Stickler Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Ty a propadnout úpravám? Ále. Kdo mi to ještě tak 2 měsíce zpět tvrdil, že jeho se to týkat nebude? Počkej, musím si vzpomenout 150 tisíc jsi do auta ještě nevrazil, tak si nestěžuj :D Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 No to vis - puvodne to meli bejt jen parkovaci senzory a mozna s velikanskym otaznikem automaticka klimatizace :smich:Pak se to zvrhlo A ty ses v tom za 150 v tomhle aute jo? Ja nevim proc sem si myslel ze nejakejch 50-60 Ja na tom zacinam bejt podobne uz sem v tom cca za 80-90 uz to radsi ani nepocitam Ale pristi rok te dozenu, ne-li predeznu Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Jj, já aktuálně za 150 a to počítám i návratnost za prodané věci. Nevím ale, kdo mě pořád přesvědčoval, i když jsem "mu" to od začátku psal :D Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Dik chlapi. Neříkám, že něco nedodělám, protože bych lhal a to by mi stejně doma nikdo nevěřil po zkušenostech se mnou. Ale chci zůstat při zemi :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 (upraveno) No to jsem si jeste naivne myslel ze me bude stacit "seriovka" bez lepsi vybavy a to jsem presel z auta se slusnou vybavou, ale zase bez motoru. A po koupi se navic zaclo pomerne darit v praci tak nebyl problem se do toho poradne pustit. Kdybych to vedel rovnou ze to tak pujde v praci tak sem si rovnou koupil L&K v plny palbe - do cehoz se hodlam dostat vybavove. Ale nemel sem na to koule navic s hypotekou na byt :). No nic to byl trochu offtopic, tak preju Michovi at to drzi v rozumnejch mezich a ne jak my blazni, auto mas fakt pekny Upraveno Prosinec 21, 2014 uživatelem zikmeister Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Díky kámo, tvoje auto sleduju par měsíců, už za dob, kdy ho měl Honza :) Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 u me to taky zaclo blbym palubnim pocitacem .... cim vice k tomu clovek privoni, tim pak vice chce ... "drzet se pri zemi" moc nejde, pokud nemas uz vse dodelano :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Dokud je co dodelavat nejde prestat...A jakmile budes mit uplne vse tak se zacnes nudit auto prodas, a koupis nejakou socka edici a jedes znova Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 ne to bych uz uplne socka edition nechtel ... nejakou vybavu uz musi mit, drobnosti bych pak dodelal Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Ja uz taky nikdy, az budu kupovat dalsi káru tak jedine v plny palbe a dodelavat drobnosti co se tam nedavali :) Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 pak ti dam na me cislo, az si budes kupovat moji karu :D Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Minule jsem si koupil auto v plne, ale je to nuda no :) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Včera jsme diamant trochu otestovali :) Jeli jsme na výlet do Velkého Mederu. Cesta tam 3.6l/100km a cesta zpět 3,8l/100km. To jsou hodnoty, který jsem nečekal a nikdy jsem je neviděl, byl jsem v šoku Po cestě se vypalovalo DPF a nabral jsem naftu za 30,90,- Kč. To se mi líbí! Akorát jsem té nafty nacpal až po hrdlo, ale fakt až to málem vytíkalo. Naplnil jsem i tu rezervní nádrž jak něco ubylo tak to v nádrži hrozně šplouchá :D Dnes jsem auto umyl DJ BTBM a pořádně jsem prozkoumal i motor na netěsnosti a bez problému. Tak jsem umyl i motor, jak to na každém autě vždy dělávám 2x ročně. Znovu až po zimě kvůli soli Přeji všem krásné Vánoce !! Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Ked sa ti po ceste vypalovalo DPF, tak si ho dost podtacal, comu sveci aj ta spotreba. Pri tych nabehanych km, by som sa radsej podtacaniu vyhybal a pekne to tocil ;) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Podtaceni nevim, ale toto byla prvni delsi cesta a uz to asi potrebovalo. 160 tis na naftu neni tolik neblbni :D nejezdim pod 1500 ot./min a parkrat jsem i predjel, ale jeli jsme na hodonin tak jsem to nechal v drtive vetsine na tempomatu s ot 1600-1700, 90km/h Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 (upraveno) Nemyslim konkretne motor, tomu to je jedno, ale DPFku to vobec nevoni a aj dalsim veciam :) Viem ako sa asi jazdi, ked chce clovek dosiahnut taku spotrebu....uz som par krat mal aj 3,2l :D Kazdopadne plati, treba to tocit a nepozerat len na spotrebu. Skratka nam tam dali dost kurvitok, s tym sa treba zmierit zial. Ved si vyskusaj viac jazdnych rezimov a sam zistis, co tomu motoru (ako celku) najviac vonia....napr. sviznost motora, cyklus regeneracii dpf a pod. Z CRkom treba jazdit ako s benzinakom... Upraveno Prosinec 24, 2014 uživatelem Kyselinka Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Každopádně díky za radu kámo, já si nechám rád poradit, protože jsem měl do teď jen benzín a poslední auto s automat. převodovkou. Optimum je kolik, 1600 - 2000ot? Snažím se pod 1500 nejezdit, protože to pak duní :D Máš průměrnou pod 4,5l v jakých otáčkách nejčastěji jezdíš? Diky! Kdyby se DPF vytentovalo za nějaký ten rok, nechám ho vydělat a odkodovat. Zaslepím i EGR a je po kurvítkách :D za rok najezdím s tímto autem max. 15000km delší trasy, budu kupovat jiné benzinové auto do města. Octavie bude mít leháro v garáži :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Zo zaciatku som tiez jazdil ako s dizlom, ale po case som zistil, ze sa mu to moc nepaci. Regeneracia sa spustala castejsie a auto bolo take lenivejsie. Momentalne mam priemerku tak okolo 4.7-4.8l, tankujem len v Rakusku a obcasne davam VIF (zozaciatku som ho daval stale). Nebol problem jazdit dlhodobo za 4l, no teraz ho tocim tak 2500-3500ot, obcas az k cervenemu (ak okolnosti dovoluju) a kazdu rychlost sa snazim drzat nad 2000ot. (samozrejme medzi mestom na 5. pri 90km/h to je nemozne, ale mam na mysli to dosiahnutie danej rychlosti). Takisto v meste pri tach. rychlosti 55-57km/h neradim stvorku, ale idem na trojke pri cca 1900ot. Neustale pouzivam tempomat a pri vjazde do mesta/dediny brzdim prevazne len motorom, cize nejazdim zase plyn-brzda. Toto vsetko sa odrazi na spotrebe. 15t km rocne je pre dnesny dizel malo, samozrejme zalezi ci to najazdis na dialniciach, alebo len po okresoch. Ako pisem vyssie, jazdi s nim ako s benzinom. Prvych 20 km, za studena, ho trochu setri, ale ked sa rozhadze olej a zohreje motor, tak mu daj pekne gulky. Uvidis, ze sa mu bude lepsie dychat...mam to vyskusane ;) Co sa tyka vykuchania filtra, tak je to na uvazenie. Samozrejme by to bolo asi najlepsie, ale osobne by som si asi nedovodlil ist s takym niecim do AU, clovek sa potom nedoplati. A je otazne, kedy mobilne stk nepridu k nam/vam. Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Mich: optimum je takove, aby motor nedunel a pri pridani plynu nemel tendenci se dusit (napr. klesani otacek v kopci). To pak leze spotreba nahoru, auto nejede a dvouhmota vypisuje parte. 15k km rocne je sice nevyuzitelnost nafty, ale jedinou starost s tim budes mit, ze obcas do nadrze nalejes nejakou laskominu vstrikum. Jinak to nicemu nevadi. Zo zaciatku som tiez jazdil ako s dizlom, ale po case som zistil, ze sa mu to moc nepaci. Tohle me hodne pobavilo Ikdyz si to jen spravne pojmenoval ;) Hezky Vanoce :) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Mich: optimum je takove, aby motor nedunel a pri pridani plynu nemel tendenci se dusit (napr. klesani otacek v kopci). To pak leze spotreba nahoru, auto nejede a dvouhmota vypisuje parte. 15k km rocne je sice nevyuzitelnost nafty, ale jedinou starost s tim budes mit, ze obcas do nadrze nalejes nejakou laskominu vstrikum. Jinak to nicemu nevadi. Tohle me hodne pobavilo Ikdyz si to jen spravne pojmenoval ;) Hezky Vanoce :) Děkuji za reakci, snažím se pod 1500 nechodit a když zařadím a dostanu se pod tyto otáčky, hned zas podřadím - zatím je to spíš to, že ještě přesně nevím, kdy můžu řadit, protože se s autem ještě moc nepoznáme. Najel jsem s ním 1000km (jen díky včerejšímu výletu) což je málo na nějaký seznámení. Vlastně včera jsme spolu najeli cca 600km a dalsich 180km když jsem si auto dovezl. Takže za celou dobu co je doma jsem s ním najel cca 200km. 15000km najedu, protože mám současnou práci 300 - 400m od domu a chodím tam pěšky. Takže autem budeme jezdit na výlety a k rodičům. Chci koupit ještě nějakého benzína pro