Přejít na obsah

Bluetooth handsfree + maxidot + columbus + MF volant

Lopik

Doporučené příspěvky

Zdravím

Četl jsem návod popředu i pozadu a buďto něco dělám blbě, anebo ve škodovce navrhli ergonomicky zprasený paskvil. Jedná se mi o kombinaci Columbus + MaxiDot + bluetooth hansfree + MF volant.

V OII se stejnou kombinací vše fungovalo naprosto logicky. Na Maxidotu jsem měl palubní počítač nebo výstup z navi, na Columbu muziku nebo mapu navigace. Někdo mi volal, na maxiotu se zobrazilo kdo to je, zmáčknul jsem na volantu tlačítko, vyřídil hovor, stejným tlačítkem hovor ukončil a na maxidotu se opět zobrazilo to, co tam bylo předtím. Ideální stav.

Situace v O III - výchozí stav stejný, hovor se ale zobrazí na vyskakovacím okně na Columbu, Maxidot zobrazuje to, co jsem měl nastaveno - neukáže, kdo volá. Můžu přijmout a ukončit hovor na obrazovce Columba.

Ale když hovor přijmu tlačítkem na volantu, Maxidot se přepne do menu "telefon" a po ukončení hovoru už tam "zůstane", nezobrazí se automaticky zase to, co tam bylo předtím. Takže to musím udělat ručně - tlačítko menu na volantu, potočit kolečkem zpět na palubní počítač/navi a potvrdit.

Dělám něco špatně, anebo to někdo opravdu takto nelogicky naprogramoval?

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem si to vyzkoušel a beru zpět své předchozí tvrzení. Takto špatně se to chová pouze v případě že volám já pomocí displeje Bolera a hovor ukončím tlačítkem na volantu. Pak mi Maxidot skočí do Telefonu.

Ale když mám na Maxidotu něco (u mě např. konkrétně průměrná spotřeba) a někdo mi zavolá, tak vidím na Boleru kdo, na Maxidotu pouze že někdo volá a že mohu na volantu přijmout hovor. Hovor přijmu tlačítkem na volantu. Když hovor skončí a je jedno, jestli zavěsí ten, kdo mi volal, nebo to ukončím já tlačítkem na volantu, tak Maxidot se mi vrátil tam kde byl.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...