Robí Odesláno Prosinec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Osramky 5000 kelvinů ;-), ale jsou zakázané. Ale svítí fakt nádherně. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Mas srovnani ty osram 5K s nightbrakerama? Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Mam objednane osram NB ultimate protoze klasice zarovky za deste vecer to je hruza. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 To je ruzny jak ktera pojistovna. Ja mam havarko se vsim vsudy a spoluucast 0% (min 2000) a platim 11 500 rocne. Auto je pojisteny na aktualni prodejni cenu na trhu (na castku me to nechteli pojistit) a v den pojisteni to bylo 208 tkč + jeste pojisteny audio na 70 tkč k tomu takze kdyby me to ukradli tak dostanu momentalne necelejch 280. Ale ja mam extrem s tou 0 spoluucasti a jeste Columba, kdybych nemel pojistenyho columba a klasickou spoluucast 5% a jeste podminku ze vsechny opravy budou ve smluvnim servisu Kooperativy tak sem na nakejch 6,5-7 tisicich. Ahoj, to silně pohybuji. Kdyz ti auto nekdo ukradne, dostanes tabulkovou cenu. Ted treba nejakych 190 -200 tis kdyz moc. Kdyby ti ukradli audio (columbus) dostanes tech 80. Ta castka za auto a audio se nescitaji, jen je to rozdeleny kazdy zvlast. Ale pokazde musis dat ty 2 tis. Ja platim za havarijko na auto 4100 kc a to je kooperativa allrisk. Audio mam pojistene na 30 tis, protoze je v aute zatim swing. Spoluucast mam 5 tis Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Mas srovnani ty osram 5K s nightbrakerama? Jojo mám. Nightbreaker jsem měl předtím a nic moc. Tady svítí fakt pěkně. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 A mel si opravdu ty NB ultimated? To zni dobre ty mozna objednan pac furt hledam neco s lepsi svitivosti @Mich: ne opravdu to je tak, jak rikam. Za auto dostanu tabulkovou castku + vybava navic a k tomu audio. Nevim jak je to standard, ale vydupal sem si to nechat pripsat do smlouvy, ikdyz v kooperative rikali ze to tak je vzdycky. Taky se to moje jmenuje allrisk. Kazdopadne taky platim 3x vic nez ty, neco kvuli tomuhle dodatku priplacim, tusim ze nejakejch 800 rocne. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 tím, že ti to připsali do smlouvy neplatíš určitě víc, pokud je to u allrisku standard, jak ti bylo sděleno. Proto asi neměli problém ti to do smlouvy napsat. Co se týče ceny, hledal bych spíš rozdíl v tom, že mám POV a HAV napsáno na taťku a ten má max bonus a bezeškodný průběh. Sleva je tím pádem obrovská.. Dnes si to ještě u kooperativy ověřím a pokud je to jak říkáš, je to jenom SUPER! Taky dám asi columbuse + GSM III a jestli to bude takto pojištěno, jenom dobře! Díky za podmět Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 A mel si opravdu ty NB ultimated? To zni dobre ty mozna objednan pac furt hledam neco s lepsi svitivosti Určitě jsem je měl. Také jsem sháněl aby to co nejvíce svítilo. :-) Akorát teď potřebuju sehnat parkovačky bílé, viděl jsem parkovačky 4000 kelvinů, ale nevim jestli to bude stačit. ? Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Tak tady přidávám foto masky ještě se starým znáčkem a další foto je už s novým znáčkem :-) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Vypada to na dip, pripadne folie. Nebo netrefili lakyrove barvu Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Foliatec ;-) Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Sháním na léto kola. Potřeboval bych Vaše názory, nemůžu se totiž rozhodnout :D Takže buď Dotz Hanzo, nebo Dezent RB Dark, či oceny v černém matu. Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 za me ani jedny Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Já jsem chtěl poradit které z nich. To že to je hrůza fakt psát nemusíte ;-) Pokud dobře čtu tak na to jsem se neptal. Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Rozhodni se podle sebe a hotovo, ty s tím budeš jezdit, tobě se to musí líbit. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Holt ne kazdej ti vyhovi ;) Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 pokud ty poslední budou aspon v 18kách, tak by nemuseli vypadat špatne :D, jinak nezapomen že malý černý kola na černým autě zaniknout jinak výběr teda nevím no, ale je to tvoje auto, tak si tam můžeš dát co chceš, ale pak nemůžeš chtít po lidech názory ^_^ Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 zikmeister: Já chtěl poradit které z nich, takže jako třeba které z nich vypadají nejlépe. Příjde mě zbytečně že někdo píše hrůza atd a pak když se podívám na jejich kola tak to je teprve nevkus. Já děkuju těm co se vyjádřili, proto jsem to psal, ale chtěl jsem jen vědět které z nich a ne že žádné. Nevim jestli to píšu právě pochopitelně. Je jasný že si vyberu podle sebe, ale šlo o názor jako, které z nich. Příjde mě nevhodné že někdo píše hrůza a pak Mich po mém komentu, kde píšu že jsem se na to neptal napíše zas hrůza. Tak to mě příjde úplně jako extrém. Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 S těch třech jsou nejhezčí ty druhý podle mě. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 zikmeister: Já chtěl poradit které z nich, takže jako třeba které z nich vypadají nejlépe. Příjde mě zbytečně že někdo píše hrůza atd a pak když se podívám na jejich kola tak to je teprve nevkus. Já děkuju těm co se vyjádřili, proto jsem to psal, ale chtěl jsem jen vědět které z nich a ne že žádné. Nevim jestli to píšu právě pochopitelně. Je jasný že si vyberu podle sebe, ale šlo o názor jako, které z nich. Příjde mě nevhodné že někdo píše hrůza a pak Mich po mém komentu, kde píšu že jsem se na to neptal napíše zas hrůza. Tak to mě příjde úplně jako extrém. Proč extrém? Myslím, že se tomu říká naschvál. U vás tomu říkáte extrem? ;) Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Extrém jakože provokace. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 to nepopírám :D ale když se mi nelíbí ani jedny a ptal ses který, tak je to těžký, stejně jako většině kluků zde. OEMky se ti nějaký nelíbí? To jsou zase moji favoriti, zenith, neptune apod Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Víš co tam jde o to že jsem chtěl vědět názor těch tří a že se někomu nelíbí to jsem nechtěl. To bych snad napsal co si o nich myslíte a pak bych ty názory bral. Jinak mě příjdou prostě scestný. Jako mě se nejvíce líbí asi ty Dotz, ale právě jsem přemýšlel o jiných když jsem Dotzy měl na Pašíkoj a Pašík byl černej a hodilo se to k němu. Můžeš sám posoudit. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 jo já vím jak vypadají, z těch 3 určitě tyto. jinak passat pěknej, proč jsi vyměnil? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky