312 Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Cau kluci mam takovy problem zaclo mi neco vrzat jen obcas proste vrze jako kdyz je neco zrezliho nevim jak bych to prirovnal jde to od prednich kol ale nevim z jake strany. Udela to jednou za cas a pak zase nic. Nesetkal se tu nekdo stim co to muze byt? Je to OI 2001 1,9tdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Typl bych, ze ti vrze ulozeni stabilizatoru, to je casta nemoc octavek. Zkus to ulozeni (gumy) prostriknout olejem, treba to pomuze ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Únor 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Dik konny no ja myslel lozisko nebo poloosa ale taky sem typoval ty stabylizatory. Zitra jedu dalku tak nechci aby se mi neco posralo po ceste frcim do Brna a na D1 to dostane zabrat. Tak dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Nemáš zač, jinak nevypozoroval jsi, kdy ti to zavrže? Není to, když se auto třeba trochu zhoupne (třeba když přejedeš zpomalovací práh)? Před 2 roky jsem dělal GO přední nápravy a měnilo se i uložení stabíku a loni mi to začalo vrzat (bylo to slyšet právě když jsem přejel ten zpomalovací práh). Pak jsem to prostříkl tím olejem ve spreji a byl klid, ale už to začíná zase pomalu povrzávat, takže budu asi zase stříkat nebo koupím nové to uložení ;) . Jinak může to dělat i vychozené horní uložení tlumičů, ale to by spíš klepalo/bouchalo... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Vrže mi to úplně stejně jak píšeš... Vrže to třeba dva dny, pak 14 dní nic, a potom to zase samo z ničeho nic začne... Prej je to stabilizátor... A ani se nedivím, mam ho celej zpuchřelej Horní uložení tlumičů jsem kvůli tomu měnil a bylo to bez výsledku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Ono asi hodně záleží jaký je počasí, když je sucho, tak to vrže a jak je vlhko (je namazáno :D ), tak je klid. Horní uložení spíš bouchá do kastle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CdCko Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Mám podobný problém, jen s tím rozdílem, že mě nic nevrže za jízdy, ale kdyz stojím a točím volantem doprava. Dělalo to v mrazech, pak přestalo, ale už to udělalo zase, co to může dělat? Pružiny prasklé nejsou, oleje v servu je dost a neztácí se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bembas Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Mám podobný problém, jen s tím rozdílem, že mě nic nevrže za jízdy, ale kdyz stojím a točím volantem doprava. Dělalo to v mrazech, pak přestalo, ale už to udělalo zase, co to může dělat? Pružiny prasklé nejsou, oleje v servu je dost a neztácí se Včera jme dělali kámošova sharana,dělalo mu to to samé co tobě,první se vyměnilo uložení tlumičů (bohužel se museli uřezat zánovní tlumiče protože to nešlo povolit) a po 3 měsících to začalo znovu,tak se to před 14 dny rozdělalo,promazalo vazelínou a po 3 dnech to dělalo zase.Nakonec se vyměnily spodní čepy (1 totálně KO) a je klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CdCko Odesláno Duben 6, 2015 Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 Včera jme dělali kámošova sharana,dělalo mu to to samé co tobě,první se vyměnilo uložení tlumičů (bohužel se museli uřezat zánovní tlumiče protože to nešlo povolit) a po 3 měsících to začalo znovu,tak se to před 14 dny rozdělalo,promazalo vazelínou a po 3 dnech to dělalo zase.Nakonec se vyměnily spodní čepy (1 totálně KO) a je klid Dik za tip, ale nedavno jsem byl na STK a zadny vule nenasel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CdCko Odesláno Duben 12, 2015 Sdílet Odesláno Duben 12, 2015 Nikdo jiny tip, co by to mohlo byt nema? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr vaclavik Odesláno Srpen 6, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2016 Cau kluci mam takovy problem zaclo mi neco vrzat jen obcas proste vrze jako kdyz je neco zrezliho nevim jak bych to prirovnal jde to od prednich kol ale nevim z jake strany. Udela to jednou za cas a pak zase nic. Nesetkal se tu nekdo stim co to muze byt? Je to OI 2001 1,9tdi zkus se podivat na ulozeni tlumice, pera. Myslel jsem si ze je to silentblok stabilizatoru a nee. Nakonec to byla miska co drzi pero. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Anulox Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 U mě to byl kulák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snupy Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 kulak? co s nim bolo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sklibor Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Zdravím, mám problém taky z vrzáním přední nápravy, zvuk to vydáva když jedu pomalu a točím volantem nebo přejíždím nějakou nerovnost, zvuk je jako když se v zimě přejíždí mokrý sníh, vypozoroval jsem že nejčastěji to vrže když je po dešti . Myslíte že je to uložení stabilizátoru nebo něco jíneho , díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sklibor Odesláno Srpen 15, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2016 Zdravím, mám problém taky z vrzáním přední nápravy, zvuk to vydáva když jedu pomalu a točím volantem nebo přejíždím nějakou nerovnost, zvuk je jako když se v zimě přejíždí mokrý sníh, vypozoroval jsem že nejčastěji to vrže když je po dešti . Myslíte že je to uložení stabilizátoru nebo něco jíneho , díky za radu Tak jsem vyměnil uložení stabilizátorů a vrzání stále stejné, takže to bude asi horní uložení.... , co vše je třeba vyměnit ? a je nutná geometrie po výměně ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Anulox Odesláno Srpen 21, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2016 snupy: Byla prasklá manžeta a kulák se úplně vysušil. Výměna za nový pomihla. Teď to začalo na druhé straně, tak jsem hned mrknul na kulák a ten samý problém. Takže ho nechám vyměnit a bude po vrzání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.