Ofeig Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Jak píše SKAJA: žijeme v době neomezených možností. Ale asi to kapánek nahrané bude. Nevěřím, že by jí to instruktor už dávno nezašlápl, ale jen zavřel oči a čekal, co se bude dít.... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Tak ono v některých zemích to funguje tak, že si do autoškoly můžeš vzít svoje vlastní auto. Tuším USA a podobně. A tohle má být právě ten případ - borec se na začátku té holčiny ptá, jestli to je její auto. A ona mu říká, že ho má půjčený od bratra, proto je tak vytuněný. Takže instruktor pak nemá pedály ;) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 No vidíš ... kurňa zase sem o něco chytřejší. Ja su táááák šťastný :jelen: :jelen: :jelen: :jelen: A ne, to včerejší zelené na to vliv určitě nemá Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Zelený jsem letos neměl, včera ani nebyla chuť. Jsme byli ve středu na degustaci vín a destilátů v Sono centru, fajn akce Dokonce jsme se vetřeli služebním vchodem do VIP zóny, kde byly kousky v ceně 800 Kč za sedmičku a víc, navíc systém samoobsluha - otevři a nalij si co chceš a kolik chceš. A to se vyplatí :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Koukám, že v Lidlu mají Kolumbijský týden http://www.novinky.cz/krimi/366068-v-zasilce-bananu-do-cr-bylo-rekordnich-100-kilo-kokainu-za-miliardu-korun.html Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Tohle je kopie Lunárky, nebo originál? Sedí mi tam pár věcí, ale pár mi jich tam zase vůbec nesedí :D Navíc si někdo nešikovně pohrál se skrytím SPZ jen u jedné fotky z mnoha, tak to trochu ztrácí smysl Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Já bych teda řekl, že to Lunárka není. Přijde mi to úplně jiná barva...ačkoliv fotka může zkreslovat, žejo. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Je to stejna barva dokonce klubový auto ale lunárka to neni Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Tak tomu říkejme třeba sestra Lunárky. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Lunárka měla jiný interiér a myslím, že nakonec šla i s tím dělaným předním nárazníkem, ne? Ale řekl bych, že to auto je podle fotek nějaký známý z fóra :-) Jak se teď dívám na fotky toho auta, tak mi to připomíná, že jsem chtěl nové znaky nahodit i já :-D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Já si nebyl jist, v jakém stavu šla Lunárka do světa. Ale je fakt, že je tam víc nesrovnalostí (žádný parkováky, bez xenonů a ostřiků, bez výhřevu sedaček, nárazníky, bez multi volantu apod.). Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Presne tak, predni naraznik lunarky je slepeny z predfl vrsku, na ktery je navareny poFL nastrojeny spodek, lun nema RS kridlo, naopak ma mf volant ;) Proste tohle je spis takova osklivejsi sestrenice :D Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Toto je auto clena Kaby :) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 6, 2015 Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 Tak a záhada rozluštěna :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Panove, snad je to dobre vlakno, ktere muzu prznit, takze k veci... :) jelikoz jsme v hospode, tak potrebuju kvuli jedne seminarce prijit s nejakou veci, ktera ma moznost rust casem na hodnote. A ne, nechci podnikat, je to jen pro teoreticke ucely... a ne, nemuze to byt neovitost, ani sberatelska auta, to je moc ohrany, pripadne pokud by to bylo sberatelsky auto, potreboval bych nejaky konkretni, kde muzu najit nejaky priblizny mezirocni index narustu ceny... :) tak a ted se tu nad pivkem trosku zamyslete ;) Napadaji me dal jen akcie, kde se da rozume najit, jak to mezirocne/mesice skace, kdyz by vas cokoliv rozumnyho napadlo, budu rad. Diky. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 No, tak teoreticky se nakupuje zlato, stříbro. To by mohlo dlouhodobě růst. A nebo padat...ale to akcie taky :D Jinak záleží na tom, jak moc si můžeš to zhodnocení cucat z prstu. Taky bys mohl mít dobře informovanýho strejdu na pozemkovým fondu, nakoupit pole za cenu orné půdy a během půl roku by vláda schválila změnu územního plánu a ty pozemky vykoupila jako strategické pro stavbu dálnice. Případně z dlouhodobějšího hlediska nakoupit nějaký sochy nebo obrazy mladýho talentovanýho umělce a počkat, až si udělá jméno, ideálně tragicky zemře a hodnota jeho děl rapidně vzroste. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Diky skajo, ten pozemkovy fond a zmena uzemniho planu zni dobre.... v druhem pripade pripadne umelci pomoct... :) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Je otázka, jestli může být pozemek, když máte zakázané nepovitosti. Jako co roste spravedlivě? Tak určitě čas a věk :jelen: A jinak bych řekl třeba počet lidí na planetě, počet mobilních telefonů. A co třeba historie? Třeba zbraň, která zabila někoho významného? Původně to byla tuctová zbraň, ihned po vraždě prudce vzrostla její cena pro pachatele i vyšetřovatele. Pak se na ni třeba trochu pozapomnělo, tak cena mírně klesla, ale s odstupem času opět roste :asie: Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Ty pozemky jsou tez dobry napad, ale zapovezeny/ohrany tema, i tak dikec, myslim, ze to nejak dopadne s tema akciema ;) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 Teda, že tu je mrtvo přes víkend už jsme si tak nějak pomalu zvykám, ale i přes týden .... to vypadá, jako když všichni opravdu pracují Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 Tak ono přes týden...dneska už máš pátek a to je pro většinu beztak malý víkend :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 12, 2015 Sdílet Odesláno Duben 12, 2015 Posílám pozdrav z velkoměsta, po dnešním téměř 15h tour (tento rekord se zapíše do Wrccko-Technikusové knihy rekordů). Začalo to zcela obyčejnou opalovačkou na Náplavce, pokračovalo to přes nevinnou Matějskou, dále bylo potřeba natankovat pár deci Stella Artois a jako zakončení padlo přes dvě desítky Corona na počest Paula Walkera (FF7) aneb dle mexické delegace camel-dragoun drinků :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 12, 2015 Sdílet Odesláno Duben 12, 2015 Tak tak...umocnené reálnym prostredím Mexickej reštaurácie / baru Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 13, 2015 Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 My teď zkoukáváme celou sérii F&F, abychom přišli na sedmičku připraveni. A co dojmy? Máme se na co těšit? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 13, 2015 Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 Určitě stojí za to ho vidět ;) I přes některé zcela nereálné scény je tam pořád na co koukat - ženský & auta. Také je film (ostatně jako v předchozích dílech) velmi dobře hudebně podkreslen. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 13, 2015 Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 Tak celá tahle série obsahuje nereálné scény, ale je to něco jako Kobra 11. Na to se lidé (a třeba i já) koukají, i když z reálného života vědí, že se takové kousky nedějí dnes a denně na silnicích. Určitě na to chci, ale zajít do pořádného kina. Tohle i moje domácí repro určitě nevykreslí napoprvé tak dobře :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2015 No to mě poser, tomu se říká konektivita v 21. století Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 16, 2015 Sdílet Odesláno Duben 16, 2015 se nějak kecá v srazovým a ne tadyhle ne? venku je tak krásně, to zase bude znásilněnejch :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2015 venku je tak krásně, to zase bude znásilněnejch :D Copak, chystáš se na lov?? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 16, 2015 Sdílet Odesláno Duben 16, 2015 venku je tak krásně Zatím ještě jo, od večera však obrat o 360°, to jsou tedy předpovědi na víkend. Nicméně program na víkend je jasný už teď. Bývalé kolegyni dojede kámoška, takže se půjdeme podívat za kulturou - Grévin (voskové figuríny). Potom budeme muset zcela jasně někde natankovat :asie:, abychom měli síly na nějaký ten tour. Takže myslím, že mám o zábavu na tento víkend postaráno. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky