Přejít na obsah

Moje Agáta

Doporučené příspěvky

Vlasta79 a Konny: No ja mam doma starou pájku tak to bylo o nervy tak sem se na to vysral, pujcim si od kolegy lepsi a snad to bude ok :)

surfman: Tu folii mam z aliexpressu 30x60 cm za 1.40$ ;)

Martin_TDi: Diky snazim se ji udrzet v co nejlepsi kondici ;)

Jinak vcera vymeneny predni kotouce Brembo Max a desticky s keramikou Textar, prijemne stravena hodinka :)

post-40432-0-50928300-1490541444_thumb.jpgpost-40432-0-21319200-1490541458_thumb.jpgpost-40432-0-98098400-1490541470_thumb.jpgpost-40432-0-16926400-1490541511_thumb.jpg

jen me stve ze uz mam zalomene ty zajistovaci srouby na kotouc na obou stranach :\

Odkaz ke komentáři

Abys naletoval drátek na kontakt žárovky, tak na to stačí i stará pájka, ale s novější se bude určitě líp dělat ;) . Je škoda, že máš zalomený ty zajišťovací šrouby, sice nemají žádnou důležitou funkci, ale aby podržely kotouč v jedné pozici je fajn. Možná by nebylo špatný vyvrtat v jiném místě do náboje novou díru a udělat závit... ;)

Odkaz ke komentáři

Jasně, to bude lepší si teda půjčit nebo koupit druhou pájku...

No chtěl jsem napsat, že by jsi je mohl odvrtat, ale to by jsi asi musel udělat pak větší závit a vytahovákem to nepůjde, protože jak píšeš, ty šrouby tam jsou zažraný popř. by jsi to místo mohl nahřát třeba horkovzduškou a pak je zkusit vytahovákem vytáhnout ;)

Odkaz ke komentáři

Potrebuju poradit, pri vymene kotoucu jsem zjistil ze mam sedrenou brzdovou hadicku (asy jak se otirala o tlumic) , chtelo by ji vymenit tak se chci zeptat jestli je vymena narocna popripade jak na ni ?
a jeste kam davate do zadu hydraulicky zvedak a kam dat potom podpery ? (nejake foto by bylo fajn ) dík :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Jeste k tem zarovkam : halogen vs. led
post-40432-0-86867600-1493459817_thumb.jpgpost-40432-0-22962100-1493459826_thumb.jpg

Jinak dnes jsem sel pro neco do kufru a vsiml jsem si ze mam levou kapsu plnou vody :( tohle uz resim delsi dobu, neco jsem uz tam utesnil kde jsem myslel ze to tece ale ocividne to nepomohlo :/ nemate nejake rady postrehy kde by to vsude mohlo tect ? vypada to ze nekde z hora to kape/tece protoze ten kanistr a ty kable co tam mam tak jsou cele oprskane viz foto a problem je ze nikde nahore ani stopa odkud by to mohlo tect :(

post-40432-0-74905300-1493460054_thumb.jpgpost-40432-0-63636300-1493460061_thumb.jpg

budu muset nekdy jak bude hezky sednout do kufru a polevat auto vodou a sledovat, jen kdyz budete mit nekdo nejaky postreh budu rad

Odkaz ke komentáři

Zdarec , tak jsem si koupil tyhle led žárovky ale když jsem je namontoval tak svít kakpu všude možně a trosicku asy oslnuji, ne jako klasicke zarovky , tak se ptam, je mozne to nejak vyresit np. serizenim svetel nebo nic nepomuze :/

attachicon.gifIMAG1121.jpgattachicon.gifIMAG1122.jpgattachicon.gifIMAG1123.jpg

Na tohle seřízení světel nepomůže.Vypadá to jako dálkové.

H4 jsem nezkoušel,tak zkušenost nemám,ale mělo by to fungovat tak,že na tlumená se rozsvítí část chipů a na dálková zbytek.Jde o to,jestli se ti na tlumená nerozsvítí to,co by mělo svítit při dálkových.

Odkaz ke komentáři

Luk.ass - tak to nevim ze by tam nějaky měl být :/
mikl - ta ledka je jako trojuhelnik, tlumena sviti dve horni ledky a na dalkove se rozsviti ta spodni, nevim no, zkusil jsem jeste obednat jine, ty uz vypadaji ze by mohly svitit lip tak uvidime
Vlasta79 - no ja jsem si vzdycky myslel ze to je tim oknem ale jak jsem s tim byl tak mi to vymluvili a zjistili ze tam kape zkrz nejaky sroubek, tak jsem ho utesnil potom ale porad to zateka no, ani to nevysvetlovalo proc bylo vsechno oprskane jakoby to teklo zhora kdyz ten sroubek je dole, zkusim najit to jak rikas ze to tu nekde je popsane, asy nevis kde to bylo ze ? :/

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...