Přejít na obsah

Bělásek

Doporučené příspěvky

Přidávám pár detailů svého Běláska..:-) Fotky zatím z léta, na zimních se mi to nechtělo fotit...

O2 Combi 2007

Motor BLS 1,9TDi, 77kW DPF
Najeto cca 227000km

Výbava:
Xenony, parkovací senzory přední i zadní, rádio Pioneer (ještě není na foto), komplet sportovní paket intr + podvozek, Letní 17" Pegasus, v zimě na 15" plechu + kryty Gaspra, vyhřívané přední a zadní sedačky, automatická dvouzónová klima, kontrola tlaku v pneu, předehřívání motoru, hill-holder, zadní okna zatmavena včetně 5. dveří, tříramenný volant (není multifunkční), filtr pevných částic, tempomat, zamykání zpátečky, ABS, ESP, Maxidot, čtecí lampičky ve předu i v zadu, elektrická okna přední a zadní, velká loketní opěrka, 8x repro, 8x airbag, Light Assistant, dešťový senzor na stěrače, elektricky nastavitelná elektrochromatická vnější zpětná zrcátka s automatickým zatmavováním (v kombinaci s elektrochromatickým vnitřním zpětným zrcátkem s automatickým zatmavováním) a vyhříváním, dělená zadní sedadla s opěrkou a ski tunelem.

Jediné změny jsou zatím chip na 99kw, LED interier, osvětlení spz a nástupního prostoru a dělící mříz v kufru.

Zatím nebyl čas dělat víc uprav, ale v průběhu letošního roku bych auto rád kompletne odtlumil, ještě o neco víc zatmavil zadní okna a přidal prahové lišty, pokud najdu nějaké odpovídající... Možná lepší repro... No a pak půjde o to, doladit kosmetiku - byl to zatím hlavně pracant, takže bude potrebovat opravit lakovaní jak karoserie, tak i všech Pegasusu, přepasovat predek (nějaké prasátko couvalo tak, že mam ohnutou masku a krivou vzpěru) a obecně ji držet v pěkném stavu co nejblíž serii.

Dnes jsem si dal tu práci a vyjel sem kompletní kódy výbavy, tak to sem dávám :-)

E0A = Žádné akční provedení

1D0 = Bez závěsného zařízení

5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické

5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní

1KD = Kotoučové brzdy zadní

6FB = Vnější zpětné zrcátko v barvě vozu

1AT = Elektronický program stability ESP

3FA = Bez střešního okna (plná střecha)

1N3 = Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Servotronic

1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny

H6L = Pneumatiky 225/45 R17 91W

4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce

4R4 = Elektrické ovládání oken s pojistkou proti sevření

B03 = Země typových zkoušek-ČESKÁ REPUBLIKA

3QT = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, s přitahovačem, výškově nastavitelný

4X1 = Boční airbag vpředu

4A4 = Vyhřívání předních a zadních sedadel s oddělenou regulací

8L3 = Střešní anténa

J1D = Baterie 380A (72Ah)

7AL = Alarm s hlídáním vnitřního prostoru, nezávislou sirénou a ochranou proti odtažení

8GU = Alternátor 140A

6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti

9AK = Climatronic s regulací vzduchu, bez freonů

8RM = 8 reproduktorů (pasivní)

7Q0 = Bez navigačního přístroje

8AA = Bez rádia

8QL = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu

8X1 = S omývacím zařízením světlometu

4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem

B03 = Země typových zkoušek-ČESKÁ REPUBLIKA

G02 = Tlumení přední

QN2 = Zásuvka pod pravou přední sedačkou

3L3 = Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel

9P1 = S kontrolou zapnutí bezpečnostního pásu

7X2 = Pomocné parkovací zařízení vpředu a vzadu

9W0 = Bez přípravy/vestavby autotelefonu

8WB = Mlhové přední světlomety

7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče

3GN = Variab. koncepce zavazadlového prostoru

QG1 = Prodloužený servisní interval

7GG = Exhalační předpis EU4 DPF

L55 = Okruh pérování 55

7P4 = Bederní opěra v předních sedadlech, ručně nastavitelná

F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení

3S2 = Střešní nosič - černý

2UC = Sportovní provedení

post-22870-0-38785800-1423080008_thumb.jpg

post-22870-0-78407000-1423080017_thumb.jpg

post-22870-0-54821300-1423080028_thumb.jpg

post-22870-0-01793000-1423080070_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Mezonek
Odkaz ke komentáři

Diky moc. Vybava je super. Jakmile doresim ty "drobnosti", tak uz budu spokojeny. Kilometrove bude snad slouzit dlouho. Kupovali jsme ji pred rokem a pul, kdyz mela nejakych 180tis. Moje predchozi O1 mela 300tis a porad fungovala skvele s puvodnim turbem atp, tak doufam, ze i Belasek by mohl slouzit dlouho :-) Pristi tyden pujde na cisteni interieru, tak dam potom fotky z vnitrku a a postupne doplnim i nejake dalsi exterierovky, ty co jsem zatim dal, tak ty jsou dost spatne...

Odkaz ke komentáři

:-D hodne specificke parkovani :-) Jenze pak bych se bal dvou veci - bud, ze se ti nekdo vylozene nacpe na tu volnou stranu, nebo ze ti to nejaky pitomec objede ze vzteku klicem. Kazdopadne je radost videt takhle krasne nalestene auto :palec:

Ale obecne lidi jsou hovada - nedavno sem si stezoval jak mi nekdo upravil predek a ted tohle... :(

Odkaz ke komentáři

Poněvadž jsem individualista, sám bych asi hodil lišty do laku, nebo něco vymyslel, ale navzdory tomu se mi ta kombinace černých lišt a bílé, nijak nespatlané OII předFL moc líbí a myslím, že by byla škoda ji nějak měnit. Opravit lak, udržovat ji 100% čistou a vyleštěnou a uděláš více parády, jak 99% "borců" s úpravou na "RS *yčo". Držím palce :palec:

Odkaz ke komentáři

To je prave muj cil - doladit veskerou kosmetiku a udrzovat ji jako kdyz vyjela z tovarny. Jedine co chci zmenit, tak prehazet komplet vsechny znaky na tu novou cerno-bilou(stribrnou) variantu... at je to designove co nejcistsi. V interieru mi porad vrta hlavou radio...Pekne by bylo treba bolero, ale to do predFL nedavali...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak dnes jedna dobra a jedna spatna zprava....

Na slunecni clone u ridice mi praskla napravo ta packa, za kterou se to zacvakava... Tak snad to pujde nejak koupit zvlast..:-/

A dobra zprava je ta, ze Pegasusy uz jsou opravene a obute do novych pneu. Ted uz jen at je rano trochu vetsi teplo, at muzu prezout :-)

Vypada to moc pekne, tak snad se budou nejaky cas vyhybat oderkam...

post-22870-0-95255400-1426876009_thumb.jpg

post-22870-0-09267300-1426876031_thumb.jpg

post-22870-0-72433000-1426876039_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Mezonek
Odkaz ke komentáři

S tim hackem se mi ulevilo. V pondeli si to hned objednam.

A ty disky..Diky ;-) Jasne, je to klasika, ale pro me to jsou druha nejhezci kola na O2 - hned po LaK, ale protoze se snazim ctit puvodnost auta, tak bych si LaK na jine auto nez na Laurinu nedal.

A at toho neni malo - dnes mi prestaly svitit LEDky v SPZ, tak tam zase pujde klasika, neda se na to spolehnout

Odkaz ke komentáři

S ledkama v spz jsem mel taky problem za 3/4 roku ksem daval 3 pary, vzdy to svitilo pak najednou nic ale zajimave je ze kdyz jsem mel vyplej motor a rozsvitil tak svitili nastartoval jsem nebo jen otocil klickem a nesvitili a kontrolka vyskocila, davam to za vinu levnejsim ledkam ale treba je problem jinde

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...