SKAJA Odesláno Červen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2016 Můžeme vyhlásit akci. Kdo první dostane složenku, platí na srazu všem panáky :jelen: Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 14, 2016 Sdílet Odesláno Červen 14, 2016 Blbý, že se to nestihne do ARS. Ale tak třeba z toho něco budu mít i já... vezu v sobotu zase jednoho nešťastníka :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 A člověk by si řekl, že zrovna takový ústav jako Policie bude mít nějaký pořádný stroje a všechno zautomatizovaný. Ale asi ne na těch jmenovaných služebnách ? Takový Tesco Clubcard má podle stylu obdrženého dopisu nějakou mašinu, která tiskne dopis a ke konci ho snad i pozohýbá a zalisuje na takový ty trhací papírky. Je fakt, že policie to snad dnes ještě píše na psacím stroji, musí to vložit do obálky s pruhem a snad i s tím dojít na poštu, takže to bude na dlouho...ale takový Waze na radary na D1 zrovna u Brna upozorňuje ? Dokonce je tam fyzicky myslím i značka a hlavně nepřehlédnutelný rám s kamerami Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 To neřeší policie, ale příslušný úřad obce s rozšířenou působností. A je to jak říkáš, sedí tam ouřada, píše to ručně ve Wordu, tiskne a strká do obálky :D Jako v zásadě by se to zautomatizovat dalo, na základě RZ by si systém z registru vozidel vytáhl údaje o provozovateli, doplnil je do nějakého předdefinovaného dopisu, vytiskl, strčil do obálky a hotovo. Jenže to by nesměly být státní instituce sto let za opicema, ale musela by to řešit soukromá firma :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Mohli alespoň na léto nabrat pár brigádníků ? Ale zase na to mají teď už 3 roky, tak za tu dobu alespoň někomu stihnou odeslat tuto obálku Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Já mám pocit, že by to měly být jen 2 roky :) Jinak brigádníky vzít nemůžou, protože by se ukázalo, že kdejaký dvacetiletý frajírek v pozici brigádníka by stihl za hodinu vyřídit 3x tolik věcí, než zasloužilý šedesátiletý ouřada, který klepe do počítače dvěma prsty kadencí ta.....ta......ta a CTRL + C nebo CTRL + V je pro něj sprostý slovo. A přece si úředničtí kapři nevypustí vlastní rybník Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Taky si myslím, že jsem četl, že na tyhle přestupky mají 2 roky. Ale i tak. Jako z pohledu člověka, který do IT trochu dělá je to sranda. A i kdyby to měl někdo potvrzovat, tak by neměl být problém, aby každý "hříšník" měl obálku se složenkou do týdne od přestupku ve schránce B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 16, 2016 Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 Že by nás vyslyšeli? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 Já bych tomu zas tak nevěřil, když už v samotným návrhu uvádí: Rozvojový materiál má 119 stran. V závěru upozorňuje, že se plány nemusejí vydařit. Za důvody policie označila například změnu politické podpory, neochotu poskytnout peníze nebo nedostatek zájemců o policejní práci Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Tož koukám jsem tu skoro měsíc nebyl, ted to byl nějaký prac masakr no hlavní drb prodám oktu, prodám volvo sháním golf V combi, v50 exeo :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 To jsou mi věci :jelen: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 o jednom petkovym golfu bych vedel, ale kombik to neni Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Ale zase má přebytek výkonu Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 mno to bych si tou spotřebou pomohl co :D a už vidim Lucku jak do toho jednou skladá kočárek sám zvědav co zase přitáhnu dom, jediný co mě ted brzdí je že nemám kč, musím prodat a pak to bude rychlá akce, mám jednoho favorita zase u ovy(už 3 auto :D) tak snad tam na mě počká Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Zase pojedes kupovat kabrio a privezes starou XC90-ku, ne? ;) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 ne ted lovím ten kombík, tak se právě děsím co dovezu :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 https://www.novinky.cz/krimi/407409-na-brnensku-se-nasly-ctyri-tuny-chemikalii-hejtman-vyhlasil-stav-nebezpeci.html http://zpravy.idnes.cz/nedvedice-brnensko-0aq-/domaci.aspx?c=A160626_123133_domaci_mav http://zdarsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/samotarsky-chemik-z-nedvedic-ve-sklepe-varil-i-drogy-mysli-si-soused-20160624d.html Trosku zprav z moji domoviny, byl jsem s tim klucinou i na horach :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 V médiích to moc neproběhlo, přebil to brexit. Nejlepší na tom je, že místní drbny o tom mluvili už před rokem :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Hola hej, po 18 dnech dovolené si přijít v červnu jen na 4 dny do práce, to jde ne? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Klidne bych veril scenari, ze od Vanoc o tom patricne urady vedely a jen cekaly, jestli se pro to "nekdo" stavi. Ale dobra svanda, az na ten kyvadlovy provoz v miste. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Technikus: No, to bych si taky nechal líbit ...Takže loňskou dovolenou už máš dočerpanou a v červenci budeš brát tu letošní, jo?? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Do ledna jsem si letos převedl jen jeden den, takže v lednu jsem měl 26 (+ 3 sick). Takže letos docela v "pohodě" proti předchozím rokům. Do teď jsem vybral 2 dny a za červen 18 dní, takže letos budou manažeři spokojeni :D (zbývá 6 + 3 sick) Naštěstí mám před schválené neplacené volno, kdyby došlo na nejhorší. Takže kam jedeme? :lool: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Takže kam jedeme? :lool: A sakra, každoroční dilema se opět vrací. Toho sem se bál nejvíc Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Jen mají kolegové už rozebraný léto, takže září a dál, ale na Afriku, Kubu, Dubaj apod. ideální Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Tý jo, Kubu bych dal hned, ale asi je to trošku mimo finančně :( Ale taková offroad expedice by taky nemusela být k zahození...Montenegro, Albánie nebo Rumunsko :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 No doprkýnka... jestli lidi doteď odsuzovali TSI, tak teď teprve přijdou ty pravé důvody... litrové třívalcové motůrky a 1.4 s DPFkem Co přijde ještě? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Zajímavá recenze, docela valím oči, jak tříválec 1.0 chválí více jak 1.2 TSI Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Jen ať blbnou, aspoň se dřív narazí na dno a budeme se moci opět odrazit :D Odkaz ke komentáři
Karlos_Brno Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 (upraveno) Jop, taky jsem ten semtamfór v Nedvědici v sobotu potkal a říkal si co se tam děje Upraveno Červen 27, 2016 uživatelem Karlos_Brno Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Ale stejně to má bába dobrý...chalupu plnou bordelu a hasiči jí to pěkně vyklidí a odvezou...a zadarmo :D Druhej by si musel objednat kontejner, těžce to zacálovat a týden by se s tím harampádím dřel Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky