Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Tak ono v některých zemích to funguje tak, že si do autoškoly můžeš vzít svoje vlastní auto. Tuším USA a podobně. A tohle má být právě ten případ - borec se na začátku té holčiny ptá, jestli to je její auto. A ona mu říká, že ho má půjčený od bratra, proto je tak vytuněný. Takže instruktor pak nemá pedály ;)

Odkaz ke komentáři

Zelený jsem letos neměl, včera ani nebyla chuť. Jsme byli ve středu na degustaci vín a destilátů v Sono centru, fajn akce :palec: Dokonce jsme se vetřeli služebním vchodem do VIP zóny, kde byly kousky v ceně 800 Kč za sedmičku a víc, navíc systém samoobsluha - otevři a nalij si co chceš a kolik chceš. A to se vyplatí :D

Odkaz ke komentáři

Lunárka měla jiný interiér a myslím, že nakonec šla i s tím dělaným předním nárazníkem, ne? Ale řekl bych, že to auto je podle fotek nějaký známý z fóra :-)

Jak se teď dívám na fotky toho auta, tak mi to připomíná, že jsem chtěl nové znaky nahodit i já :-D

Odkaz ke komentáři

Panove, snad je to dobre vlakno, ktere muzu prznit, takze k veci... :) jelikoz jsme v hospode, tak potrebuju kvuli jedne seminarce prijit s nejakou veci, ktera ma moznost rust casem na hodnote. A ne, nechci podnikat, je to jen pro teoreticke ucely... a ne, nemuze to byt neovitost, ani sberatelska auta, to je moc ohrany, pripadne pokud by to bylo sberatelsky auto, potreboval bych nejaky konkretni, kde muzu najit nejaky priblizny mezirocni index narustu ceny... :)

tak a ted se tu nad pivkem trosku zamyslete ;)

Napadaji me dal jen akcie, kde se da rozume najit, jak to mezirocne/mesice skace, kdyz by vas cokoliv rozumnyho napadlo, budu rad. Diky.

Odkaz ke komentáři

No, tak teoreticky se nakupuje zlato, stříbro. To by mohlo dlouhodobě růst. A nebo padat...ale to akcie taky :D

Jinak záleží na tom, jak moc si můžeš to zhodnocení cucat z prstu. Taky bys mohl mít dobře informovanýho strejdu na pozemkovým fondu, nakoupit pole za cenu orné půdy a během půl roku by vláda schválila změnu územního plánu a ty pozemky vykoupila jako strategické pro stavbu dálnice.

Případně z dlouhodobějšího hlediska nakoupit nějaký sochy nebo obrazy mladýho talentovanýho umělce a počkat, až si udělá jméno, ideálně tragicky zemře a hodnota jeho děl rapidně vzroste.

Odkaz ke komentáři

Je otázka, jestli může být pozemek, když máte zakázané nepovitosti. Jako co roste spravedlivě? Tak určitě čas a věk :jelen: A jinak bych řekl třeba počet lidí na planetě, počet mobilních telefonů.

A co třeba historie? Třeba zbraň, která zabila někoho významného? Původně to byla tuctová zbraň, ihned po vraždě prudce vzrostla její cena pro pachatele i vyšetřovatele. Pak se na ni třeba trochu pozapomnělo, tak cena mírně klesla, ale s odstupem času opět roste :asie:

Odkaz ke komentáři

Posílám pozdrav z velkoměsta,

po dnešním téměř 15h tour (tento rekord se zapíše do Wrccko-Technikusové knihy rekordů). Začalo to zcela obyčejnou opalovačkou na Náplavce, pokračovalo to přes nevinnou Matějskou, dále bylo potřeba natankovat pár deci Stella Artois a jako zakončení padlo přes dvě desítky Corona na počest Paula Walkera (FF7) aneb dle mexické delegace camel-dragoun drinků :D

fastfurious4.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak celá tahle série obsahuje nereálné scény, ale je to něco jako Kobra 11. Na to se lidé (a třeba i já) koukají, i když z reálného života vědí, že se takové kousky nedějí dnes a denně na silnicích.

Určitě na to chci, ale zajít do pořádného kina. Tohle i moje domácí repro určitě nevykreslí napoprvé tak dobře :)

Odkaz ke komentáři

venku je tak krásně

Zatím ještě jo,

od večera však obrat o 360°, to jsou tedy předpovědi na víkend. :wallbash:

Nicméně program na víkend je jasný už teď. Bývalé kolegyni dojede kámoška, takže se půjdeme podívat za kulturou - Grévin (voskové figuríny). Potom budeme muset zcela jasně někde natankovat :asie:, abychom měli síly na nějaký ten tour.

Takže myslím, že mám o zábavu na tento víkend postaráno.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...