gord007 Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Mám sehnané komplet vyhřívané sedačky a jelikož nejsou v top stavu, řeším co s tím. Přečalounění vs potahy (např. MAD) Potahy jako levnější varianta, jenže jak moc dobře potom bude fungovat výhřev... Logicky tam bude jedna vrstva navíc, kterou musí prohřát a tím se prodlouží doba ohřátí.. Otázka je jak moc.. A tak nevím, jestli to není moc velká blbost.. Váš názor, popřípadě nějaká reálná zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Dle toho jaký máš finanční strop... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 No raději bych volil ty potahy, i kvůli jednoduchosti, ale bojím se toho, že pak tak trochu ztratí vyhřívané sedačky smysl.. Že bude dlouho trvat než se prohřejí.. Netuším jak moc to hřeje, proto moje obava.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Sedacky na tretom stupni hreju ako svina a neda sa na nich dlhsiu dobu sediet...teda aspon ja to nedokazem, max 10 min, ked su zohriate naplno, co je tak za 5 minut od zapnutia. Na prvom, najnizsom stupni sa da v zime sediet stale. Druhy stupen je nieco medzi :D Cize osobne si myslim, ze to bude dostatocne hriat aj cez potahy. Ale ked si zoberiem cenu komplet MAD kozenych potahov, nad ktorymi som pred casom rozmyslal, tak po konfigu sa cena vysplhala na nejakych 480€ a za to sa daju zohnat hocijake vyhrievane sedacky vo vynikajucom stave, dokonca aj RSove, myslim. Kolko ta vyjdu tie potahy? Uz si pozeral ten konfigurator? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Díky ze feedback.. Je fakt, že potahy vychází na nějakých 400€. No popravdě, když jsem hledal, tak kompletně vyhřívaných moc není.. Ano nějaké jsou, ale buďto jsou ještě dražší a nebo ten stav také není nejlepší.. Navíc mě u těch potahů láká ta customizace, zase se v něčem odlišit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 (upraveno) Myslim, ze ich je dost, len treba hladat a cakat. Ja som zohnal komplet sedacky z elegance facelift, vyhrievane, nabehanych do 30t km, top stav, za 80€ :D Aj tu na fore sa nejake tusim predavaju... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=25978 Upraveno Leden 11, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Sedačiek je unas na Sk ľudovo povedané jak hnoja. oktavky sa coruju a sedačky sú tak povediac odpad. Predávajú sa strašne pod cenu. Ak niečo ma hodnotu tak možno LaK interiér. Ten som unas na au.eu videl komplet celý aj stropnicu,tapecy,stĺpiky,listy panel klímy laktovku proste Vsecko najprv za 800 po týždni to tipek dal dole na 500 že mu to zavadza. To bol komplet v elektrike aj predok aj zadok. NO nekup to.:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
potoks Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 sorry za OT, ale když máte zapnutý výhřev jede to pořád? u mě si to po nějaký době dá "pauzu" a pak to zas hřeje.. je to normální? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Malo by to ist stale, no je mozne, ze ked si chvilu len na volnobehu, tak to trosku ako keby polavi, ale hriat by to malo aj tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 já myslím, že se to vypne - minimálně pokud je to na třetí stupeň - v návodu je to určitě napsané, ale kdo by to četl:-) A ještě k původnímu dotazu - a není jednodušší nechat původní sedačky a prohodit jen výhřevy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Vyhrevy jsou pevne spojeny se skeletama, je to nalepeny a tak muze dojit k fatalnimu poskozeni dek. Neni to nejidealnejsi reseni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 asi jak kdy, mně se vždy zdálo, že se to dá strhnout pomějně jednoduše... A vlastně kdyby skutečně uvažoval o přečalounění, tak se mu spíš vyplatí dát nové dečky do stávajících sedadel a ty odrbaný s výhřevama porostě vyhodit. A přijde mi to i jako estetičtější varianta, než na to dávat další potahy. Ty pěkný jsou pekelně drahý a ty levný zase hnusný a nikdy to pořádně nesedí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Oni nejsou ani tak odrbaný, jako špinavý a nechce mi řešit čistění A nakonec půjdu do těch MADů, výhledově jsem to měl stejně v plánu... Tak se to sveze s tím. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
