Lopik Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Zdravím Četl jsem návod popředu i pozadu a buďto něco dělám blbě, anebo ve škodovce navrhli ergonomicky zprasený paskvil. Jedná se mi o kombinaci Columbus + MaxiDot + bluetooth hansfree + MF volant. V OII se stejnou kombinací vše fungovalo naprosto logicky. Na Maxidotu jsem měl palubní počítač nebo výstup z navi, na Columbu muziku nebo mapu navigace. Někdo mi volal, na maxiotu se zobrazilo kdo to je, zmáčknul jsem na volantu tlačítko, vyřídil hovor, stejným tlačítkem hovor ukončil a na maxidotu se opět zobrazilo to, co tam bylo předtím. Ideální stav. Situace v O III - výchozí stav stejný, hovor se ale zobrazí na vyskakovacím okně na Columbu, Maxidot zobrazuje to, co jsem měl nastaveno - neukáže, kdo volá. Můžu přijmout a ukončit hovor na obrazovce Columba. Ale když hovor přijmu tlačítkem na volantu, Maxidot se přepne do menu "telefon" a po ukončení hovoru už tam "zůstane", nezobrazí se automaticky zase to, co tam bylo předtím. Takže to musím udělat ručně - tlačítko menu na volantu, potočit kolečkem zpět na palubní počítač/navi a potvrdit. Dělám něco špatně, anebo to někdo opravdu takto nelogicky naprogramoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Mám stejný problém, jako ty.... nevím, zda tohle půjde někde přenastavit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Nemám Columbus, mám Bolero a chová se to naprosto stejně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Dnes jsem si to vyzkoušel a beru zpět své předchozí tvrzení. Takto špatně se to chová pouze v případě že volám já pomocí displeje Bolera a hovor ukončím tlačítkem na volantu. Pak mi Maxidot skočí do Telefonu. Ale když mám na Maxidotu něco (u mě např. konkrétně průměrná spotřeba) a někdo mi zavolá, tak vidím na Boleru kdo, na Maxidotu pouze že někdo volá a že mohu na volantu přijmout hovor. Hovor přijmu tlačítkem na volantu. Když hovor skončí a je jedno, jestli zavěsí ten, kdo mi volal, nebo to ukončím já tlačítkem na volantu, tak Maxidot se mi vrátil tam kde byl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Ano přesně takhle to funguje ale s tím rozdílem že pokud nevolá neznámé číslo tak se kdo volá zobrazí jak na boleru tak i na maxidotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.