vittorio Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 supr kluci, diky! Odkaz ke komentáři
Robin103 Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Dalo mi to práci to tam dostat v rozumné formě. Některé písmenka se mi úplně nepovedly, ale jako celek si myslím to vypadá dobře :) Nový Jičín, Frenštát pod Radhoštěm a Ostrava Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 super, dikys Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 jou hou chatka objednana ted uz cekam jen na pokyny do emailu k zaplaceni Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 (upraveno) Uz su chatky na objednavku? Edit: Jasné, už som registrovaný. mimochodm nepoôjde niekto cez TN? poprípade nezídeme sa niekde na trase? Upraveno Červen 1, 2015 uživatelem psycho Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 áno, od dnes sa dá registrovať :) Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Taky už máme objednáno :) Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 registrováno, čeká se na mail Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Registrováno včera ráno :) už jen zaplatit a těšit se :D Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Ja ještě nevím jestli tam budu spát a jestli budu potřebovat chatku :D Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Registrace odeslána , čekám na instrukce :) Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 taky hlásím registraci :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 a jako kazdy rok, pro mne nastava chvile hybani s chatkami a dotazu na ty, kteri jsou po dvou, zda jsou ochotni se s nekym spojit :D protoze uz ted jsou chatky fuc :( Odkaz ke komentáři
mrty Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 a jako kazdy rok, pro mne nastava chvile hybani s chatkami a dotazu na ty, kteri jsou po dvou, zda jsou ochotni se s nekym spojit :D protoze uz ted jsou chatky fuc :( Zduřte, jak jsem psal v registraci jsme dva k někomu se vnutime :D Kdo se nás ujme? :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 a jako kazdy rok, pro mne nastava chvile hybani s chatkami a dotazu na ty, kteri jsou po dvou, zda jsou ochotni se s nekym spojit :D protoze uz ted jsou chatky fuc :( Tak pokud je nějaká chatka po dvou s dámským osazením, tak se hlásím dobrovolně ... i s kamarády z jiného světadílu Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 mrty : uz to resim s jednim klukem z PCE, ktery taky nema problem se spojovanim :) jar_da : voe ten vas apartman nechci videt :) to zase bude :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 jar_da : voe ten vas apartman nechci videt :) to zase bude :D Nemáš vůbec tušení, letos bude sakra natrénováno od 1.6. mam intenzivní bootcamp Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 jar_da : voe ten vas apartman nechci videt :) to zase bude :D jako co? maximálně posnídáme zase panáka jégra po ránu .... jo a místo piva do sudu stočím jégra, takže na pípě budou bylinky a točíme do pulitru, proč se zdržovat s flaškama, že? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 spravne muj bylinkovy Asijsky bratre Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 hezký, tohle mě pobavilo Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 Take registrovano :-) cekame pokyny k zaplaceni a uz se jen dockat. Chatky uz jsou obsazeny ? Paani to je rychlost , snad se trhne rekord z predesleho srazu. Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 @jar_da: toto nebude úplne v poriadku so systémom :jelen: :jelen: Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 tak já snad chvíli povozím taky nálepku, ale s tím jak mi to jezdilo furt po okně a nedrželo moc slibně to nevidím, jsem asi jediná ostuda co neumí lepit :D Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 Nejlíp jak to nalepit je rozstříhat to na pruhy a lepit to po pruhach. Jako vodítko pro dobrou polohu použít drátky výhřevu zadního okna :) Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 přesně taky taky jsem to tak udělal rozstříhal :) jenom ty dva poslední řádky jsem nechal tak jak to bylo :) Odkaz ke komentáři
stenley Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 jede nekdo z pardubickeho kraje?v chatce 2 mista volna Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky