Přejít na obsah

Michův diamant OII Facelift

Mich

Doporučené příspěvky

koukam Miso, ze jsi nejake obmenil ... treba ty denni ...

JJ, hlavne sulfidky prisli na trh uz celokovove (a uz su aj na ceste ku mne :D), co je myslim z pohladu zivotnosti velke plus, kedze su canbus. Denne stale ostava rovnake, len fotky, vyrobca a predajca je iny, ci mi nieco uslo? 30W CREE su ideal a aj dlhu dobu este myslim budu.

Odkaz ke komentáři

když sem tohle napsal vedle na škodahome do O3 sekce, že s padělkami sou problémy, tak mě psali že sem mimo...

jestli máš padělek, tak ti nemusí jít aktivovat cornery...

s tou sedačkou nevím, mě to normálně funguje i v jinych autech. V návodu máš jak ukládat do paměti zrcátka a sedadla, takže tak...

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

No to je dobrý teda.. asi budu muset pořídit originální vagínu.. sice něco stojí, ale zase máme jen doma 3 škodovky, tak se bude hodit.. máte nějakej tip na origo levný kabel? Stačí mi uplně základní.. kdesi (možná na konkurenčním webu) jsem četl, že nějakej klučina umí sehnat origo za cca 6 - 7 tis. Nevíte o tom něco? Vy tady víte všechno, třeba poradíte i v tomto :D

Odkaz ke komentáři

Chlape to je přesně ten uživatel co jsem myslel! :) Má několik sad a co jsem to tak projel, jsou všichni spokojení. Asi do toho půjdu, protože máme v rodině 5 škodovek tak se bude hodit :) ale už to není tisícovka no.

Jinak dnes jsem prodal moje ex auto, hned co přijel první zájemce s mechanikem, bylo fuč :) mezitím jsem ještě stihl zaretušovat pár teček od kamínků, kterých bylo i tak jako šafránu, ale neměl jsem co dělat. Příští týden čeká Octavii dlouhá cesta, tak se víc poznáme, těším se.

Díky za rychlou odpověď, ale asi prubnu toho klučiny z DP :)
Odkaz ke komentáři

Koupil jsem autolak v mé barvě, vzal jsem si párátko a zatečkoval jsem to. Mam takovou tu originální tužku ze škodovky s bezbarvým lakem, ale nanáším to párátkem, protože ten štětec je hrozně velkej. Ale nešlo o žádnou extra hoknu, teček jsem zatíral tak 20 a to byl vykouslá jen vrchní metalíza.

V sekci exteriér, kterou jsem jen na rychlo prolitl jsem si všiml, že se zde řeší vydírání barvy tesnenim. Naštěstí tam nemám žádný naznak něčeho podobného, ale pro jistotu jsem všechny těsnění natřel glycerolem. Ale asi to není potřeba, těsnění bylo měkký. Natíral jste ty gumy někdo?

Odkaz ke komentáři

Jasně, to je taky možnost, kurňa ale do spz bych rád nějaké ledky, které chybu nehlásí, protože s autem budu jezdit jen já a do zadu si nevidím :)

Zároveň chce ledky i taťka do SII a mamka do OIIFace LaK. Tak už jenom kvůli tomu to musím zdárně pořešit..

přidávám foto ze zkoušky LEDek nad SPZ, ale svítí do modra a to se mi nelíbí (byť jsem je na superbu měl pul roku). Mrkněte. A mareczek ma taky LED nad SPZ a svítí mu to krásně bíle. Dá se to nějak v parametrech ledky poznat do jake barvy to bude mit nádech? Díky !! :)

post-25754-0-36822400-1419147576_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...