postupuji pomalu kupředu. Sice né tak rychle jak bych chtěl, ale furt lepší jak nic.
post-40200-0-49084700-1422229313_thumb.jpgpost-40200-0-84989400-1422229321_thumb.jpg Seškrabávat zbytky toho molitanu nebylo zrovna zábavný.
post-40200-0-24967900-1422229330_thumb.jpgpost-40200-0-88954900-1422229344_thumb.jpg Potahování už šlo od ruky o něco líp.
post-40200-0-75517700-1422229358_thumb.jpgpost-40200-0-61845200-1422229365_thumb.jpg Mě samotnému se výsledek celkem líbí, ale posuďte sami.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...