umts14 Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Zdravím chtěl bych se zeptat zda se dají zjistit km když je auto dotažené z německa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 27, 2015 Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 No říká se, že by to mohli sdělit v autorizovaném servise, pokud auto jezdilo na servisní prohlídky. Jak je to s ochotou, to už bude asi horší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordweb24 Odesláno Leden 27, 2015 Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 Jq byl v rijnu v autojarov v Praze s vinkem a nebyl problem. Pan se podival do pocitace a sdelil infa co jsem chtel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Leden 31, 2015 Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 Resil jsem to nedavno. Po telefonu a ochotny byli. Ale je to auto z CR. Jsou ale schopni zjistit servisni historii v ramci Evropy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Leden 31, 2015 Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 http://www.cebia.cz/nase-sluzby/pred-nakupem-vozidla/autotracer/popis-sluzby.html Dá se i přes cebii ale chtějí za to myslím 400kč nebo tak nějak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Cebie je k h***u :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Honza86 Odesláno Květen 8, 2015 Sdílet Odesláno Květen 8, 2015 Ahoj, takže stačí zavolat na škodovku nadiktovat jim vin a oni vám zjistěji stav tachotmetru? Už jsem přemýšlel že bych zkusil tu cebii ale opravdu se mi nechce dávat 400. Pak se dá ještě na kontrolatachometru.cz zjistit podle technických kontrol přibližný stav ale nevim jak je to důvěryhodný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Květen 11, 2015 Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 Duveryhodny je to asi tak, co tam technik STK napise. V Cebii je to naprosto stejny. Na druhou stranu, pokud kupujes auto za xx nebo xxx tisic, vyplati se ty 4 stováky dát. Projedou to leasingovkama, DPHckem, nejaky kilometry to vyplivne taky, propojeni na skodne udalosti. Dalsi moznost pro overeni je vycteni km VAGem... a mas srovnani ze tri (ctyr) zdroju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.