Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Vybírat se určo dá...nedávno tu visel v bazaru SII...sice měl najeto tuším 200 tis km, ale za to 3.6 DSG, nějaká business výbava L&K plus...a za nějakých 300 tis Kč. Samozřejmě záleží na konkrétní potřebě, ale za ty prachy je to luxusní kus auta, o tom žádná :palec:

PS: Už Ládík něco vybral místo modráska??

Odkaz ke komentáři

Jak říkal Lugo, prej když se zajímal a vybíral vůz a zeptal se prodejce co zvolit, sám se přiznal, že nafty už skoro nikdo nekupuje :D

Jelikož RS230 nikdo moc na salonech cca v únoru neměl, tak si přes Škoda linku domluvil testovací jízdu vozem nějakého zákazníka RS230. Byl tak unešený a tak objednal ?

Odkaz ke komentáři

Naštěstí je takový výběr značek, modelů, karosářských variant, barev, výbav, motorizací atd., že si dnes vybere určitě každý. Nicméně zase jsme u toho, když má člověk nějaký limit, lze za ten limit pořídit X různých alternativ a musí se člověk už jen správně rozhodnout. Někdo je schopný si koupit např. za milion Mini Coopera, jiný Superba. Auta zcela odlišná, přesto mají jedno společné a to cenovku. Ale takto to neplatí jen u aut, ale u čehokoliv jiného.

Odkaz ke komentáři

Proč ne se slevou a ještě odečteš DPH (podmínky: nutno objednat všechny 3 vozy do jednoho roku, nemusí být však současně a každé auto může být jiný model. Jde o akci přímo Škoda Auto MB, od prodejce tak zákazník dostane běžnou slevu salonu a zbytek % slevy přispěje právě Škodovka).

I když ... trošku mě pár věcí u auta takové cenové kategorie zarazilo, ale holt jsem už rozmlsaný z Golfu. U Škody je třeba si stále připlatit za rezervu, podle mě má hůře designově řešený ovladač světel (i když při AUTO ho člověk nepoužívá, ale vidí ho řidič při každém nastupování), už nemá CD mechaniku (přece jen by se i u mohla hodit), nemá plynovou vzpěru kapoty a kdo ví co ještě.

Odkaz ke komentáři

Tak říkalo se od začátku, že O3 je poměrně ořezaná ve srovnání s O2 a hlavně Golfem. Ale zase věci jako CD mechanika nebo vzpěra kapoty jsou to poslední, co by mi vadilo. Hudbu mám dneska na disku nebo FLASHce, cd je přežitek :P A kapotu otevírám jednou za půl roku a nemám problém tam vrazit tu podpěru.

Rezerva by mě štvala, ale dneska je doba, že minimálně polovina lidí stejně kolo neumí vyměnit, takže chápu výrobce, že na to kašlou a nedávají :D

Odkaz ke komentáři

LOL, na telefonu se mi zobrazila ikonka, kterou jsem v životě neviděl a přišla mi nějaká PIN zpráva, netuším, co to vlastně má být. Ale prej jsem vyhrál auto, přijde mi z Indonésie :D A to se vyplatí :smich:

