Spooky1 Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Dom: Presne na kvalite.Resily jsme to h Marenou TDi a taky povidak ze porad resil brzdy se malo...Nakonec na RS brzdy dal Feroda Performance a uz brzdy stacily.Ale sada desek ze slevama cca 3500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Hlavně na brzdách nešetři a mysli na to,že když chceš výkon tak ho taky musís něčím ubrzdit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Prosinec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Spooky: Jasný no, feroda performance mi byly už doporučený, tak uvidim :) Deko: Třmeny T5 bych ted už taky řešil ale bohužel už sem nasál komplet RSa a zas to měnit se mi fakt nechce :D Příjde mi že furt dokola jen pořád něco měnim :D Tomas: Já to chápu :) Druhej podvozek by byl řešenej už digitálnim ovládánim (managementem) nejspíš od Airliftu a přesně autopilot V2 :) kde je každý kolo ovládaný zvlášt, hlídá to úniky vzduchu, chod kompresoru, chyby v zapojení atd.. A co se motoru týče, mám výhodu v tom že 1.8T už v tom mám a s motorama S3/TT by to mělo bejt naprosto schodný až na otočený sání a v el. maj navíc čidlo EGT který se dá softwarově vypnout :) jinak s cenou máš naprostou pravdu i u nás ty motory choděj okolo 40K (1500e) a vejš ale i tak je to super cena, když jen samostatný kovaný ojnice s pístama stojej ještě víc. Alimen: neboj se nic. Nejdřív komplet podvozek a pak až výkon. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Ds performenc doporucuji mam tedy 3000 takze dost piskaj , ale kde jini končí ty teprve začinaš, ikdyž kdo brzdí nevyhrává na zadku mam 2500 a ty sou v klidu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Už sem byl namlsanej že uvidim konečně u někoho vývoj vzduchu a von tohle :DMáš to fakt pěkný a jsem zvědavej co z toho vypadne(taky jsem chtěl nahnat koně, ale vim jak by to dopadlo :/ ), jen se zeptám na ty cuprácký těhlice - jaký jsou tam rozdíly oproti 1.8T/RS krom toho co je jasně vidět z fotky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Ješte kryci plech je jiny jinac zadny, jo a naboj kola ma vetsi diru tudis na vétši poolosu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 numikk: no popravdě já sám jsem teď ve fázi, kdy absolutně netušim co s tim :D na jednu stranu chci koně, ovladatelnost atd. ale na druhou stranu stále tíhnu k tomu aby to leželo na nápravnici :D takže pořád vymejšlim a vymejšlim a i když už je vzduch prodanej, tak ho mám v hlavně neustále :) takže sám jsem moc zvědavej co z toho nakonec vznikne. Jinak co se těhlic týče, tak vlastně jde hlavně o to, že maj dělší to uchycení spodního čepu, což dost pomáhá sníženym autům zlepšit geometrii tím, že se ti rameno víc narovná a není tam tak zlomený, což částečně zabraňuje i "V" efektu. lupino: ds performance sem slyšel už od více lidí, že dobrý ale docela rád bych se vyhnul tomu pískání :-/ takže ještě uvidim, nechce se mi to zatim moc kupovat protože stejně pořád pokukuju po něakym vícepístku :D Jinak foto octy jak vypadá teď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Tvl taka seriofka vysoka :-) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Tak aby se nereklo ze na to seru tak dneska dorazil jeden velkej darek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 To je moc pěknej dárek . To je 1.8T z S3? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Sakrááá :D já chci taky! To je teda paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 No v podstate jo ale tenhle je z cupry R (BAM zaklad 165kw) ale je to to samy :) komplet zastavba vcetne 6q prevodovky a vseho okolo co k tomu motoru patri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Tak to bude parádní projekt. Ten motor má velkej výkonovej potenciál tak určitě nezůstaneš na sérii co? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Nene serie urcite nezustane :) a jak rikas, potencial velkej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Držím palce a budu to sledovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Moc dekuju palce budu potrebovat :D ale tesim se na to jak malej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 to bude parádně lítat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Uvidime :) rad bych vykon zacinajici cislici 3 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Tak to už se MOOOOC těším, co z toho bude ve finále, ale výkon přes 3xx HP s 6q převodovkou bude masakr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Taky sem zvedavej co z toho ve finale bude :DDD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Jinak k motoru ještě, má to nalítáno poctivejch 83 tis. (z toho mám velkou radost) takže celkem omlazení pro Octu ale než to tam dám, tak něaká menší generálka určitě proběhne. Dál po nekonečnym schánění se mi podařilo sehnat i kovaný přední ramena z Audi S3 a protože k tomu byly i těhlice Cupra R/S3 tak sem si projistotu koupil další do zásoby k těm prvnim A až pujde motor ven všechno pujde do komaxitu, nový siláče, čepy, ložiska atd.. během pár dní by ke mě měli připutovat i nový přední brzdy, místo těch 312mm, který jsem se rozhodl prodat. No a to je zatim asi všechno z novinek u mě ale myslim že to zatim bohatě stačí, o zábavu na dlouho dobu mám postaráno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Ty jo kdyby ses třeba rozhodl prodávat ty 312mm po kouskách tak bych bral držáky třmenu a popřípadě kotouč :D ale určitě je budeš chtít prodat v kuse :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Hele, když jsem ty brzdy tenkrát scháněl, pokoušel jsem se taky sehnat jen ty držáky ale je to prostě blbost, nikdo to samostatně neprodá, samotný ty brzdiče sou defakto bezcený :-/ navíc kupce už na to mám takže bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Jasný, to jsem si myslel :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 WOW vidim, ze si zacal vo velkom, neviem sa dockat na graf ked to bude dokoncene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 No jo jedu to už ve velkym :D Ne ale prostě mě naštvalo už to nekonečný honění se do další sezony, všechno narychlo pytlíkovat, dělat kompromisy atd. a to já nechci.. Tak sem si řekl, že to odstavim na dělší dobu bez ohledu na to, kdy to bude hotový a pustim se do toho od podlahy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 Tak to bude pecka Už aby to tam bylo coo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 No jo ale cesta je ještě dlouhá.. Rozhoduju se jak moc ten motor rozhodim než to tam dám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Tak náhrada za 312mm doma :) Radost velká Je to komplet i s kotoučema a všim ale nechtělo se mi to vytahovat celý :D Jinak je to 4-píst Brembo Cupra R 323mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.