JeanK Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Ahoj stala se mi neprijemna věc. Vlastním Octavia I facelift. Centralku na dalkove ovladani mam od Corbis, nemam zamky na dveri. Vybijela baterie a nejde mi odemknout auto. Jak se mam dostat a nabijet? Napada me ze bych dobijel na chvilku přes 7 polovou zásuvku tazne zarizeni a odemknout. Pujde to?Nebo mate jiné rady? Pod kapotou se nedostanu, protoze jsem zaparkoval na trave do mirneho svahu. Půda je mekka a pouzit hever je rizikovy. Dekuji. Honza PS: Jsem zoufaly :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Prez zasuvku netusi ale je tu moznost po zlodejsku vylomit zebrovani masky a otevrit kapotu a pak dat novou vypln 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 přez tu zásuvku sem to nezkoušel ale ty to zkus a uvidíš tý trávy bych se nebál dej pod hever náký prkýnko a pude to pak se po sundání plastu píchneš třeba na startér a vyhráváš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Přes zásuvku baterku nenabiješ, protože má každý (+) kontakt v zásuvce nějaký spínač/vypínač, takže ti přes to nepůjde napětí až k baterce :( Jinak jak tu napsal pavel71, dej pod hever nějakou pevnější desku a pak můžeš normálně zvedat. Pokud chceš později předejít těmto situacím, tak si vytáhni od baterky káblík s nějakou utěsněnou koncovkou třeba za levou mřížku v předním nárazníku, pak by stačilo jen vycvaknout mřížku a připojit nabíječku... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Řešila jsem ten samý problém, vybitá baterka, auto zamčený a žádný funkční zámek. Přijel chlápek z asistenční služby, hodně zvednul auto, zespod někam připojil káble, pustil proud a řekl mi, ať odemknu ovládáním. Bingo, zafungovalo to :). Tak držím palce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wasp Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 (upraveno) Jak pise Morgaine, zvednout a pripojit se na starter kabelama a odemknes. Pro tyto situace se vytahuje lanko tahla kapoty nekam skryte a nebo se jen na oko zaslepuje zamek kufru. Edit: omlouvam se Morgaine za zkomoleni jmena, nejak se mi pomochala pismenka, ale uz opraveno :-) Upraveno Prosinec 23, 2014 uživatelem Wasp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JeanK Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Vsem dekuji za rady :-). Uz je to vyreseno, pouzit hever a nabijeni baterie pres starter to byl jen zacatek vyreseni problemu. Vozidlo ma centralovy system Cobra 7777 a trvalo mi to dost dlouho, nez jsem sparoval a rozkodoval. Nekde bylo psano ze je potreba otocit klice zapalovani a sparovat dalkove ovladani, jenze jsem nemel k autu zadny pristup. Opravar mi radil rozbit bocni sklo a otevrit dvere, coz se mi vubec nechtelo.Napada me to, ze ke 5 dveri bych nechal udelat klasicky zamek, v kufru je zasuvka pro 12V a funguje i pri vypnuty zapalovani, tak by mohlo hodit i pro nouzove nabijeni baterie. Nebo mate lepsi napady? Diky Vsem preji prijemny Silvestr a statsny vstup do Noveho roku 2015. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mehy80 Odesláno Leden 7, 2015 Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 (upraveno) Ahoj. Napada me jedna vec, ale nezarucim 100% funkcnost. Provrtat zaslepku zamku u ridice a otevrit sroubovakem, jako kdyby tam byl zamek. Zamek u ridice je delanej pro zamek, tak by tam melo zustat otocne kolecko s drazkou ovladane zamkem. Mehy Upraveno Leden 7, 2015 uživatelem Mehy80 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.