---INFO RESMI---
---RIM BLACKBERRY---
PT.RIM BLACKBERRY INDONESIA
mengucapkan selamat...!!
PIN BlackBerry Anda Telah Terpilih
Mendapatkan hadiah grand prize
(1-Unit MOBIL HONDA JAZZ RS CVT)
dari RIM BlackBerry.
↱ No. ID Pemenang :
↳ M577153527
No. Lamp: Und.01-Rkp.39/IV-5-2016
POLDA METRO JAYA JAKARTA :
No. Izin 117/017-Pol.005/512-2016
PEMPROV DKI JAKARTA :
No.S_Izin,Dki/1081/IV/Rkpd-Pr-2016
DEPSOS RI :
No.217-01-IV-Und/Depsos RI-2016
DIRJEN PAJAK RI :
No.pjk-npwp 5720/01und/399 IX-2016
1) Pemenang wajib melaporkan No.PIN BlackBerry dan No. ID Pemenang.
2) Pemenang di minta untuk menjaga dan tidak membocorkan No. ID Pemenang kepada siapa pun (kecuali ke Layanan PT.RIM BlackBerry yang di sediakan) Demi menghindari hal-hal yang tidak di inginkan (yang dapat merugikan pihak Perusahaan/Pemenang), Dan apabila terjadi hal tersebut maka itu di luar tanggung jawab dari Perusahaan.
3) Pemenang wajib melaporkan data diri atau identitas lengkap sesuai di KTP, Guna kepentingan pengurusan dan pengesahan faktur, surat-surat kendaraan (STNK dan BPKB) sekaligus sebagai tanda kepemilikan sah kendaraan yang akan di terbitkan ber atasnamakan Pemenang.
4) Pemenang wajib menyelesaikan biaya administrasi pengurusan faktur, surat-surat kendaraan (STNK dan BPKB), Guna untuk pertanggung jawaban Pemenang sebagai pemiik resmi kendaraan hadiah tersebut.
5) Hadiah dapat di antar langsung ke alamat Pemenang setelah melengkapi prosedur pengurusan/pengesahan faktur (STNK dan BPKB) serta biaya administrasi sudah di selesaikan.
6) Pajak hadiah 25% dari harga kendaraan di tanggung Oleh pihak Perusahaan.
7) Batas klaim/pelaporan Pemenang selama 2 (dua) hari setelah pemberitahuan di terima, Akan tetapi jika Pemenang sudah konfirmasi/pelaporan No.PIN BlackBerry dan No. ID Pemenang maka harus di selesaikan pengurusan pada hari itu juga (termasuk administrasi), apabila tidak ada penyelesaian dan pengurusan dari pihak Pemenang maka kami nyatakan Hangus (batal).
•••INFO KHUSUS•••
• Biaya administrasi pengurusan faktur,surat-surat kendaraan (STNK dan BPKB) di tanggung Oleh pihak Pemenang senilai (Rp.2.750.000), Dan mengenai biaya tersebut hanya bersifat sebagai jaminan sementara/formalitas (akan di gantikan setelah pengantar hadiah sampai di alamat Pemenang),
• Mengenai biaya tersebut tidak di perbolehkan di serahkan dari tangan ke tangan, Biaya administrasi hanya dapat di transfer via BANK/ATM ke rekening bendahara PT.RIM BlackBerry Indonesia karena Pemenang harus melaporkan No.validasi dari daerah masing-masing sebagai bukti Pemenang dan sekaligus guna untuk menerbitkan atau pengeluaran No.urut pengurusan faktur, surat-surat kendaraan STNK dan BPKB di kantor SAMSAT POLDA METRO JAYA,
• Keputusan hasil Pemenang undian atau syarat dan ketentuan penerimaan hadiah sudah mutlak, Dan tidak dapat di ganggu gugat Oleh siapapun sesuai dengan surat pengesahan yang telah di legalisir Oleh beberapa pihak termasuk dari Instansi (yang terkait Pemerintah Indonesia).
Kepala Bagian Hubungan Masyarakat
PT.RIM BlackBerry Indonesia
» Drs.DEDI EFENDI,MM «
--------------------------------
(KABAG HUMAS)
☎ LAYANAN TELEPON ☎
☑KANTOR : (021)-4047 4477
☑HOTLINE 1 : 0812-9869 1444
☑HOTLINE 2 : 0852-0309 4777
►Untuk pengurusan hadiah pada hari kerja.
( PUKUL 08.00 WIB - PUKUL 17.00 WIB )
Silahkan cek dan pastikan No. ID Anda terpilih, Di situs undian RIM BlackBerry Indonesia, klik: www.bagibagihadiah-rimblackberry-2016.blogspot.co.id
CEO Suite Jakarta
One Pacific Place, 15th Floor
Sudirman Central Business District
Jl. Jendral Sudirman Kav. 52-53
Jakarta Selatan 12190
DKI JAKARTA - INDONESIA
----------------------------------------------------
@Terima Kasih Anda Salah Satu Pengguna Smartphone BLACKBERRY Yang Setia.
@Pesan Asli 100% (Original) Dari Research In Motion Limited ("RIM") BlackBerry.
-------Original Message-------
From: RIM BlackBerry®
Odkaz ke komentáři

V tomhle počtu to nemají šanci řešit. V zásadě mají dvě možnosti:

1) Cesta kvality - vytáhnou si pár případů a ty budou systematicky řešit a snažit se dotáhnout od konce, drtivou většinu hodí pod stůl

2) Cesta kvantity - budou se snažit rozeslat co nejvíce "složenek" s tím, že kdo zaplatí, ten zaplatí, kdo nezaplatí, na toho se vyserou a dál řešit nebudou

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...