potoks Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 witt: já myslím, že se to vypne - minimálně pokud je to na třetí stupeň - v návodu je to určitě napsané, ale kdo by to četl:-) návod jsem četl, ale to co píšeš je uvedeno jen u zadních sedadel. navíc mám návod z netu a tam je popsaný jen FL. mam před FL a tam je kolečko. dělá mi to u sedadla spolujezdce (u sebe a vzadu se přiznám sem to nezkoušel, výhřev mi vadí) a dělá to i při jízdě na dálnici, kde by neměl být ani pokles napětí. doba do opětovného zapnutí výhřevu se různí, je to klidně i půl hodiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
revolic Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 Sedaček je jak hnoja? Ja zhánam do OII face sedačky kožene z RS verzia Supreme. ale ne za 30 tis kč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 Ver že je na Slovensku keď nezmiznu za deň tri oktavie tak ani jedna. Väčšina sa rozoberá niekde sa tých sedačiek určite zbavujú. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 A ked clovek podporuje tych "rozoberacov" kupou dielov, tak sa ani nemoze divit, ze tolko octaviek mizne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Leden 30, 2015 Sdílet Odesláno Leden 30, 2015 Stým asi obyčajný človek nič nespraví,je to smutné že niekedy si človek možno kupuje naspäť svoje veci.Či už columbusa alebo svetlá.Sám nerád kupujem veci s nejasným pôvodom,ale dnes je to ťažké. Prídeš na vrakovisko a majú tam plno dielov,sedačiek stropnic,motorov proste všetkého. Hádam ľudia neveria tomu že to je všetko s buranych áut.Osobne si myslím že trištvrtka veci pochádza z trestnej činnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 ahojte kluci řešil někdo nefunkční vyhřev sedaček ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Srpen 29, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2016 Ahojte. Prosim Vas, ktore z tychto vyhrevov mozem pouzit na zadne sedacky rsove. Rozmerovo tie velke su rozlisne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Listopad 6, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 Ahoj nevíte prosím někdo jaký topný výkon mají výhřevy předních sedaček na plný výkon? Díiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JanJ Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Čau chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi sedačkama z O2 před fl a po Fl ? a zda pasu ji do auta.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 hlavová opěrka je jiná a hlavně odlišný konektor bočního airbagu! Jinak jsou plně záměnné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Iny konektor mali asi len MR 04 - 06 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Gabo6 Odesláno Únor 13, 2017 Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 tomiq myslis ze len tie mali iny?? mne sa zda ze este aj ine, len kokso si teraz nespomeniem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
primergy Odesláno Březen 27, 2017 Sdílet Odesláno Březen 27, 2017 Ahoj, poradí mi prosím někdo co vše potřebuji pokud chci do mojí O2 FL vyhřívané přední sedačky? Je mi jasné že samotné sedačky s výhřevem (někde na inzerát je koupím) Pak nový ovládací panel/kryt svého Climatronicu (netušíte kolik to tak koštuje?) ? ? ? Nevím či to stačí takto a pak zapojit a asi nakódovat, ale fakt nevím. Chtěl bych výhřev, ale fakt netušim co to všechno obnáší.. Předem díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Březen 27, 2017 Sdílet Odesláno Březen 27, 2017 Musíš sehnat ještě komplet kabeláž a řídící jednotku. Já jsem si dodělával vyhřívání z neorigo dílů, ale s Origo panelem climatroniku a vyšlo mě to na cca 3500kč je to pracnější ale výrazně levnější. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BUBUTECH Odesláno Březen 31, 2018 Sdílet Odesláno Březen 31, 2018 na pred FL ked je kabelaž tak ta ovladacia jednotka ide pod šoferovu stranu alebo pod spolujazdcovu. dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 31, 2018 Sdílet Odesláno Březen 31, 2018 spolujezdec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.