Přejít na obsah

speKtisova kokta :)

Doporučené příspěvky

Nejdřív chci vidět jeho auto, pak to budu řešit dál.. Zajímalo mě jestli s tim někdo nemá zkušenost, zda to vůbec má cenu... Toho člověka totiž neznám, pouze vim že to byla stejná octávka combi, poznam jí až jí tu uvidim... Musí mít na předku úplně stejné rýhy jako mam já..

Odkaz ke komentáři

Kamarád řešil stejný případ. Při otáčení na parkovišti mu v noci pitomec z vedlejšího vchodu odřel auto a dělal, jako že nic. Nafotil si to, dal mu za stěrač lístek s kontaktem a odjel do práce. Když se nikdo neozval, šel to s jeho SPZ a fotkama nahlásit na PČR.

No a do druhýho dne se mu maník celej vystrašenej ozval s tím, že mu z PČR volali něco ohledně ujetí od nehody atd. :D Samozřejmě tvrdil, že se zrovna chystal ozvat na číslo z lístku, aby to vyřešili přes pojišťovnu.

Odkaz ke komentáři

Já ti teda nevím, ale odpověď, že ona to neudělala, protože stala opačně by mě neuspokojila. Přeci není problém přistavit auta k sobě a podívat se, jestli ty škrábance na sebe sedí. Pokud to nebude sedět, tak se omluvíš a věc bude vyřízená...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jsem rád že jsi spokojen :palec: Kdyby ještě někdo sháněl, mam toho kupu :palec:

Kolik mělo nalítáno netušim, já mam auto rok a půl, najel jsem 21 tisíc a to turbo lítalo do nouzáku a bylo uvnitř "pokroucený" celou tu dobu, takže si nakonec říkám, že vydrželo dost dlouho... Tak se konečně vymění a bude lítat jak za mlada :palec: Jinak pojízdná furt je, ale nechci to riskovat, ať to neudělá větší paseku :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...