přítelkyni, protože bydlíme na sídlišti kde bych takové auto nechtěl nechávat a garáž máme 1km od bytu. A taky jezdit dieslem po městě, který přejedu za 4 min od začátku ke konci, děkuji na to jsem si toto auto nekupoval :D Octavie je moje srdcová záležitost a budu ji mít spíš jako hobby, proto o ni pečuji jak pečuji :D jinak do nafty dávám dvojnásobné množství VIFu zimního. Zo zaciatku som tiez jazdil ako s dizlom, ale po case som zistil, ze sa mu to moc nepaci. Regeneracia sa spustala castejsie a auto bolo take lenivejsie. Momentalne mam priemerku tak okolo 4.7-4.8l, tankujem len v Rakusku a obcasne davam VIF (zozaciatku som ho daval stale). Nebol problem jazdit dlhodobo za 4l, no teraz ho tocim tak 2500-3500ot, obcas az k cervenemu (ak okolnosti dovoluju) a kazdu rychlost sa snazim drzat nad 2000ot. (samozrejme medzi mestom na 5. pri 90km/h to je nemozne, ale mam na mysli to dosiahnutie danej rychlosti). Takisto v meste pri tach. rychlosti 55-57km/h neradim stvorku, ale idem na trojke pri cca 1900ot. Neustale pouzivam tempomat a pri vjazde do mesta/dediny brzdim prevazne len motorom, cize nejazdim zase plyn-brzda. Toto vsetko sa odrazi na spotrebe. 15t km rocne je pre dnesny dizel malo, samozrejme zalezi ci to najazdis na dialniciach, alebo len po okresoch. Ako pisem vyssie, jazdi s nim ako s benzinom. Prvych 20 km, za studena, ho trochu setri, ale ked sa rozhadze olej a zohreje motor, tak mu daj pekne gulky. Uvidis, ze sa mu bude lepsie dychat...mam to vyskusane ;) Co sa tyka vykuchania filtra, tak je to na uvazenie. Samozrejme by to bolo asi najlepsie, ale osobne by som si asi nedovodlil ist s takym niecim do AU, clovek sa potom nedoplati. A je otazne, kedy mobilne stk nepridu k nam/vam. Děkuji za vyčerpávající odpověď, postupně se budu snažit tvoje rady zakomponovat do praxe, ovšem viděl bych to na otáčky 2000/min, ale uvidím co na to řekne motor. Pokud se mu to bude libit, no problem :D Vyplatí se sem tam nalít do nádrže něco na vyčištění výstřiků? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 jestli ti můžu tak nic nečisti a zbytečný tam lejt nadbytek aditiv... hlavně kvůli dpf používej 507.00 oleje nebo alespoň s low saps. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Ok díky! Ale VIF ničemu neuškodí ne? Jaký olej bys me doporučil kromě castrolu? Chtěl bych ideálně 5w40. Nebo i 5w30, stejně ho z auta vyliju max při 12t km Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 (upraveno) Vyplatí se sem tam nalít do nádrže něco na vyčištění výstřiků? Ano, obzvlaste v pripade, kdy spis stojis, nez jezdis. Mam sice zkusenost jen s LiquiMoly, ale i dalsi napr. TEC2000 jsou pry velmi dobre. Zalezi na provozu ale 1x rocne to bude stacit. Jakakoliv znacka splnujici VW 507.00 (coz je LL a 5W30) Upraveno Prosinec 24, 2014 uživatelem Laurin Klement Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Děkuji! :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 5w40 na dpf. http://www.millersoils.cz/ee-longlife-5w40?c=65 Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 (upraveno) Marku, takze nevadi, ze to neni ani 507.00 ani low-saps? prehled 507.00: https://erwin.volkswagen.de/erwin/volkswagen/files/oil/step_50400_50700.pdf Upraveno Prosinec 24, 2014 uživatelem Laurin Klement Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Dík kluci za info! Jinak máte někdo zkušenosti s sk-parts.cz? Mají tam dobré ceny a vypadá to, že mají zmáknuté i všechny díly pro dodělání různých fíčur - různý jednotky i s kabelama už apod. Samozřejmě bych platil na dobírku Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Uz jen kvuli tomu, ze domena sk-parts.cz neexistuje jsou pro me neverohodni. A pokud se nemylim, tak nekolik lidi ceka na dily i roky :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=269&p=1324305 Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Nejhorsi firma co na dily znam. Pres 3 mesice sem se tam snazil neco objednat a stale nic, majitel furt tvrdil ze bude dalsi tyden ctvrt roku...je to LHAR! Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 No, to teda nic moc :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky