Přejít na obsah

Bělásek

Doporučené příspěvky

Přidávám pár detailů svého Běláska..:-) Fotky zatím z léta, na zimních se mi to nechtělo fotit...

O2 Combi 2007

Motor BLS 1,9TDi, 77kW DPF
Najeto cca 227000km

Výbava:
Xenony, parkovací senzory přední i zadní, rádio Pioneer (ještě není na foto), komplet sportovní paket intr + podvozek, Letní 17" Pegasus, v zimě na 15" plechu + kryty Gaspra, vyhřívané přední a zadní sedačky, automatická dvouzónová klima, kontrola tlaku v pneu, předehřívání motoru, hill-holder, zadní okna zatmavena včetně 5. dveří, tříramenný volant (není multifunkční), filtr pevných částic, tempomat, zamykání zpátečky, ABS, ESP, Maxidot, čtecí lampičky ve předu i v zadu, elektrická okna přední a zadní, velká loketní opěrka, 8x repro, 8x airbag, Light Assistant, dešťový senzor na stěrače, elektricky nastavitelná elektrochromatická vnější zpětná zrcátka s automatickým zatmavováním (v kombinaci s elektrochromatickým vnitřním zpětným zrcátkem s automatickým zatmavováním) a vyhříváním, dělená zadní sedadla s opěrkou a ski tunelem.

Jediné změny jsou zatím chip na 99kw, LED interier, osvětlení spz a nástupního prostoru a dělící mříz v kufru.

Zatím nebyl čas dělat víc uprav, ale v průběhu letošního roku bych auto rád kompletne odtlumil, ještě o neco víc zatmavil zadní okna a přidal prahové lišty, pokud najdu nějaké odpovídající... Možná lepší repro... No a pak půjde o to, doladit kosmetiku - byl to zatím hlavně pracant, takže bude potrebovat opravit lakovaní jak karoserie, tak i všech Pegasusu, přepasovat predek (nějaké prasátko couvalo tak, že mam ohnutou masku a krivou vzpěru) a obecně ji držet v pěkném stavu co nejblíž serii.

Dnes jsem si dal tu práci a vyjel sem kompletní kódy výbavy, tak to sem dávám :-)

E0A = Žádné akční provedení

1D0 = Bez závěsného zařízení

5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické

5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní

1KD = Kotoučové brzdy zadní

6FB = Vnější zpětné zrcátko v barvě vozu

1AT = Elektronický program stability ESP

3FA = Bez střešního okna (plná střecha)

1N3 = Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Servotronic

1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny

H6L = Pneumatiky 225/45 R17 91W

4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce

4R4 = Elektrické ovládání oken s pojistkou proti sevření

B03 = Země typových zkoušek-ČESKÁ REPUBLIKA

3QT = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, s přitahovačem, výškově nastavitelný

4X1 = Boční airbag vpředu

4A4 = Vyhřívání předních a zadních sedadel s oddělenou regulací

8L3 = Střešní anténa

J1D = Baterie 380A (72Ah)

7AL = Alarm s hlídáním vnitřního prostoru, nezávislou sirénou a ochranou proti odtažení

8GU = Alternátor 140A

6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti

9AK = Climatronic s regulací vzduchu, bez freonů

8RM = 8 reproduktorů (pasivní)

7Q0 = Bez navigačního přístroje

8AA = Bez rádia

8QL = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu

8X1 = S omývacím zařízením světlometu

4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem

B03 = Země typových zkoušek-ČESKÁ REPUBLIKA

G02 = Tlumení přední

QN2 = Zásuvka pod pravou přední sedačkou

3L3 = Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel

9P1 = S kontrolou zapnutí bezpečnostního pásu

7X2 = Pomocné parkovací zařízení vpředu a vzadu

9W0 = Bez přípravy/vestavby autotelefonu

8WB = Mlhové přední světlomety

7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče

3GN = Variab. koncepce zavazadlového prostoru

QG1 = Prodloužený servisní interval

7GG = Exhalační předpis EU4 DPF

L55 = Okruh pérování 55

7P4 = Bederní opěra v předních sedadlech, ručně nastavitelná

F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení

3S2 = Střešní nosič - černý

2UC = Sportovní provedení

post-22870-0-38785800-1423080008_thumb.jpg

post-22870-0-78407000-1423080017_thumb.jpg

post-22870-0-54821300-1423080028_thumb.jpg

post-22870-0-01793000-1423080070_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Mezonek
Odkaz ke komentáři

Diky moc. Vybava je super. Jakmile doresim ty "drobnosti", tak uz budu spokojeny. Kilometrove bude snad slouzit dlouho. Kupovali jsme ji pred rokem a pul, kdyz mela nejakych 180tis. Moje predchozi O1 mela 300tis a porad fungovala skvele s puvodnim turbem atp, tak doufam, ze i Belasek by mohl slouzit dlouho :-) Pristi tyden pujde na cisteni interieru, tak dam potom fotky z vnitrku a a postupne doplnim i nejake dalsi exterierovky, ty co jsem zatim dal, tak ty jsou dost spatne...

Odkaz ke komentáři

:-D hodne specificke parkovani :-) Jenze pak bych se bal dvou veci - bud, ze se ti nekdo vylozene nacpe na tu volnou stranu, nebo ze ti to nejaky pitomec objede ze vzteku klicem. Kazdopadne je radost videt takhle krasne nalestene auto :palec:

Ale obecne lidi jsou hovada - nedavno sem si stezoval jak mi nekdo upravil predek a ted tohle... :(

Odkaz ke komentáři

Poněvadž jsem individualista, sám bych asi hodil lišty do laku, nebo něco vymyslel, ale navzdory tomu se mi ta kombinace černých lišt a bílé, nijak nespatlané OII předFL moc líbí a myslím, že by byla škoda ji nějak měnit. Opravit lak, udržovat ji 100% čistou a vyleštěnou a uděláš více parády, jak 99% "borců" s úpravou na "RS *yčo". Držím palce :palec:

Odkaz ke komentáři

To je prave muj cil - doladit veskerou kosmetiku a udrzovat ji jako kdyz vyjela z tovarny. Jedine co chci zmenit, tak prehazet komplet vsechny znaky na tu novou cerno-bilou(stribrnou) variantu... at je to designove co nejcistsi. V interieru mi porad vrta hlavou radio...Pekne by bylo treba bolero, ale to do predFL nedavali...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak dnes jedna dobra a jedna spatna zprava....

Na slunecni clone u ridice mi praskla napravo ta packa, za kterou se to zacvakava... Tak snad to pujde nejak koupit zvlast..:-/

A dobra zprava je ta, ze Pegasusy uz jsou opravene a obute do novych pneu. Ted uz jen at je rano trochu vetsi teplo, at muzu prezout :-)

Vypada to moc pekne, tak snad se budou nejaky cas vyhybat oderkam...

post-22870-0-95255400-1426876009_thumb.jpg

post-22870-0-09267300-1426876031_thumb.jpg

post-22870-0-72433000-1426876039_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Mezonek
Odkaz ke komentáři

S tim hackem se mi ulevilo. V pondeli si to hned objednam.

A ty disky..Diky ;-) Jasne, je to klasika, ale pro me to jsou druha nejhezci kola na O2 - hned po LaK, ale protoze se snazim ctit puvodnost auta, tak bych si LaK na jine auto nez na Laurinu nedal.

A at toho neni malo - dnes mi prestaly svitit LEDky v SPZ, tak tam zase pujde klasika, neda se na to spolehnout

Odkaz ke komentáři

S ledkama v spz jsem mel taky problem za 3/4 roku ksem daval 3 pary, vzdy to svitilo pak najednou nic ale zajimave je ze kdyz jsem mel vyplej motor a rozsvitil tak svitili nastartoval jsem nebo jen otocil klickem a nesvitili a kontrolka vyskocila, davam to za vinu levnejsim ledkam ale treba je problem jinde

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
    • Díky za příspěvky. Byl jsem na geometrii - přední i náprava OK. Takže to přestávám sledovat, až mě pácne přes nos smrad od brzd, budu vědět.... obě nápravy Ok
    • auto dotlmené a mal som pocit na dialnici že to hučí pri 150km/h ako keby som šiel cca 130km/h takže niečo to určite spravilo 🙂 sedačky už idú ale ešte treba toho dosť dorobiť čo sa týka elektriky a pozapájanie. Posed paráda ale sedím v nich o poznanie vyššie tak neviem či je potreba aby sa ešte vysedeli (dorábal tam peny čalumník) alebo to je tým že sú elektrické a nejdú tak nízko ako manuálne. Opäť pocitovo cítim sa že som tak o 5cm vyššie ako by som chcel..
  • Vytvořit...