Přejít na obsah

Odemknutí O1 - vybitá baterie

rob314

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám problém s odemknutím O1, vybila se mi baterie a mám zaslepeny zámky, na 5. dveřích je zámek, ale nepoužíval se takže je zatuhlý. Na fórech jsem našel radu připojení druhé baterie přes alternátor a otevření dálkou. Napadlo mě ještě, jestli by nešla připojit baterka přes zásuvku pro přívěs (v mém případě 13.pólová). Pokud bych dostal takhle 12V do auta šlo by otevřít dálkou? Má s tím někdo zkušenost? Díky

Odkaz ke komentáři

Jsem ostuda, letos se mi to stalo znovu, žádný funkční zámek, baterie vybitá. Opět jsem zavolala asistenční službu, tentokrát pán nelezl pod auto a nepřipojoval tam dráty, vzal balónek, vytvořil škvíru mezi dveřmi, strčil tam dlouhý drát a zatáhnul za táhlo pro otvírání kapoty. Pustil do baterie proud, auto jsem odemkla. (A pán si mě pamatoval, to byla ostuda :ph34r: )

Odkaz ke komentáři

Auto je dovezeno z říše, tak jsem si říkal, že by to mohlo být zapojeno, buď není zapojeno a nebo musí být zapnutý klíček. Jinak ten návod od Morgaine taky dobrý. Zkoušeli jsme i při částečně vybité baterii (fungoval dispaly hodin, ale dioda ve dveřích neblikala) tahat za páčku dveří, ale taky bez výsledku, ještě to zkusíme při totálně vybité baterii. JInak se začínám dívat na otevření uzamčené kapoty. Návod od Morganie taky vyzkouším. Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Taky si myslím, že u 13 pólové zásuvky musí být jak stálý (+), tak i (-) bez ohledu jestli je klíček v zapalování...

Možná si to http://shop.alienmode.cz/product_info.php?cPath=20&products_id=202 pořídím jako erární výbavičku :smich: .

Už jsem to tu někde psal a myslím si, že než kupovat nějaký takový balonek, tak je lepší vyvést z baterky dvoulinku s nějakou vodovzdornou koncovkou do předního nárazníku za levou mřížku. Pak by stačilo jen vycvaknout mřížku, napojit externí zdroj napětí a máš vyhráno. Toto řešení je jednoduché a nenásilné a každý elektrikář/autoelektrikář ti to max. za 300,- udělá ;)

Odkaz ke komentáři

Kdybych bydlel poblíž tebe, tak ti to klidně udělám ;) , ale takto bohužel... Třeba se někdo nabídne nebo kdyby ses zeptala v nějakém servise, tak ti to určitě namontují. Nic na tom není a montáž i s přípravou by neměla trvat víc jak 15-20 minut :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...