Přejít na obsah

Mikk's black elegance

mikk

Doporučené příspěvky

Ono držet to snad bude. V těch rožkách je to trochu odchlípnuté, protože v nich nebyla nalepovací páska, jako v jiných částech krytu. Spíš jde o to, že je to leštěný plast, na kterém půjde vidět každý škrábanec. Pokud by se to nosilo v kapsi s jinýma klíčama, za chvilku by bylo asi po krytce...

Odkaz ke komentáři

Nj na promo fotkách vypadá vždycky všechno líp, než v reálu. Trochu zkresluje i to, že je foceno mobilem. Když dáš silikonový obal, zvětší se ti daleko víc objem celých klíčů..

A jakou jsi měl škodolibou radost, že jsi mi vyfoukl Columba :lol: a teď můžu říct, že jsem taaak rád. A tohle všecko kolem něj vyřešíš ty a ne já :jelen: :jelen:

Já mám už víc jak rok tento....byl to dárek od bráchy, sám bych si to asi nekoupil

post-30712-0-63582900-1423845732_thumb.jpg

Upraveno uživatelem napajedlak
Odkaz ke komentáři

napajedlak:

Na začátku jsem chtěl koupit USB adaptér ke Streamu a nakonec to dopadlo úplně jinak a dost neočekávaně :D Nj, plus teďka pro Tebe. Ono to zas taková hrůza není, stejně to nejdůležitější (výměnu PDC jednotky a celkové nakódování) musíš nechat udělat někým znalým :)

Taky hledím... Na to, že máš krytku přes rok, vypadá fakt zachovale. V tom případě jsou moje obavy zbytečné a zkusím ji nosit v kapse s jinýma klíčama :)

Upraveno uživatelem mikk
Odkaz ke komentáři

Na to, ze to mas uz cca rok to vypada porad slusne zachovale

Jojo, taky hledím. Je to docela tvrdý plast. Nosím to normálně v kapse, i s klíči...nehledím na to. Sem tam mi to i spadne a pohoda. Samozřejmě sem tam škrábanec tam je, ale jen takový jemný :-)

napajedlak:

Na začátku jsem chtěl koupit USB adaptér ke Streamu a nakonec to dopadlo úplně jinak a dost neočekávaně :D Nj, plus teďka pro Tebe. Ono to zas taková hrůza není, stejně to nejdůležitější (výměnu PDC jednotky a celkové nakódování) musíš nechat udělat někým znalým :)

Taky hledím... Na to, že máš krytku přes rok, vypadá fakt zachovale. V tom případě jsou moje obavy zbytečné a zkusím ji nosit v kapse s jinýma klíčama :)

Nooo, ale já "L" gateway měnit nemusím, ne? Zatím si pomalu odkládám, takže to vypadá nejdřív na jaro :)a toho krytu se neboj...jak jsem psal výše

Odkaz ke komentáři

V tom případě je to dobrá zpráva ohledně krytky na klíče :palec:

A které jaro máš na mysli? Už toto? :D

L-kovou gateway nemusíš měnit určitě. Já nejspíš nebudu měnit ani K-čkovou. Zatím mně to baterku nevybíjí, takže potom by také nemělo :)

Odkaz ke komentáři

Dneska proběhla návštěva u Váši v Prostějově a mám tak zprovozněno vše kolem Columba, spárovaný Maxidot, MF volant, vyměněna jedntoka parkováků a vyměněna nakonec i gateway za index AA. Zbývá už jen vyřešit druhou FM anténu.

Otázka: teď tam mám SW 3984 a verzi map 7918, půjdou nahrát mapy V12 bez přehrátí SW, případně jaký SW mám dát?

A ještě maličkost, co potěší - nový znak ve volantu :)

post-36883-0-70654800-1424373158_thumb.jpgpost-36883-0-02079500-1424373237_thumb.jpgpost-36883-0-29770900-1424373289_thumb.jpgpost-36883-0-12545200-1424373365_thumb.jpgpost-36883-0-48244400-1424373392_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No, preju ti to ;-) Ja si dnes nacenil to co letos dam do udrzby - spojka, setrvak, letni gumy, mozna rozvody - pokud byvaly majitel doda vic info (nevim, jestli je delal ve 150 nebo ve 120) dva servisni intervaly, na par mistech oprava laku a srovnani predku...Jsem tak na 50ti...A to jsem nezjistoval stav brzd a tlumicu... Mam i jine konicky, nez je auto (treba manzelcino auto :-) ), tak "creme de la creme" bude muset jeste rok pockat...:-/

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

S odstupem zhruba měsíce musím říct, že jsem z Columba nadšený. Pro mě je největším přínosem (oproti Streamu) - kvalita zvuku, slot na SD karty, lepší příjem rádia, dotyk. displej a samo navigace, ikdyž tu zas tak často nepotřebuju (využil jsem ji asi 5x). Určitě této investice nelituju :)

Jinak co je nového, po sraze v PN mám aktualizovaný SW a mapy v Columbovi, dokódovanou druhou zadní mlhovku, místo druhé antény do C. jsem pořídil frekvenční výhybku, liťáky jsou nachystané na finální vrstvu barvy a laku a dnes jsem dokončil takový pěkný detail, kterým je podsvícení koleček ofuků - viz. foto (v reálu to vypadá líp, blbě se to fotí)

post-36883-0-19007000-1427588270_thumb.jpgpost-36883-0-51471000-1427588317_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...