Laurin Klement Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 nerozumim tomu, ze te to tak pohorsilo.. je zacatek ledna a vybiras kola na leto, no neni skoda se omezovat jen na 3 kola? Ve vysledku si tam dej co chces, ale nechtej, aby ti nekdo odhlasoval "nejmensi hnus". Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Laurine mě to nepohoršilo, jen mě to prostě příjde úplně zcestné to komentovat když se nikdo neptá na to která jsou hnusná. Já nechtěl vědět názor na kola všeobecne, ale pouze která z těch tří. Kola kupuji teď protože jsem prodal Hanza 18-ky včera. A měl jsem zamluvené 17-ky tak proto se ptám ná názor. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Sis mel nechat ty 18ky Hanza a dat je na Octu ;) Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 jo já vím jak vypadají, z těch 3 určitě tyto. jinak passat pěknej, proč jsi vyměnil? Protože před Pašíkem jsem měl dvě Octávy a Octáva je pro mě citová záležitost tak jsem si našel fakt topku Octávku. Nejdřívě jsem chtěl II fl, ale má to tchán a není spokojenej a co jsem četl různé recenze atd a hlavně se mě nelíbí ty kapky světla. Takže pro mě to byla prostě Octáva II s km do 150 000 max. Tak jsem Pašíka prodal, ale práce na něm bylo hodně. Měl jsem ho dcl poladěného. Byl to pěknej kluk :-) Byl to sportline tak to i jelo 125Kw. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 počkej hanza jsou ty první ne? no, passat vypadal pěkně, to je pravda Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Jojo Hanza jsou ty první. Nemohl jsem si nechat ty 18-ky, mě se to sice líbilo, ale když jsme naložil auto tak mě Passat drhnul a to jsem nechtěl. Octáva by byla určo to samé. Takže kvůli praktičnosti volim 17.ky. Jelikož autem jezdím minimálně 150 denně. Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 (upraveno) Laurine mě to nepohoršilo, jen mě to prostě příjde úplně zcestné to komentovat když se nikdo neptá na to která jsou hnusná. Já nechtěl vědět názor na kola všeobecne, ale pouze která z těch tří. Kola kupuji teď protože jsem prodal Hanza 18-ky včera. A měl jsem zamluvené 17-ky tak proto se ptám ná názor. hej ok.. takze mam rict ktera, ackoliv se mi ani jedny nelibi? Asi ty treti, a jinak mam stejnej nazor jako psala Mys. Radeji nejake svetlejsi. Upraveno Leden 10, 2015 uživatelem Laurin Klement Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Ak si máš vybrať z tých 3,tak určite zober tie stredné... :) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 To jsme ti teda moc nepomohli :D Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 No abych řekl svůj názor, pro mě tato kola jsou všechny takový tuzing, měl jsem chvíli na OII černé krátké ty 5paprskové borbet taky leštěná versus černá, jednak hrozná údržba, pořád by to člověk leštil, a přišlo mi to jako tuzing. Tak jsem je poslal pryč a koupil antracit, nějak mám podobný názor jak ostatní, ale je fakt že hodně lidem se líbí proto se prodaly ihned i se shudlanýma gumama a koplý :D Byly to tyto http://www.e-pneu.cz/images/alu/borbet_xl_dark_big1.jpg a vyměnil jsem za tyto dělají se i v černo leštěný ale ty jsem nechtěl http://www.pneu360.cz/alu-kola/aez-excite-lesteny-dezen a jsem spokojen. Kamarád tady na ulici má taky na krátké ty Hanza, hodně lidem se to líbí, většinou těm co moc neznaj, stejně jak jsem s kamarádem dali kvalitní OZ na FIRS v 17" a jedinný číny, který se vešly na brzdy v 16" a každej jak se mu ty číny líbí víc. Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Díky za názory :-) No právě já vím že hodně lidem se ty Hanza líbí, je pravda že to je už takový tuning a však já nemám auto v základu :-). Dělám si na něm úpravy, ale je to co se líbí mě, akorát s těma kolama jsem nerozhodnej, stále přemýšlím která. Proto jsem se ptal na názor. Jako samozřejmě mě napadlo dát na to 17-ky Škodvácké, ale když už se mě nějaké líběj tak to jsou z O III a stojej nad 30 000 :D i s pneu teda. Takže to se mě zas na to dávat fakt nechce. Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Ti prodám ty moje. :D Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Tak dneska jsem si už disky přivezl :-). Úplně nové v krabici :-), Foto dodám až na autě ;-) Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Jaký nakonec máš? :) Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Nechám jako překvápko :P Já je na auto dám jen co roztaje :-) a bude chvilku tepleji. Minulý rok jsem dal letní už v únoru. Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Únor 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Sice jsem chtěl počkat až se oteplí, ale ono se nějak neotepluje tak jsem jí tam musel prostě už lípnout :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Koukám, že černoši lepí samolepku na stejné místo :jelen: Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Únor 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Tak tady mě pro ní příšlo asi nejlepší místo, ale není to na dálku teda moc vidět no. Nejlepší místo je asi na kufru nalevo, pod tím převisem jenže tam už mám jednu samolepku. Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Tak jsem tu svoji krásku zbavil soli :-) Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 (upraveno) Tak už jsem dnes přehodil na letní :-) A teď jsem zvědavej na názory těch co psali že jsou hrozný ;-). Upraveno Březen 2, 2015 uživatelem Robí Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 za mě pěkný celkem se mi líbí Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Muj nazor nechtej , ale hlavni je ze se to libi tobe Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 za mě pěkný celkem se mi líbí Díky díky :-) Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Květen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 Aktuální foto :-) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 11, 2015 Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 Jak říkám, krásnej kus kamaráde :)) Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 samá černá mrcha tady v kraji :D :D Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Nejhezčí auta no :D Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Červenec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 (upraveno) Tak takhle jsme trávili dovolenou v Pasohlávkách v autokempu Merkur :-) A pak že se v sedanu nedá spát, krásná rovina, lepší jak na posteli. Trošku reklamu jsme dělali :-) Upraveno Červenec 21, 2015 uživatelem Robí Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Koukám na hradeckou RZ, to si jel určitě přes Letovice do Pasohlávek! Měl si napsat a stavit se! :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky